Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Palestinske myndigheter gir fortsatt støtte til fengslede terrorister

Abbas2De palestinske selvstyremyndighetene bruker minst 10 prosent av sitt budsjett til å hjelpe familiene til terrorister som enten er drept under angrepene på israelere eller dømt til fengselsstraffer og soner i israelske fengsler for terrorangrep. Det fremkom under en komitehøring i den amerikanske kongressens utenrikskomiteen forrige uke, i følge CNSNews.

I de palestinske selvstyremyndighetenes budsjett er det øremerket 137,8 millioner dollar til fanger og deres familier, i tillegg til 172,5 millioner dollar til familene til «martyrer», forteller Yigal Carmon, grunnlegger og president for Middle East Media Research Institute (MEMRI).

Carmon fortalte kongressmedlemmene at de palestinske selvstyremyndighetene utformet sitt regelverk i 2010 da det ble fastsatt en utbetaling til fangers familier avhengig av lengden på dommen – alt fra 364 dollar i måneden for fengsel inntil tre år, til 3120 dollar i måneden for de som er straffet med fengsel i i 30 år eller mer.

I tillegg, sa han, får terrorister fra Jerusalem ytterlgere 78 dollar måneden, mens arabiske israelere får et tillegg på 130 månedlig dollar. Personer fengslet i 5 år eller mer er automatisk garantert jobber innen de palesinske selvstyremyndighetene når de slipper ut.

Lederen for utenrikskomiteen i Representantenes Hus, republikaneren Ed Royce, bemerket at de høyeste utbetalingene går til de som blir dømt til de lengste straffene, med andre ord til de terroristene som har begått den mest brutale udåden.

Det har vært debatt i Norge rundt disse utbetalingene til terrorister og deres familier, og den norske utenriksministeren Børge Brende har sagt at han har tatt saken opp med de palestinske selvstyremyndighetene. Men altså: Til ingen nytte.

3 comments to Palestinske myndigheter gir fortsatt støtte til fengslede terrorister

 • Espen

  Som medsammensvoren i islamsk jødehat og tro mot Muhammeds bestial-barbariske karakter med halshugging, overgrep, lemlestelse
  skal det ALDRI glemmes at Abbas sammen med Arafat vurderte Oslo
  avtalen som Muhammeds avtale med jødene som ble slaktet ned i Kybar i 629 da 6-900 mannlige jøder ble halshugget, 17 år gamle Safiya ble voldtatt av Muhammed osv.
  Dette er er ISLAM – Lars Gule og NRK gjør hva de kan for å skjule det.
  NRK kalte Oslo avtalen en triumf – for Arafat foranledning til masse-orgie i drap ref. Muslim og Bukhari hadith.

  Folk skal være temmelig likegyldige og moralsk udugelige – inkludert hele Stortinget og EU som valgte PLO fremfor Folkeforbundet. Et verre svik skal man lete etter.

Legg inn en kommentar