Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Vi trenger ikke mer våpenkontroll, vi trenger islamkontroll

Donald_TrumpDonald Trump er blitt tronet som republikanernes presidentkandidat. Kampen kommer til å stå mellom ham og Hillary Clinton. Gjennomsnittet av de siste meningsmålingene der alle fire presidentkandidater er tatt med viser en knapp ledelse til Clinton med 4,5 prosent over Trump. På målingene der kun de to store partienes kandidater er med leder Clinton med 2,7 prosent. (RealCleanPolitics 19.juli)

Flere autoriserte og ikke-autoriserte valgkampvideoer er sluppet ut. Blant annet denne:

39 comments to Vi trenger ikke mer våpenkontroll, vi trenger islamkontroll

 • Høyreekstrem?

  Donald Trump har klart det ingen trodde var mulig da han melte seg på kampen om verdens mektigste embete. Han kan bli president og øverstkommanderende for supermakten USA.

  Mot ham stiller en dårlig kandidat for Demokratene. Det gjør at valget kan synes åpent. Trumps svakhet, men også styrke, er hans noe i overkant «folkelige» måte å opptre på i den politiske manesjen. Han sier rett ut det folk tenker om utviklingen: Det går til helvete.

  Dette er imidlertid et toegget sverd. Folk blir også på instinkt redd en mann som er så rett frem. Det er lett for motkandidaten å skape frykt for hva han kan finne på.

  Den ultimate frykt er atomvåpnene. Vil Trump bruke dem dersom situasjonen tilspisser seg? Slike tanker vil bli banket inn i velgernes hoder frem mot valget.

  Trump kan triumfere over seierne så langt, men Clinton & Co lader nå opp de store kanonene. Fra nå av vil kampen videre bli rå -og stygg.

  • Anonym

   Våpen er til for å brukes om nødvendig.

   «Theresa May says she would kill ‘100,000 men, women and children’ with a nuclear bomb»

   http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/theresa-may-trident-debate-nuclear-bomb-yes-live-latest-news-a7143386.html

   Den første (og største) feilen en vestlig leder gjorde, var klovnen Jimmy Carter som ikke bombet Iran søndre og sammen under gisselsituasjonen. Massiv maktbruk ville statuert et eksempel. Samtidig burde det vært sendt en helt krystallklar beskjed om at muslimsk aggresjon ville bli besvart med bombing av mekka og medina. Da ville verden sett annerledes ut i dag.

   • Anonym: Man kan ikke bombe et land «sønder og sammen» Massiv bombing av sivile mål er imot alle internasjonale regler for krigføring. At sivile blir drept under bombing av militære mål, er en helt annen sak.

    • Anonym

     Du er ikke den rette til å mene noe om dette Simonsen. Du har selv stilt deg bak krigsforbrytelser.

     • Anonym: Absolutt ikke. Det nå være noen hendelser som du privat mener er krigsforbrytelser, og jeg ikke. Hva du nå sikter til Det vet ikke jeg.

      • Anonym

       Ikke gjør deg dummere enn du er Simonsen. Det er de samme krigsforbrytelsene Tony Blair nå blir forfulgt for. Bombing av gamlehjem i Serbia er drap, folkemord, krigsforbrytelser, terror og så mye faenskap at du må være menneskerettighetsforkjemper (en pervers avart av folkemorder) for å stille deg bak forbrytelsene.

       • Anonym: Tony Blair er aldri dømt for noen krigsforbrytelser. Og det gamlehjemmet du skriver om får vi vel regne med ble bombet ved et feilgrep og ikke med overlegg. Det er kun bevisste og planlagte bombinger av sivile mål som er krigsforbrytelser.

        • Anonym

         Det er helt normalt at mange kjeltringer, herunder krigsforbrytere, ikke innrømmer skyld. Men før eller siden vil dere krigsforbrytere bli satt under tiltale. Drap er og blir drap Simonsen. Tony Blair kommer helt sikkert til å bli dømt.

    • Tom Eivind Koveland

     Hos meg sitter det langt inne, men man kan faktisk bombe en motstander sønder og sammen. De allierte gjorde det i 1943-45. Og så har vi Hiroshima og Nagasaki. Etter disse toktene ble forhandlingsviljen hos motstanderne en helt annen som du vet. I nyere tid har vi borgerkrigen på Ceylon. Og når vår superfredsmegler Solheim ikke lyktes, var det altså rå maktbruk som avgjorde tvisten. I disse tilfellene var de internasjonale reglene bare et stykke papir, akkurat som Chamberlains «Peace in our time». «Our time» varte den gangen i et knapt år.

 • Tusenkunstner

  Donald Trump holdt en meget god tale på landsmøte. Det vekker i det minste litt håp og optimisme for fremtiden.

 • Bastille Butt

  Den mentalt syke pressen har nå sammenfall med 22/7 som hovedsak om Munich.
  Alt for å skjule sannheten;

  Quran sier ; «Strike terror in the hearts of……».

 • Artilleristen

  Når Trump blir president i USA, så kan i alle fall (bulke) Jens Stoltenberg se langt etter den jobben han har nå. Og det er på tide!!

  • anonym

   Stoltenberg blir nok sittende dessværre, selv ikke en fremtidig amerikansk president har myndighet til å avsette en nato generalsekretær

 • Knut

  NRK radio overrasket i kveld med å fortelle at det er dødt løp mellom kandidatene når det blir tatt hensyn til feilmarginene i målingene!

  • Tom Eivind Koveland

   Skriv saklige og kritiske kommentarer direkte til journalistene. Det virker mer enn man tror. Avisinnlegg får man likevel aldri på trykk.

 • Massemorderen i Tyskland var iraner

  Det vil selvsagt være umenneskelig å skille folkegrupper fra hverandre. Deportering av grupper som utgjør (eller kan) fare, er i følge menneskerettighetsforkjempere (dagens folkemordere) det samme som «avlusing» av jøder i gasskamre. Jeg er ikke overrasket over at nesten samtlige selvproklamerte menneskerettighetsforkjempere er jødehatere også. Jeg har god luktesans når det gjelder sånn ekkel gørr. Uskyldige mennesker slaktes ned nesten daglig i Europa. Det er noen som har ansvaret for drapene som definitivt ikke faller inn under det man kaller normal kriminalitet.

  • Til ekstremist: Du skriver «Uskyldige mennesker slaktes ned nesten daglig i Europa. Det er noen som har ansvaret for drapene som definitivt ikke faller inn under det man kaller normal kriminalitet.» Ja, det er noen som har ansvaret. Og det er de som er ansvarlige, som har utført mordene eller bidratt til dem, som skal straffes. Slik fungerer rettsstaten i vår vestlige sivilisasjon. Den fungerer ikke slik du ønsker: Å hevne seg mot hundretusen av uskyldige, hvorav nesten alle aldri har vært inne på tanken om å utføre en terroraksjon. Du er i virkeligheten motstander av våre vestlige verdier, og tenker på samme måten som islamistene som mener det er helt ok å angripe europeere fordi vi bor i land som de mener «deres land» er angrepet av.

   • Oddvar

    «Ekstremist» sikter vel til Europa`s «kriminelle» ledelse i Brussel –
    som har åpnet dørene på vidt gap for «reven inn til hønsehuset» ?

    Snart vil de være umulig for hønsene å forsvare seg – etter at
    Europa har krysset sitt demografiske Rubicon –

    Når aldergruppen 20-35 år kommer i mindretall – vil
    borgerkrigen være et faktum – noen står ansvarlige for
    dette – i mine øyne er slike politikere like ille som
    kriminelle – trenger ikke nevne Mogherini, Merkel, Solberg,
    Støre osv.

    • Anonym

     Oddvar,

     du glemte Jan Simonsen. Alle politikere er indirekte ansvarlig for drapene. Se hvor patetisk og ynkelig Simonsen «argumenterer». For ondskapsfulle kynikere som ham betyr ikke menneskeliv noe som helst. Det er verre å gjøre skriver han.

     • Anonym

      «Det er verre å gjøre noe skriver han.», skulle det stått. Simonsen mener galskapen bør pågå til vi vasser i lik. Du kan trygt si at Simonsen høre til de virkelige ekstremistene.

      • Anonym: I så fall må du nok betrakte langt over 90 prosent av alle nordmenn som ekstreme, mens du selv anser deg for moderat. Et utrolig høyt selvbilde, må jeg si. For faktum er jo at det ikke finnes en eneste politiker i et registrert politisk parti som vil tvangsdeportere samtlige norske muslimer. (I tillegg er det jo også umulig). Du tilhører en forsvinnende lite, sannsynligvis mikroskopisk, minoritet, av den norske befolkningen. Men selvsagt mener du at alle andre er idioter, og bare du har sett lyset.

       • Anonym

        Der finnes en organisasjon som arbeider for å repatriere et overveldende flertall av disse fra den tredje verden som ikke hører hjemme i Europa. Den organisasjonen vokser og får stadig nye medlemmer i kampen for nordiske verdier.

        • Anonym: Javel. Spennende. Kan du oppgi navnet på denne organisasjonen, og adressen, mailadressen eller et telefonnummer, slik at jeg som journalist kan lage et intervju med lederen deres, og forhøre meg om hvor mange tusen medlemmer den har over hele Europa`?

         • Anonym

          Haakon Forwald stiller sikkert opp på et intervju, men jeg er mer i tvil om du egentlig ønsker å intervjue ham.

          https://www.frihetskamp.net/vi-tar-kampen-til-et-nytt-niva/

          • Anonym: Javel. Jeg ser de skriver positivt om «en nasjonalsosialistisk filmgigant» fra 30-tallet, som jobbet «med tysk film hvor han fremmet nasjonalsosialismen». Og at de bruker symboler normalt forbundet med nazismen. Det kan vel ikke forundre noen at de vil deportere muslimer. Nynazistiske grupperinger har aldri hatt mer enn promilleoppslutning i Norge, dersom oppslutningen har vært så høy da.

         • Anonym

          Den nordiske motstandsbevegelsen er ikke spesielt ute etter muslimer, men ønsker å repatriere «majoriteten av alle som ikke er etniske nordeuropeere eller nærbeslektede folkeslag».

          Det er kanskje ennå ikke så mange som offentlig tar til orde for en omfattende repatriering av disse fra den tredje verden, men dette er ikke til å unngå dersom Norge og andre europeiske nasjoner skal bevare velferden og bli spart for borgerkrig.

          Tiden er knapp og tegnene illevarslende. Nå er det nesten daglig at den opprinnelige befolkningen i Europa utsettes for dødelige angrep fra disse som er kommet for å «berike» oss.

       • Anonym

        Et flertall normale europeere hater sånne som deg Simonsen. Det må du finne deg i akkurat som nazistene måtte. De trodde de var likt, men var avskydd og hatet. Og de var slett ikke så mange som de trodde. Virkeligheten innhenter dere som har ødelagt Europa Simonsen. Det er da noe gledelig å se frem til

        • Ekstremist: Hvilken statistikk eller meningsmåling får deg til å tro at «europeere hater» politikere som ikke vil tvangsdeportere deres egen muslimske befolkning. Noe ingen parlamentariske politikere i partier i Europa vil ? Send meg gjerne en link til en slik meningsmåling.

       • Anonym

        Snakk for deg selv Simondsen. Hva flertallet av nordmenn mener vet du ingenting om.

    • Oddvar: I så fall er det jo valg hvert fjerde år i samtlige land i Europa der velgerne har full anledning til å kaste sine nåværende ledere. Det er mange gode alternativer å stemme på, som Geert Wilders Frihetsparti i Nederland, Le Pen i Frankrike, Sverigedemokratene i Sverige og Dansk Folkeparti i Danmark, for å nevne noen. Velgerne får de politikerne de selv stemmer på. Og vårt system fungerer slik at politikerne har demokratisk legitimitet gjennom å være folkevalgte, eller ha støtte fra et flertall av landets folkevalgte organer.

 • enra

  Hvis Trump blir president håper jeg at han slipper en bombe over presidenten i Syria.

  • spørsmål til enra

   Hvorfor heller ikke over kalifen for IS, – lederne for Nusra, Qaida,
   Hizbollah eller MIT ( Tyrkisk etterretning ) som stod bak gass-angrepet
   i Syria for å legge skylden på Assad ?

 • enra

  Kanskje de trenger en bombe hele gjengen, men det var tross alt Assad som satte det hele i gang. En krig som nå har vart lenger enn den andre verdenskrig, og det er ingenting som tyder på at den skal ta slutt med det første.

 • Jostein hårbakke

  det var vel ikke Assad som startet elendigheten men denne såkallte arabiske våren.

Legg inn en kommentar