Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Sensurerte informasjonsfilm om «sivilisasjonsjihad»

youtubeYouTube misliker saklig informasjon om islamisering og jihad. Nylig brukte YouTube sin «hatefulle ytringer»-politikk til å fjerne en video postet av en antijihad-gruppe der Det muslimske brorskapet ble kritisert for det gruppen kaller «Civilization Jihad» i Amerika. Antijihad-gruppen postet 30.juni sin tre minutters video med tittelen «Drepe for en årsak: Sharia lover og sivilisasjonsjihad». Nå er den fjernet.

Filmen forklarer grundig hvordan det muslimske brorskapet driver «Civilization Jihad», et korstog for å eliminere og ødelegge den vestlige sivilisasjonen fra innsiden. Etter at videoen ble lagt ut på Facebook tiltrakk den seg mer enn to millioner seere. Det ble for mye for YouTube.

YouTube forklarer sin hatmeldingspolitikk slik: «Hatefull tale refererer til innhold som fremmer vold eller hat mot enkeltpersoner eller grupper, basert på visse egenskaper, for eksempel, rase eller etnisk opprinnelse, religion, funksjonsevne, kjønn, alder, veteranstatus , seksuell orientering / kjønnsidentitet.»

Bryter denne videoen med en slik politikk? Du kan se den her, og dømme selv.

8 comments to Sensurerte informasjonsfilm om «sivilisasjonsjihad»

Legg inn en kommentar