Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Store operaforestillinger i Israel i sommer

Akko_operaEn spesiell opera festival fant sted i Jerusalem i juni med forestillinger i Sultan’s Pool som ligger like ved Gamlebyen nær inngangen fra Jaffa Gate. Festivalen filgte i fotsporene til den berømte årlige operafestivalen ved foten av Masada, og foregikk også i Jerusalem på en utendørsscene. Operafestivalen i Jerusalem presenterte operaen ‘Il Rigoletto «av den italienske komponisten Giuseppe Verdi.

Også i den nordlige israelske byen, den gamle korsfarerbyen, Akko, vil det være opera-arrangement denne sommeren. Det skjer i juli med en fremføring av Mozarts «The Abduction from the Seraglio» som høydepunkt.

Den neste operaen fremført ved foten av det berømt fortet Masada finner sted i midten av september, og denne gangen fremføres Samson et Dalila – den klassiske bibelske historien om den israelske helten Samson og den oppsiktsvekkende vakre filisteren Dalila.

Opera a Saint Jean d’Acre fremført i Akko i 2014

Tosca fremført ved Masada i 2015

1 comment to Store operaforestillinger i Israel i sommer

Legg inn en kommentar