Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Asylsøkere i masseslagsmål

garfors322«Nylig leste jeg om en gjeng på 50 asylsøkere som var involvert i masseslagsmål etter en cricket-kamp i Saltdalen. Dette var en kamp mellom ulike asylmottak i området. Disse spillerne var også barn etter hva det ble opplyst. Men ”barna” var ikke helt enig med dommeren om resultatet. Noe som igjen førte til at de gikk til angrep på hverandre med slagvåpen, cricketkøller, stokker, jernstenger, planker og spader,» skriver Amund Garfors, og fortsetter:

«Etter at det verste blodige slaget var over lå det 5 sterkt skadde på bakken. Der tre av disse måtte til behandling hos legevakta. Mens to andre av disse ”barna” ble fraktet med luftambulanse til sjukehuset i Bodø. Der det ble konstatert at de skadde ”barna” hadde brudd på armer og bein, samt hode-skader.

Men når jeg tar en liten titt på bilder jeg har fått oversendt fra en kjenning, så ser jeg ganske fort at disse spillerne ikke var barn. Derimot ser de ut som vokse sterke unge menn i 20-30 årsalderen. Og de ligner sterk på afghanere og pakistanere. Ja mest ligner de på ekte soldater som er på trening… Det er jo bare ei skam og en skandale at disse voksne menn blir kalt for ”mindreårige flyktninger” – noe de aldeles ikke er! Men selvfølgelig sitter det mange nordmenn i godt betalte stillinger og håper på at denne ”industrien” bare vil vokse i framtida. Der enda flere slike ”snille barn” skal ta seg inn i Norge. Og der spetakkel, bråk, uro, utrygghet og angst som følger i kjølvannet av disse fargerike, berikende grupper av inntrengere, bare skal eskalere i framtida. Der balltre, knyttnever, voldelige voldshandlinger og kniver sitter løst blant denne sorten av den nye immigrantgruppen som med tiden skal overta landet vårt. Ja, en kan miste motet av mindre…

Det er på høy tid at politiet og UDI begynner å reagere mot disse menneskene som fortsatt tror de bor i sine usiviliserte hjemland. Der alle konflikter ender med vold og drap. For denne usiviliserte oppførsel, den vil vi aldeles ikke ha her i Norge! Det er ikke en dag for tidlig at disse overbetalte menneskene som sitter innafor UDI og IMDi og er med på å ødelegge Norge, heller finner seg en ærlig jobb! Vi har mer enn nok av statsfinansierte svikere i dette landet!

Der de i det minste innformerer disse menneskene som presser seg inn i landet vårt om at her er det norsk lov som gjelder! Derfor bør søknadene til alle disse 50 asylsøkerne som var involvert i masselagsmålet bli behandlet i rekordfart. Og der de verste sendes umiddelbart ut av landet! Og tilbake til der de hører hjemme!»

5 comments to Asylsøkere i masseslagsmål

 • Anonym

  Kan du publisere bilder av skjeggbarna her?

  Det må da være tillatt all den tid «journalister» stadig vekk viser bilder av ekte barn, mens skjeggbarna gliser bredt utenfor kameralinsene.

  • Anonym

   Jeg så forresten en kar på rundt 40 år som bor på det lokale skjeggbarnmottaket. Akkurat den dagen hadde jeg dessverre lagt igjen mobilen hjemme. Synd.

  • Amund Garfors

   Hei Anonym! Jeg er ikke så teknisk inne i dette hvordan jeg skal legge ut dette bildet. Men jeg skal få tak i noen som kan hjelpe meg med det. Ha ei fin helg!

 • Artilleristen

  Takk til Garfors for nok et bra innlegg. Det er forferdelig dette her, ikke minst for etniske europeiske barn som tvinges til å gå i skoleklasse med og konkurrere på idrettsbanen mot skjeggbarn. De er liksom «jevnaldrende» må vite. 🙁

  Det som i virkeligheten er voksne menn fra en voldskultur slippes altså løs på europeisk ungdom.

 • Anonym

  Algeries president Houari Boumediennes berømte uttalelse i FN i 1974: «One day, millions of men will leave the Southern Hemisphere to go to the Northern Hemisphere. And they will not go there as friends. Because they will go there to conquer it. And they will conquer it with their sons. The wombs of our women will give us victory»

Legg inn en kommentar