Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Donald Trumps tale til Amerika

Donald_Trump2USAs kommende president kan bli Donald Trump. Natt til igår holdt han sin tale til sitt partis landsmøte. Den ble selvsagt krinkastet direkte til de fleste amerikanske TV-selskapene. Norske aviser har plukket ut bruddstykker av talen. Men skal vi gjøre oss opp en mening om hvorvidt denne mannen er den personen USA trenger i en verden preget av islamistisk terror, bør vi høre hele talen. Her er den: Talen til Amerika fra en sannsynlig kommende president:

Datterens støttetale:

4 comments to Donald Trumps tale til Amerika

 • Tusenkunstner

  Donald Trump er på lag med Jørgen Hattemaker

 • enra

  Tusenkunstner det er riktig. Det han sa fått frem på¨5-10 setninger.

 • Amund Garfors

  Den absolutte beste talen jeg noen gang har hørt fra en kommende amerikansk president. Jeg har sagt fra første dag etter at Donald Trump annonserte sin deltakelse i kampen om Det Hvite Hus,at han var mannen som ville ta over som USAs neste president. Etter at Obama Hussein endelig er ferdig med sin tid som president. Den dårligste president på lange tider.

 • Goggen

  Meget mandig og klar tale fra Trump
  Dette er mannen som for alvor vil ta opp kampen mot Islam.

Legg inn en kommentar