Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Michael Flynn om terroren i Nice

Michael_Flynn«Terrorangrep i Frankrike er ikke en ny taktikk for terrorisme. I Israel har det vært flere bilangrep på uskyldige mennesker som prøver å ta en buss, tog, eller bare gå en tur. Isis planer er krystallklare. De ønsker å skape kaos i den vestlige verden. Den internasjonale verden trenger å skape en allianse og utvikle en strategisk plan for å kjempe svare på denne krigen mot den vestlige verden,» sier general Michael Flynn. Her er hans kommentar til terroren i Nice:

48 comments to Michael Flynn om terroren i Nice

 • Ahmed

  Pussig nok mener mange i vesten at når norske myndigheter sender soldater, kanoner og bombefly til Afganistan, Irak, Syria og Libya og sprenger kvinner og barn der i stumper og stykker – ja så bør ikke de menneskene som bor der bli så grinete og hevne seg i vest!
  Og når muslimene ikke ønsker seg det selvdestruktive demokratiet innført av vestlige misjonærer så skal eksempelvis libyerne bombes til underkastelse av norske F16-jagere noen uker før EU får fredsprisen i Oslo.

  Er vestlige mennesker så ideologisk hjernevaskede at de ikke kan se at en sivil muslim i Libya vil hevne sin lemlestede familie like mye som de allierte hevnbombet Dresden for 70 år siden? De fattiges atombombe er terror. Og når vesten i sin ideologiske hybris importerer sine fiender midt i en krig kan vel selv et barn skjønne at mange vil hevne sine ødelagte, drepte og sårede kjære.

  Det blir som når gutta på skauen drepte tyskere i fleng. Vesten burde sluttet å opphøye seg selv, sin feminisme, sin sosialisme og ateisme og la andre folk i fred. Ellers vil slike vietnamkriger gå i reprise i all evighet.

  Hva i all verden annet enn global maktsyke gjør at hvite mennesker mener at nettopp deres oppblåste selvødeleggende tankegods er alle andre overlegen? Er det abortene, lykkepillene eller den materialistiske tomheten deres de er så stolte av?

  • Ahmed

   Alle nasjoner og riker er blitt til ved at noen som er sterkere har fordrevet de svakere. Som i USA og indianerne. Nå er det de svake nordmennene som skal fordrives fordi kraften utenifra er sterkere. De hvite lager ikke barn og de lar de svake feminine kvinnene styre over seg. Da må de forsvinne ut av historien som dugg for solen. Dette er natur-retten som overgår alle vestlige, dekadente rettigheter. I naturen er det den sterkeste som overlever.

   Det får konsekvenser å gi makten til et kjønn som man ellers sier ”my baby” til. Et vakkert kjønn som har barneansikt, pipestemme og menstruasjon – skapt av Allah til sitt fantastiske bruk, men altså ikke til ledelse, krig og forsvar. De ”dumme” muslimene vet dette godt og det beviser at om muslimer er dumme, så er dere enda dummere.

   • Ahmed

    Hvorfor er muslimene ikke redd dere? Åpenbart fordi dere tror dere bare har dette ene livet. Hvilken soldat vil miste sitt ene liv? Derfor er det bare et ytterst lite mindretall av dere som vil kjempe på bakken. Og den hær som ikke vil kjempe på bakken taper. Og dere taper både hjemme og hos oss. Rett og slett fordi dere ikke har noe å slåss for. Slik skapes kujoner.

    • Pedro Arondo

     For noe sprøyt: Islam og muslimer har vært på krigsstien lenge før vesten koloniserte eller gikk inn i islamske og muslimske land:
     Og det tok nesten 500 år før Korsfarerne reagerte med full rett på denne terroren for å forsvare oss:
     https://sites.google.com/site/muslimskbedrag/logner/08
     Islam har en lang barbarisk historie hvor de har prøvd å erobre Europa før så de muslimsk løgnene dine og propagandaen din burde være et bevis for alle hvordan ditt syke muslimske tankesett fungerer:
     http://sites.google.com/site/warnerlectures/video

     Å spame ned tråden med tre etterfølgende poster for å ta opp plass med løgner burde vært slettet.

     • Pedro Arondo

      Vi har noe my mer verdig og hellig å sloss for en en pedofil og bestsialsk barbarisk selvoppnevnt og menneskeskapt krigsprofet og hans steinavgud «Allah» som toturerer barn,unge og eldre.
      Vi har GUD(Jesus) som gir oss den friheten som vi er skapt ti fra vi er fødtl:
      https://sites.google.com/site/veientilgud/nyheter/21
      Han som er rettferdig mot alle mennesker og ikke bare en selvopphøyd islamsk muslimsk ideologi som tror den er den opphøyde og overlegen rasen.
      Jesus Kristus er den eneste sanne og moralske GUD(Jesus).
      Muhammad og «Allah» er satan i kamfulert drakt:
      https://sites.google.com/site/haldensiden/nyheter/4

      • Ahmed

       Her tror jeg Pedro Arondo VELGER å glemme kristenhetens heksebrenning, strekkbenkene i kjelleren i Vatikanet, inkvisisjonen og alle de grusomheter som det tidlige vesten genererte. Behandlingen av indianerne i det senere USA, napalmbombingen av Vietnam. Napoleons felttog mot øst etc. etc. Listen er uendelig lang. Men dette som viser at vestens opprinnelse fra Romerrikets grusomheter til dagens drone-mordere og teppebombing av arabiske land er akkurat samme ulla som de påberoper islam å gjøre regnskap for fra 600-tallet ”etter Kristus”.

       Du er hjernevasket Pedro, og jeg synes det er trist at du må tilbake til middelalderen for å påpeke islams feil når vestens egne grusomheter overstiger oss langt i grusomheter og utbredelse.

       Ditt sinne kan bare forstås ut i fra at dere nå er i ferd med å gå under som sivilisasjon og vi overtar. Jeg kan godt forstå at noen av dere blir rasende over at flertallet er narret av deres egne ledere til å overlate roret til Allah. Men da må du også forstå at vi på vår side gleder oss over å overta så flotte landområder helt fritt og gratis – takket være demokratiet og at vi føder barn – ikke dere.

       Når det gjelder pedofili ser vi muslimer i avisene at de fleste sakene gjelder dere vestlige og at barnesamleier er utbredte av etniske nordmenn som også besøker vår østlige verden. Så det er tydeliog at saken har flere sider. Dette vil selvsagt ikke hjernevaskede ute av balanse klare å se. Det er derfor dere taper.

       • Anonym

        OK, jeg skjønner du skriver for å provosere. Det er riktig at det er mye galt med et samfunn som (blant annet) ikke reproduserer seg selv, men det er enda mye, veldig mye, mer galt med den muslimske verden. Faktisk står det så dårlig til at vi i vesten ikke en gang behøver å bruke våpen for å ta dere.

        Egyptere kan vi rett og slett sulte i hjel. Sjekk selvforsørgingsgraden! Saudi og de andre oljelandene kan vi bare trekke oss ut av så stanser cash-flowen over natten. Samfunnene går i stå fordi det ikke finnes noen (fremmede) til å drifte dem.

        Poenget ditt at muslimer skal ta over vesten, faller (bokstavelig) talt på sin egen urimelighet. Ganske enkelt fordi dere (muslimer) ikke er i stand til å drifte moderne samfunn. Dere mangler forutsetninger og kompetanse.

        Det er DET som er premisset. Ikke en våt drøm om at muslimer kan erobre noe som helst. Muslimer (jeg tror forresten ikke du er muslim) har et godt liv i vesten takket være vestlige bidrag. Altså til tross for egen tilkortkommenhet. Det derfra vi må ta diskusjonen.

        18. juli 2016 at 11:50

        • Ahmed

         Anonym 20:22. ” Faktisk står det så dårlig til at vi i vesten ikke en gang behøver å bruke våpen for å ta dere.”

         For oss muslimer ser det stikk motsatt ut. Som bror Bomedienne sa det: Vår bærekraftige demografi vinner over dere UTEN VÅPEN. Mens dere bomber oss. Så det du her forsøker deg på er ren ønsketenkning.

         Anonym: ” Dere (muslimer) ikke er i stand til å drifte moderne samfunn. Dere mangler forutsetninger og kompetanse..”

         Hvem tror du skal jobbe for oss? Det gjør dere jo allerede NÅ. Dere er jo så gjestfrie at dere betaler både faste utgifter, lommepenger OG moskebyggene våre. For ikke å snakke om ferieturene våre hjem!

         Anonym: ” Det er DET som er premisset. Ikke en våt drøm om at muslimer kan erobre noe som helst.”

         Men gode deg. Vi har da allerede erobret dere! Har du ikke merket det?

         • Anonym

          Nei, jeg har ikke merket at landet er erobret, men registrert forfallet innvandringen har gitt.

          Men uansett så er det ikke noe som gir så store dynamiske effekter som innvandring, så i praksis vil ikke-produktive innvandrere ende opp uten forsørgelse. De som produserer velferd vil rett og slett flytte. Det har du, i likhet med politikerne, ikke tenkt på.

          18. juli 2016 at 11:50

          • Ahmed

           Frykt ikke du lille nordmann. Det blir garantert tilbake så mange av dere at det aldri blir behov for å importere ekstra slav… eh, arbeidskraft. Og når vi overtar oljefondet, fisken og oljen behøver du ikke engste deg for vår velferd.

           Sist gang da dere ble invadert for 76 år siden kom det 6000 tyskere og dere kalte det invasjon. Nå kommer vi tre ganger så mange pr. år og antall innvandrere i Norge er i 2016 1,2 millioner! Hva kaller dere det?

           I 2035 er etniske nordmenn i mindretall i det dere fortsatt tror er deres hovedstad Oslo. InshAllah som ved Profeten ga oss Norge som bytte!

          • Tusenkunstner

           Til Ahmed

           Ja jeg gleder meg til å se dere muslimer på trålere oppi Barentshavet. Og håndtering av fiske og fangst generelt.

  • Muhammed-forsker

   Mener du virkelig at det er legitimt å for en muslim fra Afghanistan, Irak eller Libya å hevne seg på uskyldige sivile i vestlige land – feigt, spør du meg.
   Du får lære deg å skille mellom militære og sivile – men det er kanskje for vanskelig for en Ahmed ?
   En ser jo hvordan muslimer herjer og dreper for fote ikke bare i Vesten.
   Forresten – hvilket islamsk land mener du er et godt eksempel å følge – venter i spenning !

  • Muhammed-forsker

   Sjekk først logikken i den første setningen og TENK etter hva du sier !
   Sjekk så videre litt hvordan platthetene renner ut av deg – om du kan !?
   Du snakker om å hevne – man hevner seg ikke på hvem som helst – eller er din verden så forenklet banal at du mener myndigheter og uskyldige sivile mål er ett fett ?

   Men nå skal jeg ikke fornærme deg med at du bør bli litt mer sivilisert – slik den islamske verden utmerker seg med over 9 av 10 terrordrepte i egne rekker – uff, da. Man må forsøke å gjøre som profeten – hugge av noen ben og armer her og der – drepe noen småjenter fordi de sang viser – grave et hull for å stene en forsvarsløs kvinne etter at barnet er avvent – hugge av noen hoder – brenne folk inne – ikke avbryte samleie under voldtekt av slavinner – jo, takk ; kalifen for IS tok mandat fra allah til det samme –

   Man må vel være muslim for å unnskylde islamofascismen etter Muhammed – Quran –

 • Sub

  @Ahmed

  Mye rett i det Ahmed skriver.

  Amhed skriver velbegrunnet om sitt hat til Norge,norsk kultur og norske tradisjoner. Det er nok et hat som finnes blant de fleste muslimer i Norge som kommer til vårt land, men Ahmed makter i hvert fall og definere dette hatet og hvor innbitte dette blinde hatet er og hvor hatet kommer fra.

  Jeg er allikevel ikke helt enig med konklusjonen hvor han antyder at muslimer har rett til å komme til Europa og utslette vår sivilisasjon fordi vi forfekter demokratier som forsvarer kvinnefrigjøring, likeverd og likestilling.

  • Ahmed

   Sub sier vi hater dere. Nå er det faktisk ikke vi som startet med å bombe dere. Dere startet en krig mot oss dere helst vil kjempe i våre land og ikke på hjemmebane. Fordi vesten ville ekspandere begynte dere i Afganistan der dere var redd Russland ville få fotfeste og utvide sitt territorium.

   Du omtaler våre bomber som ”blindt hat”, men når våre barn lemlestes av deres bomber så er det altså kristen kjærlighet?? Dere er virkelig hjernevasket. Er dere virkelig SÅ dumme? Jeg begynne å tro det. Fint, så blir det en lettere match for oss.

   For det første er vi ønsket til Europa av deres ledere som er valgt inn med et flertall av deres folk. Fordi dere ikke klarer å lage barn, eller rett og slett dreper dem i mors liv. Hvilken rett har folk som ikke vil forsvare sine territorier til sine land? Også nordmennene og europeerne har inntatt sine land i sin tid. Hvilken rett hadde dere til det annet enn maktens rett – naturretten? Hva med indianerne – var de ikke likeverdige likevel?

   Og hva har kvinnefrigjøringen gitt dere annet enn svakhet og undergang? Skilsmisser, aborter, nervemedisiner, ødeleggelse av familiene og barna.
   Dere hevder å stamme fra apene og ikke fra Gud. Når ble aper verdens herskere?

   • Ahmed

    Sub mener altså at det demokrati, den kvinnefrigjøring, den sosialisme, den ateismen, det likeverd og den feminismen som har fått Vesten til kanten av sammenbrudd skulle appelllere til andre kulturer?!
    Mener du at vi skal gå under sammen med dere? Hva får dere til å tro at vi biter på et pill råttent agn? Les om hybris på wikipedia:

    ”Hybris (fra gammelgresk ὕβρις) er et etisk uttrykk med sine røtter i gresk mytologi for det at et menneske i overmot eller hovmod går ut over de grensene som gudene har satt for menneskelige handlinger.[1] I moderne dagligtale brukes uttrykket gjerne i noe forskjellige, skjønt beslektede, betydninger, som overdreven tross, hovmod, overmot, storhetsvanvidd, brutalitet, uforskammethet. I moderne anvendelse er betydningen av hybris gitt ved ordspråket «Hovmod står for fall».[2]

 • Anonym

  Jeg tror ikke «Ahmed» er muslim, men han peker på en vestlig vrangforestilling jeg har skrevet om i mer enn 20 år. Nemlig den at det finnes universelle verdier. Det gjør det ikke.

  Alle selvstendige nasjoner har rett til å styre seg selv. Ekstremister i vestlige parlamenter, enten de kaller seg menneskerettighetsforkjempere eller er liberalfascister, mener de har en rett til å blande seg inn i andre lands indre anliggender. Det er selvsagt feil.

  Når man så går til det skritt å bombe land etter land sønder og sammen, så må man ikke bli overrasket over konsekvensene. Likhaugene og knokkelrestene etter menneskerettighetsforkjempernes herjinger er like virkelige som de nazistene produserte. Selv om man påberoper seg så kalt humanitær bombing. Både Zyklon B og splintbomber dreper.

  Mord er og blir mord. Det er straffbart over hele verden. Det blir rent sagt komisk at en part som påberoper seg å være verdens moralske fyrtårn selv begår krigsforbrytelser. Nå ser det heldigvis ut til at de ansvarlige smått om senn hankes inn. Forhåpentligvis blir Tony Blair stilt for retten som den første vestlige lederen.

  Voksne mennesker som tror at det er deres eget syn, deres eget demokrati sprunget ut fra en helt spesiell kultur, deres egne rettsregler og livsførsel som skal gjelde i resten av verden, lider åpenbart av et vanvidd som ikke står noe tilbake for tidligere tiders galskap. Enten navnet er Hitler eller Stalin. Dessverre har disse menneskene fått sette galskapen sin ut i livet. Det er derfor det har gått så galt, og det er derfor det vil bli enda verre. Galskap kan nemlig bare stanses med grov maktbruk. Det har historien lært oss.

  • Ahmed

   Veldig riktig tenkt Anonym 11.50

   Og takk til Simonsen som tross alle hans vrangforestillinger likevel opprettholder FY som et forum det er mulig å frekventere uten å legge igjen hodet i kjøleskapet. Om man ikke er i stand til å se en sak fra flere sider bør man utsette heiaropene frem til alle celler er påkoblet.

 • Høyreekstrem?

  «Ahmed» har mange gode poenger i sine spissformuleringer. Men han «glemmer» en viktig faktor: Forløpet.

  Hver gang det oppstår et seriøst problem i Midtøsten går det ikke lang tid før Den arabiske liga, m.fl, roper på hjelp fra USA og «verdenssamfunnet».

  Bombene som falt over Libya var faktisk bestilt av innfødte ledere i Midtøsten. Det samme var tilfelle da Saddam Hussein angrep Kuwait. Vesten ville neppe intervenert i Syria om ingen ba dem gjøre det.

  Slik fortsetter det.

  • Anonym

   Høyreekstrem?

   Libya var, og er, et klansamfunn. Det at én part ber utenforstående om hjelp, utløser ingen folkerettslig forpliktelse til å ta side i en borgerkrig. Det fører aldri noe godt med seg, og gir under ingen omstendigheter varige løsninger.

   Borgerkriger avgjøres internt.

   En engelsk historiker skrev en lang kronikk i The Telegraph i fjor som jeg postet link til her på forumet. Hans forslag var kort og godt å la den muslimske verden «brenne ut» av seg selv. Isolere den fra resten av verden på grunn av spredningsfaren. Og det er jo nettopp spredningen vi ser i form av ihjelsprengte mennesker i vestlige land.

   Midt-Østens problemer kan aldri løses på skrivebord i Europa eller USA. Det er storhetsvanvidd (galskap om du vil) å tro på det.

   18. juli 2016 at 11:50

   • Høyreekstrem?

    I prinsippet synes vi enige på dette området. Det beste Vesten sannsynligvis kunne gjøre var å lukke døren til Midtøsten og la dem ordne opp i sine problemer selv.

    Min innsigelse gikk/går på å komplettere det bildet «Ahmed» maler av oss i Vesten som blodtørstige mordere. Sannheten er jo at lederskapet i Vesten iallfall tror selv deres bomber plasseres på rett sted og på oppfordring fra «demokratiske» krefter.

    Regjeringen Stoltenberg bombet ikke kvinner og barn i stumper og stykker fordi regjeringen var satt sammen av djevler. De gjorde det for å fremme demokrati og menneskerettigheter i Libya. Med andre ord; av ideologiske årsaker. I tillegg ble regjeringen sterkt oppfordret til å bistå med våpenmakt.

    Det som skjer i Midtøsten er først og fremst et spill mellom lokale og regionale krefter. Disse kreftene forsøker på sitt vis å involvere Vesten.

    • Ahmed

     ”Høyreekstrem” har altså rett? Når vesten teppebombet Vietnams landsbyer med napalm så ungene kom løpende med kroppshuden i en krøllballong flagrende etter seg så var det altså ikke i djevelsk ondskap, men i skjær tilment godhet for å fremme demokrati og menneskerettigheter.

     Tror dere på dette sludderet selv?

     Nå får vesten betale for sin uendelige ondskap. Slik fortid og nåtid ofte møtes når den skyldige minst venter det. Man høster alltid det man sår. Vestens tid er over.

     • Anonym

      Ahmed er ingen muslim, men kun en forskudd høyreekstrem provaktør som disktuerer med seg selv. Så enkelt er det.

      • Anonym

       «Regjeringen Stoltenberg bombet ikke kvinner og barn i stumper og stykker fordi regjeringen var satt sammen av djevler. De gjorde det for å fremme demokrati og menneskerettigheter i Libya.«

       Lés høyt det jeg har uthevet. Det er folkemord å drepe mennesker i et land vi ikke er i krig med. Selv om motivet er (tro det eller ei) å fremme demokrati og menneskerettigheter.

       18. juli 2016 at 11:50

     • Høyreekstrem?

      «Ahmed» Vesten har ikke bombet Vietnam. Vesten er, som du sikkert vet, en fellesbetegnelse for mange land. Det var den politiske og millitære ledelse i USA som sto bak bombingen i Vietnam. Som du kanskje også vet ble det reist en stor folkelig bevegelse mot USAs krigføring i Vietnam?

      Forøvrig bombet ikke USA Vietnam av de årsaker du insinuerer. Poenget var at USA gikk inn i en konflikt for å støtte den siden som var imot kommunismen. På denne tiden eksisterte det en stor frykt for at kommunismen skulle spre seg.

      Men hva har Vietnamkrigen å gjøre med dagens situasjon i Midtøsten å gjøre? Og en annen ting; hvordan mener du Vesten skal forholde seg til landene i Midtøsten? Er du som meg motstander av enhver innblanding uansett hva?

      • Ahmed

       USA leder NATO som europeiske land støtter fullt opp om. Faktisk er NATO uten USA bare noen pingler som vi muslimer kan erobre helt uforstyrret innenifra.

       Så selv om noen i vesten protesterte mot Vietnam-krigen, stemte det demokratiske vestlige flertallet ikke imot bombingen. Og det har dere fortsatt med til denne dag. 70 000 drepte med sivile kvinner og barn og hundretusenvis av lemlestede i Libya var resultatet av Jens Stoltenbergs norske F16 jagerbombere som på USAs kommando tok av fra baser i Italia.

       Det samme da dere basert på løgner om masseødeleggelsesvåpen i Irak fulgte USAs minste vink og bombet i vei.

       Tror dere virkelig at for eksempel en mann som takket være dere har mistet hele sin familie ”flykter” hit for noe annet enn rettferdig å hevne seg? Dere virker totalt kunnskapsløse! Hvilken naturlov sier at dere skal føre de imperialistiske og ideologiske krigene deres i våre land uten at vi tar igjen på deres hjemmebane? DREAM ON!

 • Høyreekstrem?

  «Ahmed»: Det du skriver er så svakt fundert og så preget av slagordsargumenter at jeg velger å tro anonym som over her mener du bare vil provosere.

  • Anonym

   @Høyreekstrem?

   Så klart er anonym og Ahmed samme person. Men sikkert hyggelig å skrive med seg selv. Da får man de svar man vil ha.

   • Joussef

    Ikke rart dere gå dukken når dere er blitt blinde. Dere er også veldig feige og lytte bare på den store lederpiken deres. Men da dere vite hun er vår ledepike også. Ja egentlig bare vår ledepike. Ahmed er sann muslim. Inshallah!

 • Ahmed

  Utrolig for muslimer å komme til en ”kultur” der mødrene dreper sine egne barn i et antall som gjør at nasjonenes demografi stagnerer og man må fylle på med folk fra andre kulturer.

  Vi ”uopplyste” muslimer har hørt om slike menneskedrap og menneskeofringer kun i steinalder- og inkakulturer.

  Sykehusoperatørene bruker ikke engang bedøvelse når de kapper armer og bein av fostrene for at de skal kunne suges lettere ut. Litt av noen helsearbeidere! Og det er vi som er onde? Inshallah som tar fra dere landet deres!

 • Anonym

  Mann med øks amok på tog i Tyskland.

  «In der Nähe von Würzburg hat ein Mann in einem Regionalzug Reisende angegriffen und laut Polizei mehrere Menschen verletzt. Einsatzkräfte sind mit einem Großaufgebot vor Ort. Lesen Sie hier die aktuellen Entwicklungen im FOCUS-Online-News-Ticker.

  In Kürze: In der Nähe von Würzburg hat ein Mann in einem Regionalzug mehrere Reisende angegriffen. «Einige Menschen wurden schwer oder sogar lebensgefährlich verletzt», sagte ein Sprecher der Polizei zu FOCUS Online. Derzeit gehe man von mindestens 15 Verletzten aus. Wie die Polizei am Montagabend weiter mitteilte, attackierte der Täter die Fahrgäste mit einer Axt und einem Messer. Der Täter wurde auf der Flucht von der Polizei erschossen wie die Polizei auf Anfrage von FOCUS Online bestätigte.

  Alle weiteren Informationen im News-Ticker:

  23.07 Uhr: Die Bahnstrecke zwischen Ochsenfurt und Würzburg Hauptbahnhof ist derzeit gesperrt. Die Polizei ist mit einem Großaufgebot vor Ort.»

  • Ahmed

   Kanskje en mann som hevner de vestlige drapene på sin familie. Øye for øye, tann for tann står det vel i en eller annen bok? Hvor mange mennesker ble drept i Dresden under vestlige hevntokt mot sivile tyskere? Hundretusenvis! Men det er vel bare vestlig hevn som teller for dere?

   • Muhammed-forsker

    Hvor mange armenere ble halshugget av muslimer ?
    Hvor mange jøder fikk Muhammed halshugget ?
    Hvorfor ville Mufti Hussayni bygge krematorium i Midtøsten ?
    Hvorfor sammenliknet Arafat Oslo-avtalen med avtalen Muhammed brøt før han drepte jødene i Kybar ? Hvordan stole på muslimer som støtter Løgn og Bedrag ?

    • Ahmed

     Hvor mange armenere som ble halshugget av muslimer? Adskillig færre enn vestens Adolf klarte å torturere og gasse i hjel for bare noen tiår siden. Men muligens noen flere enn Jens Stoltenberg bombet i hjel i Libya forleden år.

     Du spør ” Hvordan stole på muslimer som støtter Løgn og Bedrag ?”

     War is deceit, sa Winston Churchill. Det er derfor vi okkuperer dere og ikke omvendt. Omtrent som når vestens politikere lover med ”løgn og bedrag” foran hvert valg, og når makten er vunnet bryter de alt sammen”.

     Sa ikke FrP at alle bomstasjoner skulle bort? De lyver så Arafat blir bare smågutten.

     • Patriot

      Ahmed har vunnet diskusjonen bortsett fra på ett punkt. Arafat løy nok mer enn FRP. FRP har forsøkt å fjerne bompengene, men fikk ikke gjennomslag hos sine samarbeidspartnere. Her til lands spiller vi enn så lenge etter reglene som gjelder. Det gjorde ikke Arafat, han hadde sine egne regler. Han løy der han fant det opportunt. Og det gjorde han stadig vekk. Bare spør Bill Clinton.

 • Ferkeljugend

  Ifølge den bayerske innenriksministeren Joachim Hermann var gjerningsmannen en 17 år gammel gutt fra Afghanistan som hadde kommet til Tyskland som enslig mindreårig asylsøker.

 • Anonym

  Vesteuropeiske land og USA har pådratt seg så store problemer at det er umulig å få øye på en politisk løsning.

  Det er ikke ytre fiender som representerer en trussel i dag, hverken for USA eller Vest-Europa. Det er indre ustabilitet som følge av etnisk, kulturell og religiøs heterogenisering som er farlig. I mange land er situasjonen bokstavelig talt eksplosiv. I Frankrike snakkes det nå om sannsynlighet for borgerkrig. Det er retorikk som ble kalt spinnville konspirasjonsteorier for bare få år siden.

  Jeg er også ganske sikker på at fagmilitære har foretatt en vurdering av hvordan splittelsen blant etniske europeere vil virke inn på evnen til å forsvare seg, samt sikre liv og eiendom i en gitt situasjon. Her har sikkert «Artilleristen» synspunkter som fagmilitær. Men det er uten videre klart at for egen del, vil jeg ikke løfte en finger for å hjelpe mennesker som har bidratt til å ødelegge sitt eget land. Hvorfor skulle jeg det?

  Mange forstår ikke hvorfor politikere ser på sin egen befolkning som den farligste fienden: Er det ikke opplagt hvorfor de gjør det?

  18. juli 2016 at 11:50

 • Hitlery for Prison

  Killary lied, americans died.

 • Åge Simonsen

  Vi må huske at den største terroraksjonen i Norge ble utført av en kristenfundamentalist og anti-islamist, og ikke av en muslim!!! Det betyr ikke at alle anti-islamister er mulige terrorister. Det er heller ikke alle islamister, selv om noen ekstremister bruker terror.

 • TIL ÅGE SIMONSEN

  TIL ÅGE SIMONSEN

  Ut fra måten du argumenterer på, at ABB er en kristenfundamentalist, antar jeg at du er slekt med Jan Simonsen. Jan Simonsen har også forsøkt seg på samme løgnen som deg. I kompediumet til ABB fremkommer det at han tror på Thor og Odin. Han har sågår bekreftet dette i ettertid og kalt Jesus og kristne for patetiske. Hvor du og Jan Simonsen har det fra at ABB er kristen vet jeg ikke, men jeg antar at Jan Simonsen ønsker at vi skal tro dette fordi det passer inn i hans politiske tekningner:

  Les denne før Jan Simonsen sletter. NB: Jan Simonsen sletter all saklig info som omhandler at ABB tror på Odin og Tor:

  http://www.dagen.no/Nyheter/hedning/Breivik-mener-Jesus-er-%C2%ABpatetisk%C2%BB-272638

  • Til: Jeg har aldri skrevet noen steder at Breivik var en kristen fundamentalist. Men jeg har oppfattet ham som kristen, ikke som troende kristen, eller personlig kristen, men som kristen i passiv forstand, likt med de aller fleste andre nordmenn som har vært født inn i den norske statskirken, Men din link dokumenterer at det er feil, og at han var en hedning med tro på gammel norsk religiøs mytologi.

   • Anonym

    Simonsen, du har tydeligvis ikke lest kompendiumet til ABB eller noen av biografiene om han. Alle venner og familie fremhever hans tro på Odin og Tor fra ungdomsårene og hans fasinasjon for japanske halvguder og krigsguder. At du og islamnet.no linker han til norsk kristendom er søkt og litt ekkelt. Hvorfor gjøre dere det? Hva vil dere oppnå?

    ABB har aldri vært i en norsk kirke eller i en norsk meninghet. Men send meg gjerne dokumentasjon hvor det fremgår at ABB var kristen slik at jeg kan ta dette opp med biografene som skriver at han ikke er kristen. Sitter Simonsenbrødrene på dokumentasjon at ABB var kristen bør de straks overlever disse bevisene Politihøyskolen som skal forskere på ABB.

    Hadde vært moro om en kristen meninghet i Norge kunne saksøke Simonsen brødrende for feilaktig informasjon mot bedre viten.

    «Nå sier Breivik at han «ikke er, og aldri har vært – kristen», i et brev han har sendt til «interesserte eller berørte parter i forb. med 22/7» sammen med to andre brev til blant annet Dagen. Han omtaler seg selv som «en av de mer fanatiske nasjonalsosialister i nord-Europa»

    Under et punkt kalt «Odinisme» avfeier han kristendommen og Jesus slik:

    «Det er få ting i verden som er mer patetisk enn Jesus-skikkelsen og hans budskap, og jeg har alltid foraktet den svakheten og den internasjonalismen som kirken representerer.»

    Han understreker at han ber og ofrer til Gud, og får styrke av Gud, men at han kaller ham «Odin, ikke Jesus eller Jehova».

    Allerede høsten 2011 ble det klart at Brevik brukte symboler fra norrøn mytologi under angrepet på Utøya, ifølge Dagbladet.

    På en pistol stod det «Mjöllnir», kjent som Tors hammer i norrøn mytologi. På en rifle stod det «Gungnir», Odins spyd, som etter mytologien går gjennom og treffer alt Odin sikter på!

    • Anonym: Er du blind eller kverulant, eller kanskje begge deler?. I den kommentaren du kommenterer skriver jeg jo at din link viser at Breivik ikke definerte seg som kristen. Altså at du har rett.
     Da jeg tidligere betraktet Breivik som kristen, uten å gjøre noe stort poeng ut av det, var det fordi jeg i utgangspuktet definerer alle etniske nordmenn som kristne siden alle voksne nordmenn er født inn i en statskirke. Da jeg vokste opp skilte vi mellom «kristne» (de som var medlemmer av statskirken fordi de var født inn i den) og «personlig kristne». De som hadde et reflektert troende syn.
     Når det gjelder Breiviks kompendium var jeg en av de første som leste det. Jeg fikk det sendt på mail fra Breivik en drøy halvtime før det eksplodert utenfor regjeringsbygget. Men det var på over 1000 sider, så jeg leste det selvsagt ikke grundig.

 • Åge Simonsen

  vel, anti-islamist er han utvistelig.

 • Runo

  «Ahmed» kommer med det samme apologet -bablet som muslimer og deres etterplaprere kommer med hele tiden dvs «kristendommen var fæl, heksebrenning, korstog osv, osv » Saken er den at den vestlige, og fortsatt delvis kristne siviliasjon, har kommet seg videre, mens Islam står på stedet hvil og noen muslimer har Arabia på 600 tallet som det ideelle samfunn. Da snakker vi om retro i et massivt format. Å forsøke å bortforklare islams barbari ved nok en gang å drasse fram korstogene, er ikke bare barnslig, men direkte hjernedødt og vitner om en massiv personlighetsforstyrrelse. At babbelet er historieløst, er hans minste problem

Legg inn en kommentar