Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Terroren i Nice

garfors322«Nok en gang slo terror, skrekk, død og fordervelse inn over Frankrike. Denne gangen på selveste nasjonaldagen den 14.juli. Ja midt på Rivieraen i Nice, der titusentalls mennesker var samlet på denne dagen for å kose seg og se på kveldens fyrverkeri. Og så slår denne terroristen til for fullt, og bruker en stor og tung lastebil for å ramme flest mulige mennesker. Mens han raser i høy fart bortover bulevarden ved stranda,» konstaterer Amund Garfors. Han fortsetter:

«Man føler bare sorg, kvalme, redsel, sinne og oppgitthet over hvordan slikt kan være mulig. Og det på en nasjonaldag, der hundrevis av politifolk og sikkerhetsfolk er på plass for at folk skal kunne føle seg trygge. Likevel klarer denne galningen å bløffe seg gjennom politisperringer. Og der han forteller at han skal levere iskrem langs denne gata. En lastebil som ikke engang hadde kjøleanlegg og der ingen ba om å få se i lasterommet.

Jeg får bare lyst til å gråte over denne likegyldigheten der ledende krefter i samfunnet både i Frankrike og her i landet har nektet å høre på alle de som har advart i tiår etter tiår. Der naiviteten bare blir verre og verre. Ja, der de heller velger å kalle oss som har advart mot ondskapen for rasister. Der vi har skreket oss håse og minnet om at terroristene for lengst er på plass. Og der fornuft, sikkerhetstenking og våkenhet mot djevelskapet heller blir nedprioritert og betegnet som rasisme og fremmedfrykt.

Og etter hver slik hendelse og terroranslag så kommer disse politikerne fram fra sitt skjulested, mens de sjøl kjøres i skuddsikre biler, blir beskyttet av politi og livvakter døgnet rundt. Mens deres eneste kommentar er at de er ”rystet” og der de føler med de pårørende. Sender sine kondolanser, der vi skal stå sammen mot terror, der vi ikke skal la terroristene skremme oss, og der vi må leve våre liv som før. Hvor mange ganger skal vi høre på denne svadaen? Det hjelper ikke mye for de 84 som på grusom og pinefull måte bøte Det hjelper ikke mye for de 84 som på grusom og pinefull måte bøte med livet den kvelden. Heller ikke de 52 som ligger kritisk skadd og som svever mellom liv og død. Og hva med de stakkars små barna som ligger på sykehuset og som har mistet både sin mor og sin far?

Og fortsatt har det vel ingenting med islam å gjøre? Å nei, det er ingen hemmelighet at islam er kommet til vestlige land gjennom ei innvandring som ingen ville ha, og heller ikke ble spurt om. Det mens multikulturdoktrinen på en håpløs måte brukes for alt den er verdt for å dekke over fadesen. Der myndighetene bruker store resurser på å få enda mer ”multikultur” til gards. Og der ”høyreekstreme” som bl.a undertegnede, der de som ikke har hyllet disse volds og tulleideologier som multikultur og ”berikelsen” som en aldri har bedt om, blir hetset.

Nå slikker Frankrike sine sår til neste terroranslag eller bombe går av. Et mareritt som aldri vil ta slutt før oppgjørets time med islam og flerkulturen kommer. Gamle løsninger fungerer ikke. Glem fakkeltogene, blomsterhavene, håpet, forståelser, bortforklaringene , tåkeleggingen og unnskyldningene overfor ekstremistene. Ja som er ønsket på plass av våre uansvarlige politikere. Der skattebetalerne får regninga for egen utryddelse og utskifting. Og som går sin gang over hele Europa.

For det eneste som kan stoppe denne galskapen og massemordene er ærlighet, oppriktighet, klar tale, kunnskap, politi og militærmakt!

Eller som Elias Blix så riktig og sant skriver i fedrelandssalmen; ”Vil Gud ikkje verja By og Land, kan vaktmann oss ikkje tryggja”!»

9 comments to Terroren i Nice

 • Åge Simonsen

  Vi må huske at den største terroraksjonen i Norge ble utført av en kristenfundamentalist og anti-islamist, og ikke av en muslim!!! Det betyr ikke at alle anti-islamister er mulige terrorister. Det er heller ikke alle islamister, selv om noen ekstremister bruker terror.

  • Tusenkunstner

   Hvem er det som er uenig i det?

  • TIL ÅGE SIMONSEN

   TIL ÅGE SIMONSEN

   Ut fra måten du argumenterer på, at ABB er en kristenfundamentalist, antar jeg at du er slekt med Jan Simonsen. Jan Simonsen har også forsøkt seg på samme løgnen som deg. I kompediumet til ABB fremkommer det at han tror på Thor og Odin. Han har sågår bekreftet dette i ettertid og kalt Jesus og kristne for patetiske. Hvor du og Jan Simonsen har det fra at ABB er kristen vet jeg ikke, men jeg antar at Jan Simonsen ønsker at vi skal tro dette fordi det passer inn i hans politiske tekningner:

   Les denne før Jan Simonsen sletter. NB: Jan Simonsen sletter all saklig info som omhandler at ABB tror på Odin og Tor:

   http://www.dagen.no/Nyheter/hedning/Breivik-mener-Jesus-er-%C2%ABpatetisk%C2%BB-272638

 • rada

  22 var ikke terror
  selv om det ligner
  håper det kommer andre som ikke myrder barn
  men tar rette vedkommender

  • rada: Jeg deler din oppfatning av at Brevik ikke begikk terror. Terror dreier seg om å begå et overgrep mot sivile uskyldige mennesker ut fra et motiv om å skape frykt. I dette tilfellet manglet dette motivet. Jeg vil heller karakterisere det som massemord. Men retten dømte Breivik som terrorist, så offisielt er han dømt for terror.

 • Åge Simonsen

  Breivik kaller seg kristen, og anti-islamist er han utvilsomt. Ekstreme anti-islamister er farlige!

  • Anonym

   «Breivik kaller seg kristen, og anti-islamist er han utvilsomt. Ekstreme anti-islamister er farlige!

   Nei, nei, nei.

   Han gjør ikke det. Han kaller seg ikke kristen. Det er Jan Simonsen som linker ABB til kristendommen. Det er en stor forskjell.

   Overlevende fra Utøya har sagt at ABB gikk rundt og ropte nordønske viking kampord mens han slaktet ned barna. Han ropte verken på Jesus eller Gud. Dette er bare noe Jan Simonsen innbiller seg. Så pass respekt synes jeg at dere skal ha fra din overlevende fra Utøya at dere tror på hva de sier.

   Hvorfor Jan Simonsen vet bedre hva enn disse overlevende fra Utøya vet jeg ikke, men Simonsen har kanskje en politisk agenda? Ikke vet jeg.

   • Til: Jeg har aldri skrevet noen steder at Breivik var en kristen fundamentalist. Men jeg har oppfattet ham som kristen, ikke som troende kristen, eller personlig kristen, men som kristen i passiv forstand, likt med de aller fleste andre nordmenn som har vært født inn i den norske statskirken, Men linken til Dagen i kommentaren overfor dokumenterer at det er feil, og at han var en hedning med tro på gammel norsk religiøs mytologi.

 • Åge Simonsen

  Uansett er erfaringen med Breivik, som er en ekstrem anti-islamist, at det er viktig å bekjempe anti-islamistiske holdninger for å unngå nye terror handlinger fra eksreme anti-islamister.

Legg inn en kommentar