Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Kritiserer eid-feiring med muslimske fundamentalister

Makvan2«Er det nordmenn som må integrere seg inn i det muslimske miljøet eller er det faktisk våre nye landsmenn som må forholde seg til norsk lov, kultur og et velfungerende vestlig demokrati,» spør Demokratenes leder Makvan Kasheikal etter avisoppslagene om at Arbeiderpartis ordfører i Skedsmo deltok på feiring av avslutningen av fastemåneden Ramadan, den såkalte Eid-festen.

På den samme festen deltok også lederen for Islam Net, som regnes for å være en fundamentalistisk islamsk organisasjon. Demokratenes leder er overrasket over at AP-ordføreren kan kalle det et integreringstitak.

«Merkelig nok har alt mulig blitt integreringstiltak her i landet. Vi i Demokratene mener den beste integreringen er å sette krav. Dersom du er forfulgt og har beskyttelsebehov, så må du forholde deg til norsk lov og kultur og tradisjon. Det er tross alt mange som kommer hit som har flyktet fra islamske regler, lover og styresystemer», påpeker han.

13 comments to Kritiserer eid-feiring med muslimske fundamentalister

 • Anonym

  Det er ufint av Demokratenes leder Makvan Kasheikal å innderkete kritisere Jan Simonsen sin ramadan og Eid-feiring i «hamasland».

  • Anonym: Det gjør han ikke. Han skriver at utlendinger som innvandrer til Norge bør forholde seg til norske skikker. Når vi besøker andre land bør vi gjøre det samme i forhold til de landene vi besøker. Og jeg feiret ikke Eid med fundamentalistiske muslimer. Vestbredden er dessuten styrt av PLO og ikke av Hamas, uten at det gjør den store forskjellen.

 • Anonym

  Og jeg feiret ikke Eid med fundamentalistiske muslimer, skriver Jan Simonsen. Nei vel? Har Simonsen glemt at han tidligere har skrevet at over 90 prosent av palestinerne i området hvor han bor støtter Hamas? Simonsen forklarte dette med en bortforklaring ( forklaringen kan søskes på nettet ved bruk av google). Betyr det at Simonsen ikke ser på Hamas som ekstreme siden han sier han ikke feirer religiøse høytider med ekstremister, for dine flotte trauste muslimske venner støtter jo Hamas…

 • Moko

  Islam er nestekjærlighet sier nrk journalist

 • L.

  Forresten, hva skjedde med Statsviteren «Fredrik Williamsen» som skrev fra samme ip-adresse som Kim Steinar Kjærner-Strømberg . Ble veldig stille fra han etter Morgenbladet-saken.

 • AnonymII

  Hvorfor kan ingen svare på om Sophus Kahrs er i slekt med Kristian Kahrs?

  Er det så ømtålig emne at det ikke kan svares på?

  • AnonymII: Hvor barnslig kan et voksent menneske bli. Nå har du i fem-seks kommentarer som jeg har fjernet forsøkt å lage et poeng ut av hvorvidt en politiker i Demokratene er i slekt med en avdød landssviker fra forrige krig.
   For det første er det uten noen som helst verdi. Det forteller ingenting om dagens politiker.
   Det er ren barnslig personforfølgelse. Og det forteller meg egentlig kun at du er et lite menneske, en ondskapsfull netthetser, og en barnslig sjel. Jeg kommer til å fortsette å slette kommentarer på dette nivået.

 • Krig i Europa

  I dag spekuleres det i mange utenlandske aviser om nedslaktingen av uskyldige mennesker kan føre til regelrette borgerkriger i Europa.

  Jeg har alltid trodd at det flerkulturelle eksperimentet ville ende i vold, men jag trodde aldri jeg selv skulle få oppleve det. Nå synes voldsalternativet mer sannsynlig enn det motsatte. Det blir bare verre og verre som Donald Trump sa i et intervju i dag.

  Det må nå settes inn tiltak for å beskytte befolkningene. Fullmaktslover vil trolig komme. De vil bli fulgt opp av fysisk adskillelse av grupper. Det har lite med demokrati å gjøre, men det må til. Myndighetene blir tvunget til å reagere.

  Uansett er ikke unntakstilstand en varig løsning, men legg merke til at samtlige midlertidige tiltak fornyes fortløpende. Samtidig tillater man massiv innvandring fra dysfunksjonelle land. Det kan bare gå en vei.

 • Jeg har ikke til hensikt å svare på noen av kommentarene i denne tråden, men verdien av kommentarfeltet på frie-ytringer er meget begrenset. Derfor vil jeg innstendig oppfordre Jan Simonsen til å ta bedre kontroll med hvem som kan kommentere i kommentarfeltet. En måte er å innføre Disqus hvor det er lett å blokkere enkelte brukere. Du har rett og slett mistet kontroll på kommentarfeltet ditt, Jan, og nå er det på tide at du tar kontroll.

  • Anonym

   Jeg tror det vil ha større effekt å sende en klage på A S T R U P til ISP’en hans.

  • Kristian Kahrs: Jeg har nok ingen mulighet til å sitte oppe om nettene for å slette kommentarer, så vi må nok regne med at noen kommentarer som burde vært slettet blir stående noen timer. Det er det lite å gjøre med.
   Det er uansett ikke kommentarfeltet som er poenget med Frie Ytringer, men artiklene og den informasjonsverdien de har. Kommentarfeltet er bare en liten tilleggstjeneste som er med for å styrke demokratiet ved å gi leserne anledning til å kritisere hovedartikkelen, mine prioriteringer og meningene til skribentene.
   Blir det for slitsomt for meg å slette kommentarer vil jeg vurdere innstramninger, eventuelt å fjerne kommentarfeltet helt, siden det åpenbart blir misbrukt av enkelte. I dag har vi eksempelvis vært nødt til å fjerne et tyvetalls kommentarer som har vært rene personforfølgelse og sjikaneringen av deg. Slik kan det selvsagt ikke fortsette.

Legg inn en kommentar