Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

200 franske jøder til Israel for å bli

Innvandring_IsraelI går landet er fly med 200 franske jøder på Ben Gurion flyplass i Israel. De kom for å bli. De siste årene har det vært en stor innvandring av franske jøder til jødenes hjemland. De nyankomne israelerne ble møtt med et større festarrangement. «Det er en stor framtid for franske jøder i Israel. Hver og en av dere har gjort et stort skritt fremover for dine barns fremtid og for å bygge fremtiden for staten Israel,» sa lederen for Jewish Agency Natan Sharansky.

Natan Sharansky er selv innvandrer til Israel. Han kom fra det tidligere Sovjetunionen i 1986 etter å ha satt 9 år i kommunistisk fangenskap. I Israel var han en tid partileder før han ble leder for Jewish Agency, som sammen med det israelske innvandrings- og integreringsdepartementet og Keren Hayesod-UIA organiserte flyreisen for de 200 fransk-israelske innvandrerne.

Det har vært en jevn strøm av franske jøder til Israel de siste årene, etter at terroren mot jødene i landet ble stadig mer følbar, sammen med økt trakassering og antisemitisme. Etter Paris-terroren mot en kosher-butikk i januar 2015 var bølgen av innvandrere fra Frankrike så merkbar at den kunne måles i prisene på boligmarkedet, som ble presset oppover, meldte den israelske næringslivsavisen Globes.

2 comments to 200 franske jøder til Israel for å bli

 • Silje Arnheim

  Det er forferdelig å se våre evneveike kriminelle kjeltringer av noen politikere og lederer lar det islamske tyranniet få bre seg utover landet vårt så de kan trakkasere og drepe Jøder i fremtiden. Etter det er det Kristne og andre sækuleres tur til å få sitt folk,kultur og tradisjoner utryddet..

  Men dette islamske og muslimske Jødehat barbariet har vi allerede sett spunnet seg ut flere ganger i Norge.

  I fjor var Sandvika sentrum i Bærum kommune omgjort til en ren krigssone:
  https://www.rights.no/2015/05/det-forste-varslet/

  Jødene er selve beviset på at det fortsatt er surstoff i Norge til å opprettholde vårt demokrati.
  https://www.rights.no/2016/02/jodene-er-kanarifuglene/

  Viss vi skal snu denne utviklingen så må islam totalforbyes og alle moskeer rives. Gjøres ikke dette kan jeg garantere at vårt demokrati er tapt om noen få tiår og at vi år et islamsk tyrannisk s\diktatorisk styre slik vi nå ser i Tyrkia som tidligere var både sækulert og Kristent land:
  http://www.frie-ytringer.com/2016/07/20/jodisk-politiker-myrdet-i-istanbul/#comments

 • Muhammed-forsker

  Jødene forlater Frankrike pga islam. Ettersom de må reise til et land som klarer å beskytte dem er Israel beste valg til tross for at Israel er uønsket i det tidligere kalifatet

Legg inn en kommentar