Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Farligere å reise i Europa enn i Israel

togterrorBiler som kjører inn i menneskemasser og angrep på personer med kniver har lenge vært en metode brukt av unge terrorister i Israel. På under et år er 33 israelere drept på denne måten og flere hundre skadet. Likevel er det sannsynligvis tryggere å reise på ferie til Israel enn til europeiske land og USA. Nå sprer angrepsmetodene seg også i Europa.

Og i Europa rammes hvem som helst, mens kun et par ikke-israelere er drept under terrorhandlinger i Israel de siste årene. De fleste knivangrepene har rammet israelske soldater og politifolk, i de fleste tilfellene på Vestbredden. I Israel er politiet bevæpnet og kontrollene er gode. Det blir derfor ofte grepet inn umiddelbart og angriperen blir raskt skutt. Kontrollen på flyplassene regnes for å være verdens beste.

Selv om antall drepte i terrorhandlinger regnes med er drapsstatistikken i Israel ikke verre enn i mange vestlige land der det er lite terror. Mens antall drepte pr. 100 000 innbyggere de siste årene har lagt på 2.0 i Israel, har eksempelvis Finland hatt nesten like mange drap, 1,8, og det er adskillig farligere å reise på ferie til USA der drapstallene ligger på 4,7 pr. 100 000 innbyggere.

Den islamske staten har de siste årene smuglet inn tusenvis av potensielle terrorister til Europa i ly av strømmen av innvandrere og flyktninger, og åpent anbefalt dem å bruke bil- og kniv- eller økseangrep som terrormetoder.

Gårsdagens terrorangrep i Tyskland var derfor ikke uventet gjennomført av en ung mindreårig afghansk flyktning.

5 comments to Farligere å reise i Europa enn i Israel

 • Anonym

  «… en ung mindreårig afghansk flyktning.»

  Koden for skjeggbarn som betyr en voldelig voksen muslimsk mann

 • Anonym

  Det er først og fremst negerområdene som er farlige i USA. Det viser offisiell statistikk. Det er livsfarlig å ferdes i områder bebodd av negre. Heller ikke områder med hispanic er trygge, men likevel mye tryggere en negerområdene.

  Ingen andre raser begår så mye og så alvorlig kriminalitet som negre.

  Hvite områder av USA er fortsatt trygge. Selv den dag i dag kan man sove trygt med døren ulåst i hvite områder av USA.

 • Muhammed-forsker

  Muhammed – det er farlig å være i Europa og Midtøsten grunnet den voldsfikserte arven etter Muhammed. Så enkelt – men alt for mye for Frederica Mogherini, EU og norske politikere og redaktører å innse – UD forsøker å risikoutsette alle kommuner – og har klart det.
  Landet fylles opp av hevngjerrige muslimer fra Marokko til Afghanistan med lisens til å drepe og voldta etter Muhammeds eksempel –

 • Anonym

  Ifølge innenriksminister Joachim Herrmann er det for tidlig å spekulere i hva som kan være motivet.

Legg inn en kommentar