Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Tysk drapsmann ropte Allahu Akbar

ali2Hva var motivet for den unge tysk-iraneren Ali Sonboly som myrdet flere hovedsaklig unge mennesker i München? De simpleste teoriene verserer på Hegnar Online, der flere trekker inn «falsk flagg operasjon» og skriver at tyske myndigheter, Mossad eller jødene stod bak. En annen teori er at han var et mobbeoffer som drepte som hevn.

Og tysk politi prater om en Behring Breivik kopi, siden drapene skjedde 22.juli. Eller kanskje var han en islamist? I alle fall forteller et vitne at han ropte Allahu Akbar:

23 comments to Tysk drapsmann ropte Allahu Akbar

 • Anonym

  Vold og annen elendighet er helt naturlig i flerkulturelle grisebinger.

  Ingen bør late som de er overrasket over de (nesten) daglige massedrapene. Aller minst de ansvarlige: POLITIKERNE.

 • Anonym

  Alvorlig talt, Simonsen. Denne artikkelen er et nytt lavmål fra deg. Det er muslimer som roper Allahu akbar. Dette var et nytt angrep i muslimenes pågående jihad mot Vesten. Les Robert Spencers kommentar: http://www.frontpagemag.com/fpm/263609/another-day-another-jihad-massacre-robert-spencer

  • Anonym: Det er jo nettopp for å dokumentere at denne drapsmannen var muslim og sannsynligvis drepte i «allahs» navn at jeg har linket denne videoen. Du forstår åpenbart ikke mye. Det er ikke min oppgave i en journalistisk nyhetsartikkel å trekke slutninger, men konklusjonen gir seg vel selv når han roper Allahu akbar.

  • Anonym

   @23. juli 2016 at 14:56

   Drapsorgiene eter seg nordover i Europa fra Tyskland. Danmark har for så vidt allerede opplevd sinnssyke politikeres uansvarlige politikk på kroppen. Sverige står for tur, og der blir det ille. Det er helt sikkert. Så kan vi bare vente på den dagen vi klikker på en nettavis og leser om en (eller flere) «enkelthendelse(r)» som har skutt vilt rundt seg i sentrum av Oslo.

   Europas politikere mister forstanden med jevne mellomrom. Gadd vite hvor mange som må sette livet til denne gangen. 6 millioner «enkelthendelser»?

 • anonym

  han var «ensom»
  ergo: fordi man er ensom så rettferdigjør det drap på flere mennesker

 • Anonym

  Nå begynner unnskyldingene for drapsmannen, han ble mobbet, han hadde psykiske problemer osv. Kun fokusering og bekymringer for overgriper, og null interesse for ofrene. Det er sykt…………

 • Kåre

  Denne ideen om at Europa kan avhjelpe hundrevis av millioner
  mennesker, fortrinnsvis unge menn som har forlatt sine søstre og brødre i de mest tilbakestående områder på kloden, vil bli husket som selve kronen på verket av EU`s katastrofalt ødeleggende virke i Europa
  – hjulpet av lakeiene i pressen – som har holdt sine befolkninger som
  gisler for å gjennomføre masseinnvandringen av dysfunksjonelle og
  lett voldelig lavterskel antennelige og dumme individer som håper på
  jomfruer i det hinsidige etter som belønning for deres barbariske
  angrep på livet.

  Disse mennesker ( eliten ) har ingen unnskyldning som hovedansvarlige bak terrortrusselen fra islamsk laverestående
  volds-ideologi – og de VET meget vel hva krigeren Muhammed
  bedrev fra 622 i Medina via Kybar i 629 til sin bitre død som
  eksempel og forbilde for hans etterfølgere.

  FY FOR SKAM – FY FOR SVIKEFULLE POLITIKERE; REDAKTØRER;
  BISKOPER OG JOURNALISTER anført av slike som LARS GULE,
  NTB, SSB`s bastion for SV, Arbeiderpressen, NRK, TV2, Dagbladet,
  VG, Aftenposten og den logrende lokale pressen ……

 • Tusenkunstner

  Det er vel nå på tide at mobberne i skolen våkner opp, og innser hva de holder på med.

 • Knut

  Jeg tviler ikke på at Simonsen er over gjennomsnittet intelligent. Men det forutsetter altså ikke at man kan være både forstandig og virkelighetsnær.

  Fortsett som du stevner, Simonsen. Frie-ytringer, sammens med flere andre, er i ferd med å bli et lys i det ideologiske mørket som venter oss!

  Takket være politikere, hvis hoder er ødelagt av sementerte ideer, venter det oss en dyster framtid.

  • Anonym

   Knut

   Det er knapt en mer barnslig naiv person å oppdrive enn nettopp Jan Simonsen.

  • L.

   @Knut

   Du kommer med et voldsomt usakelig angrep på Simonsen men argumenterer ikke med hva du mener Simonsen sier som er feil. Er det det at du ikke tror at gjerningsmannen var muslim, slik Simonsen antyder? Sitter du på annen info så kom med den, og gjerne en link hvor du har hentet dine kunnskaper fra.

 • Anonym

  Ifølge media er muslimene alltid ofre uansett hvor barbariske de er. Derfor omtales jihadisten som slaktet småbarn i München som «skytteren», ikke «terroristen» eller «massemorderen» som Breivik. Nedslaktingen omtales ikke som «massakre» eller «terrorangrep», men som en «skyteepisode». Helt nøytral språkbruk. Goebbels er medienes forbilde.

 • Anonym

  «Allahu Akbar» is arabic for «Global Warming» it has nothing to do with islam. This unfortunate misguided environmentalist was murdering children to keep them from suffering a future uncaring air conditioner users will leave for them.

 • Anonym

  MERKEL GOVERNMENT COVER-UP of real identity of the Muslim gunman who killed 9!

  Munich terrorist Ali David Sonboly’s Facebook page (now scrubbed) and family background indicate that he is NOT an Iranian-Muslim, but a pro-Turkey Syrian jihadist who was being watched by Interpol.

  http://www.barenakedislam.com/2016/07/24/merkel-government-cover-up-of-real-identity-of-the-muslim-gunman-who-killed-9/

 • Runo

  Den store «hvitvaskingsmaskinen» er i gang for fullt igjen
  MSM griper etter et hvert lite halmstrå for å kunne gi inntrykket av at denne terroraksjonen heller ikke har noe med Islam å gjøre
  Det spiller selvsagt ingen rolle om » Allahu Akbar» blir ropt og at fyren er muslim. At man ikke finner ISIS materiale hos ham ,betyr kun at fyren var Shia muslim. Saken er at mindsettet hos muslimer gjør disse folka mer tilbøyelige til å begå slike handlinger, da terskelen er mye lavere enn hos oss andre. Særlig gjelder dette vold mot såkalte «hedninger»

 • Runo

  Alt pratet om integrering av muslimer i vestlige velferdssstater er bare nonsens. De kommer hit av en grunn, nemlig snylting og hindres i integrering av den samme velferden. De behøver ikke anstrenge seg det minste når de får allt om i hendene av de vantro. Uten denne absurde veksten i trygdeutbetalinger ingen særlig muslimsk innvandring og dermed ingen integreringsproblemer. Når vi fortsetter å dumpe penger i fanget på folk som egentlig hater oss, får vi sharia ghettoer, kriminalitet, terror i tillegg til bankerotte statsfinanser

 • Anonym1

  1 vitne ja… Er bare rykter det, uansett om du liker det eller ei, gutten er åpenbart psykisk skadet etter all mobbing i barndommen kanskje, og det er ingenting som indikerer på at det er et islamistisk terror angrep. Han har forresten bakgrunn fra Iran, der en stor majoritet enten er sjia muslimer eller sekulære (de som invandrer til europa), så tviler sterkt på at han har noe link med f.eks IS, som er sunni muslimsk. Noen ganger må folk her på kommentarfeltet ditt Simonsen (som er full av virkelighetsfjerne og tilbakestående individer), innse at de ofte ser det de ønsker å se, selv om det totalt ikke gir noe særlig logisk mening med virkeligheten…

 • Goggen

  Det muslimske svineriet brer om seg som aldri før i Europa. Det er nå terroraksjoner hver eneste dag. Europa er i ferd med å bli et helvete på jord takket være Islam og en kriminell politikerelite som helt ignorerer sine egne folks behov for sikkerhet. Siste døgn minst 2 terroraksjoner hvor machete og sprengstroff er brukt for å ødelegge den europeiske sivilisasjon

 • Anonym

  Merkelig at en Farsi talende skulle ha brukt arabisk å ropt «allahu akbar». «Koda bozorge» er det på morsmålet-

 • SERIOUSLY? Look at the BBC headline about the Muslim suicide bombing in Germany

  “Syrian Migrant dies in German blast.” You just can’t make this stuff up. Disgraceful.

  http://www.barenakedislam.com/2016/07/25/seriously-look-at-the-bbc-headline-about-the-muslim-suicide-bombing-in-germany/

 • Ferkels Einsatzgruppe

  Photo of the axe murderer at a Welcome to Germany refugees! party not too long ago.

  http://vladtepesblog.com/2016/07/26/photo-of-the-axe-murderer-at-a-welcome-to-germany-refugees-party-not-too-long-ago/

Legg inn en kommentar