Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Lærer å hate jøder i FN-skoler

UNRWA4Siden september 2015 har det vært 2200 angrep mot jødiske israelere i form av forsøk på påkjørsler med bil, steinkasting og knivangrep. 33 israelere er drept. Hva skyldes det? Hvor kommer hatet fra? The Center for Near East Policy Research engasjert et team av senior journalister som har produsert en ny kortfilm som viser hvordan hatet mot jøder spres gjennom FNs skolesystem:

Norge pøser millioner av kroner inn i FNs hjelpeorganisasjon for palestinske flyktninger, kalt UNRWA, en organisasjon som blant annet dirver skoler i Gaza og andre palestinske områder, der det pøses ut like mye hat mot jøder og Israel som det pøses inn penger fra Norge.

3 comments to Lærer å hate jøder i FN-skoler

 • Muhammed-forsker

  Ingar Evje skriver en hel masse svada på Verdidebatt – http://www.verdidebatt.no/debatt/cat1/subcat4/thread11651773/?next=60#post_11652291

  Ganske utrolig og ikke minst interessant at han ikke har oppdaget at Arafat var drevet av islamsk jødehat – noe heller ikke NRK og TV2 har tatt opp til tross for Arafat’s komparasjon av Oslo-avtalen analogt til Muhammeds bestialske adferd mot jødene i Khaibar etter at han brøt avtalen med jødene.

  Det er dumt å være uærlig – skammen velter nemlig tilbake over NRK og TV2, Jan Egeland, Støre og Brende – ja hele den islamofascistiske pressen – støttes islamofascismen – vel, så blir man islamofascistiske – støttes sadismen til Arafat – må det være rett å kalle NRK for sadist-sympatisør og sympatisør av aspirasjonene til PA-Hamas og Mufti Muhammad Hussain om å drepe jøder i henhold til hadith og Koranen.

 • Muhammed-forsker

  Som i PLO uavhengighetserklæringen fra 15 november 1988 – der hylles intifada – samme med terrorister
  – de såkalte martyrene –

  ALT til tross for historiske og juridiske forhold som bekreftet av Folkeforbundet og FN i 1945 – før FN ble et fatwa-organ for islam i 1947

Legg inn en kommentar