Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Donald Trump og Newt Gingrich om terroren i Nice

Donald_Trump2Donald Trump kan bli USAs neste president. for øyeblikket leder imidlertid Hillary Clinton med 8 prosent i snitt på menigsmålingene. Men mye kan endre seg i løpet av valgkampen. Trump var raskt ute med å si sin ærlige mening om trusselen fra radikale islamister etter torsdagens terror i den franske badebyen Nice. Her kan du høre hans kommentarer til flere amerikanske TV-selskap:
Og her er kommentaren fra Newt Gingrich

28 comments to Donald Trump og Newt Gingrich om terroren i Nice

 • Anonym

  «Donald Trump kan bli USAs neste president. for øyeblikket leder imidlertid Hillary Clinton med 8 prosent i snitt på menigsmålingene.»

  Siste pollster (Huff) som kom for 7 timer siden viser dødt løp. Hvor har du denne målingen fra Simonsen?

  • Anonym: Denne målingen er fra http://www.realclearpolitics.com/epolls/latest_polls/elections/ som daglig oppdateres med de ferskeste målingene og også gir opplysninger om gjennomsnittet av dem. Jeg referer til resultatene for to-tre dager siden. Ved å sjekke på realcleanpolitics.com kan du daglig holde deg informert om utviklingen. Det kommer stadig nye målinger som selvsagt spriker endel. Vi får vel håpe på at de som er best for Trump er de korrekte, men vi vet det jo ikke sikkert. Mest korrekt er det nok å finne gjennomsnittet over en ukes tid. Men selv en forskjell på 7-8 prosent til Clintons fordel er ikke mer enn at det raskt kan hentes inn. Det vil nok glede deg at den siste målingen fra Rasmussen Report, som kom i går, og ikke er med på oversikten jeg refererer til gir Trump en ledelse på hele 7 prosent, mens den siste CNN målingen viser dødt løp.

   • Anonym

    Ærlig talt Simonsen, ser du hva du linker til?

    • Anonym: Forstår ikke helt hva du mener? Jeg linker til en anerkjent nettside som offentliggjør ferske meningsmålinger. Skulle det være noe problem?

     • Anonym

      Ja, problemet er at du forstår ikke tallene. Kan du ikke lese engelsk? Du viser til en delstatsmåling.

      • Anonym: Absolutt ikke. Jeg linker til siden med samtlige resultater, både de lokale delstatsmålingene og de siste nasjonale målingene. Det er bare å sjekke siden litt bedre nedover. Både lokale og nasjonale målinger legges fortløpende inn her. De resultatene du viser til under står på samme siden, men ikke øverst. Jeg skrev forøvrig litt feil i min forrige kommentar. det skulle være CBS og ikke CNN.

     • Anonym

      Her er de siste NASJONALE målingene:

      2016 National Presidential Polls – Trump vs. Clinton

      Rasmussen Reports
      7/12 – 7/13 1000 LV
      37 44
      Trump +7

      CBS News/New York Times
      7/8 – 7/12 1358 RV
      40 40
      Tie

      Economist/YouGov
      7/9 – 7/11 932 RV
      45 43
      Clinton +2

 • Anonym

  The world has to come to terms with the fact that Donald Trump might win the presidential election. The world also has to take its share of blame. Images of terrorism in Nice confirm Trump’s narrative that the West has lost its way and new management is needed. He is the law and order candidate in a time of grave disorder.

  skrives det i The Telegraph

  Se bort fra hjernedød ønsketenkning i norske medier.

  Rasmussen Reports hadde Trump i klar ledelse før Nice. Vektet var det dødt løp.

  Spenningen mellom Tyrkia og USA øker i kjølvannet av kuppet som dessverre ble mislykket. Det vil styrke Trump ytterligere. Med Trump som ny president er muligheten stor for at Tyrkia kastes ut av NATO, og den beslutningen vil ha bred folkelig støtte på begge sider av Atlanteren.

 • Tusenkunstner

  Ett presidentvalg der resultatet er bestemt for lengst.

  • L.

   @Tusenkunstner
   17. juli 2016 at 10:38

   Gang på gang skriver du:

   «Ett presidentvalg der resultatet er bestemt for lengst.»

   Kan du begrunne din konspirasjonsteori?

   • Anonym

    «Kan du begrunne din konspirasjonsteori?»

    Før Brexit skrev han at valget var avgjort. Men konspirasjonsteorien slo ikke til. Det var et virkelig valg. Det synes som om mange som skriver på FY lever i en imaginær verden.

    • Tusenkunstner

     Jeg innrømmet med glede at jeg tok feil når det gjaldt brexit. Heldigvis for UK vant brexit siden. Jeg håper også jeg tar feil på detta valget i USA og Trump blir president i stedenfor Clinton. Men jeg er stygt redd for jeg har rett denna gangen.

     • Høyreekstrem?

      Man kan si hva man vil om Camero politisk, men han er et hederlig menneske. Han gav britene en mulighet til å velge sin egen vei.

      Forøvrig blir det litt feil å sammenligne valget i Storbritannia med presidentvalget i US.

      Presidentvalg i US har lite med demokrati å gjøre. Alt dreier seg om penger.

 • Høyreekstrem?

  Brexit viser at folk har gått nok av den politikk som har vært ført de senere år med praktisk talt åpne grenser og globalisering. Eliten kaller det hvit egoisme, mens en stadig fattigere arbeider og middelklasse kaller det realitetsorientering.

  Trump er på mange måter en svært lite sannsynlig kandidat mot åpne grenser og globalisering. Men det er altså det han er, eller iallfall selger han seg inn som det. Og det har slått an, folk godtar ham som en av sine egne.

 • Anonym

  «Terror er kriminalitet, ikke en sivilisasjonskamp.»

  Sitat Norgestans virkelighetsfornektende justisminister. Er det rart at dette landet går til helvete?

  • War is deceit

   Anundsen står der med sitt illrøde FrP-merke på jakkeslaget. Trygderansoppgjøret, Finanstilsynet til Brüssel, flom av muslimer, rekord i bompengestrekninger, ny hyperintensiv overvåking av etniske nordmenn, knestående for EUs nye våpenbeslagsdirektiv m.m.m.m. Hvem drømmer egentlig om at FrP er noe annet enn sosialisme fordekt som same shit – new wrapping…

 • Anonym

  Og Frp bestemmer selvfølgelig med sin 16 % mesteparten?

  • Anonym

   Det er ingen som har påstått at Frp bestemmer med 16 prosent oppslutning. Men det er faktisk helt frivillig å bidra til at Norge raseres.

 • Anonym

  USA vil bli delt opp uansett hvem som vinner presidentvalget. Av en befolkning på ca 330 millioner totalt, er hhv 30 millioner negre og 40 millioner hispanics. Den hvite befolkningen er splittet i en normal, og en (liten men høylydt) liberalfascistisk, del. Landet blir umulig å holde sammen. Det går akkurat sånn som professor Michael H. Hart spådde i 1996.

  (…)

  «He proposed partitioning the United States into four states: a white state, a black state, a Hispanic state, and an integrated mixed-race state.»

  https://en.wikipedia.org/wiki/Michael_H._Hart

Legg inn en kommentar