Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

USA støttet opprørsgruppe skar halsen over på 12-åring

HalshuggingSyriske opprørere fra den USA-støttede opprørsgruppen Nour-al-Din el-Zanki har halshogd et barn som antas å være 11-13 år gammel. Halshoggingen vises i en sjokkerende video, skriver den amerikanske tenketanken Clarion Project. De USA-støttede syriske opprørerne skriker «Allahu Akbar» mens de brutalt halshogger Abdullah Issa.

I videoen anklager opprørerne gutten for å være en spion fra den pro-Assad palestinske paramilitære gruppen Liwa al-Quds (Jerusalem brigaden).

Med henvisning til fangen sier en jihadist: «Dette er hunder av Assad. Dette er dine folk Bashar.» En annen sier: «Vi skal ikke ha noen i Handarat,» den palestinske flyktningleiren der det pågår kamper mellom regimestyrker og opprørsgrupper. Mens det ropes «Takbir» og «Allahu Akbar», sager en jihadist over halsen til den rundt 12 år gamle gutten. I en uhyggelig scene holder han deretter hodet til værs og utbryter «Allahu Akbar» flere ganger, skriver Clarion Project. Rapportene om Issas alder varierer mellom 11 og 13. Noen sier han var en 11 år gammel palestiner fra Handarat; andre sier han var syrisk fra byen Homs.

«Barnet er ikke mer enn 13 år gammel. Han ble arrestert i dag i området Handarat, men slaktingen skjedde i el-Mashab nabolaget,» sier Rami Abdel Rahman, som er leder for Syrian Observatory for Human Rights til France Press. «Dette er en av de mest forferdelige handlingene som jeg har sett siden revolusjonen begynte i Syria,» legger han til.

Opprørere tilknyttet gruppen som drepte gutten hevdet han var 19 år, og at videoen gjør at han ser mye yngre ut enn han egentlig er. Halshoggingsvideoen ble publisert tirsdag på sosiale medier nettverk, ifølge BBC arabisk.

Opprørsgruppens ledelse fordømmer halshuggingen og sier den var begått av personer som ikke representerer gruppen. «Alle de folkene som utførte dette bruddet har blitt arrestert og brakt inn for en disiplinær domstol,» sier gruppen i en uttalelse.

«Bevegelsen av Nour al-Din el-Zanki fordømmer umenneskelige brudd, siden vi tror på prinsippene og målene for revolusjonen og prinsippet om menneskerettigheter og internasjonale avtaler og sharia. Dette bruddet gjenspeiler ikke oss, og er en engangsfeilsom ikke reflekterer bevegelsens politikk», heter det i uttalelsen.

Liwa al-Quds benektet enhver forbindelse med barnet. En talsmann for gruppen sier at de ikke rekrutterer barn og alle deres medlemmer bruker militære uniformer ikke sivile klær.

Drapet kan sees nederst i denne artikkelen.

7 comments to USA støttet opprørsgruppe skar halsen over på 12-åring

 • Silje Arnheim

  Dette er igjen et løgneskuespill for det internasjonale samfunnet som fortsatt ikke giddder å undersøke islam, Koranen,Hadit og Sira så de kan se at deres alle store forbilde og runnlegger av islam, Muhammad også drepte barn bare man fant kjønnshår på dem eller de ble oppfattet til å være i puberteten.

  «But Muhammad’s definition of a child was not the same as contemporary understanding. Following the surrender of the Qurayza stronghold, he ordered the execution of every male child who had reached puberty. His men had the boys drop their pants so that they could chop the head off of anyone with pubic hair (Abu Dawud 4390)»
  https://www.thereligionofpeace.com/pages/muhammad/children-kill.aspx.

  I islam er regelen at jenter er voksne når de 9 år, mens gutter er voksne et sted over 14 og til over 16 år gamle. Se ca 27:55 minutter ut i denne videoen:
  http://voxpopulinews.net/islam-qa-episode-4/

  Men det sier seg selv at i krig er alt lov fordi hvem som helst kan dømme der og da og at de ikke har noen grundige domstoler. Hele islam handler om at vanlige folk følger Koranen og Muhammads ord og gjerninger og dreper,torturerer og er tyranniske barbarer ut fra dette. Da kan man aldri får faste strukturer på et lovverk som dømmes av hvem som helst.

  Her kan du se videoen der muslimer kapper hodet av en liten gutt:
  https://www.almasdarnews.com/article/aleppo-rebels-behead-a-child/

 • Muhammed-forsker

  Norge støtter opprørsgruppen «palestinere». Yassir Arafat definerte oppgaven på bakgrunn av hva Muhammed gjorde med jøder.
  Like etter at Arafat inngikk Oslo-avtalen forsikret han at hadde ett tusen innvendiger ved islams fremste universitet. Han ba tilhørerne huske at Muhammed aksepterte Oslo-avtalen fordi Muhammed også inngikk en avtale. Den avtalen brøt Muhammed før han halshugde hundrevis av jødiske «menn» med kjønnshår for å avgjøre om de var voksne. En kan tenke seg hva etterlatte barn og kvinner ble brukt til.
  Den 17 år gamle Safiya, som Muhammed begjærte, mistet hele slekten er kun ett eksempel.

  Det er slike ledere og forbilder palestinere, PA-Hamas, Egeland, Bondevik, Gule, biskoper, humanister, redaktører og journalister foretrekker ……! Hva skal vel til for at NRK og NTB ?

 • Anonym

  «Alle de folkene som utførte dette bruddet har blitt arrestert og brakt inn for en disiplinær domstol,» sier gruppen i en uttalelse.

  Regner med at alle blir ekskludert, og må søke medlemskap i en annen forening.

  … siden vi tror på prinsippene og målene for revolusjonen og prinsippet om menneskerettigheter og internasjonale avtaler og sharia.

  Det her må være bra saker. Menneskerettigheter og internasjonale avtaler (vi er bundet av). Akkurat som i Norge.

  … og er en engangsfeilsom ikke reflekterer bevegelsens politikk»

  Nettopp, dette er et enkelttilfelle. Gjelder ikke alle.

  Den uheldige må ha vært en atypisk representant for arabere. De fleste «ensamkommande» 13-åringer som kommer til Norge ser ut som de er nærmere 30 (med viker, måne og dype rynker).

 • Muhammed-forsker

  Ifølge Koranen er det helt legitimt å skjære av halsen på mennesker – ikke bare det –
  Koranen oppfordrer til å skjære av hele hodet. Slik er det med den saken !

  Det er denne boken Hadja Tajik anbefaler unge…….som ikke er rotfestet ….
  AUF er særlig glad i alle som setter Koranen høyt – som «palestinerne» – de som ikke finnes omtalt
  som folk før etter 6-dagers krigen i ett eneste leksikon – fordi de er ganske alminnelige arabere ….slik
  arabere er i koranens ånd.

 • Petter

  I dag skal AP-pressen slutte ring etter 22 juli – pressen som gjorde Utøya til utpost for PLO – Fatah – Hamas – for at Allah`s vilje kan
  skje med jødene……

 • Anonymisert demokrat

  Vil biskoper, redaktører og politikere snart forstå at den vestlige verden har noe til felles med israelerne ?

  Eller vil de bli husket for at de aldri brøt med alliansen til islamismen ?

  Vil AP, EU og FN fordømme retorikken i uavhengighetserklæringen til palestinerne fra 1988 ? – eller vil de forbli medskyldige ved akseptasjon av hyllest til intifada, oppstand, vold og terrorisme ?

Legg inn en kommentar