Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Ny teknologi kan avsløre terrorister på ansiktsuttrykkene

AnsiktDen israelske gründerbedriften Faception har utviklet en teknologi som kan identifisere karaktertrekk basert på analyse av ansikter med 80 prosent nøyaktighet. Det gir muligheten til å finne ut hvem som kan være en terrorist, skiver Washington Post. Faceptions teknologi ble presentert forrige uke på en high-tech konferanse i Mountain View, California.

Den israelske teknologien kan også være nyttig for å identifisere pedofile, hvit-snipp kriminelle, folk med høy IQ, og profesjonelle pokerspillere.

«Vi forstår det menneskelige mye bedre enn andre mennesker forstår hverandre,» sier Faceptions administrerende direktør Shai Gilboa til Washington Post. «Vår personlighet er bestemt av vårt DNA og gjenspeiles i vårt ansikt. Det er en form for signal.»

Faception ble gunnlagt i 2014 og har samarbeider med et ikke navngitt nasjonalt sikkerhetsbyrå i kampen mot terrorister.

4 comments to Ny teknologi kan avsløre terrorister på ansiktsuttrykkene

 • Erzo

  Spiller du poker Simonsen
  når du er i Israel?

 • Hehe, Merkelig spørsmål Erzo. Nei ikke i israel. Har deltatt på et par pokerturneringer i Norge for endel år siden.

 • Anonym

  Nå vi møter et fremmed menneske reagerer underbevisstheten vår spontant med å vurderer om vi står overfor fare eller ikke. Denne egenskapen (frykt for det fremmede) er en betingelse for en arts overlevelse. Uten denne egenskapen ville vi ha vært utdødd.

  Å gjenskape det menneskelige sanseapparatet i programkode har jeg liten tro på er mulig.

  Det første en menneskehjerne registrerer er rase og kjønn. Det viser seriøs forskning.

  «Ny forskning viser» at en fremmed er en venn du ikke kjenner, at rase ikke eksisterer og at kjønn er en sosial konstruksjon. Et samfunn som finansierer denne type «forskning» kan naturligvis ikke overleve.

  En interessant observasjon fra en psykologisk synsvinkel er hashtagger, mobile pianoer hvor det spilles Imagine, blomster og lys, som reaksjon på at våre landsmenn slaktes ned på åpen gate av fremmede.

  Et normalt samfunn ville forsvart seg mot det, og fjernet årsaken for lenge siden.

  Til å bekle landets øverste posisjoner har Norge de to største idiotene Høire noensinne har frembragt, som hhv rektumpresident og statsminister.

Legg inn en kommentar