Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Britisk politiker gir Israel skylden for islamistenes terror

Jenny-Tonge-1-750x400«Israels behandling av palestinerne er en viktig årsak til økningen av ekstrem islamisme og Daesh (arabisk betegnelse på Den islamske staten).» Uttalelsen kommer fra det britiske liberaldemokratiske overhusmedlemmet Jenny Tonge. Hun legger til at «Israel har provosert en generasjon av voldelige ekstremister som vil ha et berettiget nag mot Israel og Storbritannia».

Det er i følge World Israel News ikke første gangen den britiske politikeren har kommet med antisemittiske og Israelfiendtlige uttalelser. I 2012 deltok hun eksempelvis i et møte ved Middlesex University der temaet var «hvordan kvitte oss med sionistene.» Der uttalte hun at «Israel ikke kommer til å være der for alltid i sin nåværende form». I 2010 krevde hun at Israel måtte granske meningsløse påstander om organtyverier på det svarte markedet i Haiti, der et medisinsk team fra IDF, den israelske hæren, var for å gi akuttbehandling for jordskjelvofrene.

Den daværende lederen for det sosialdemokratiske partiet, Nick Clegg kalte hennes utsagnet «feil, usmakelig og provoserende.»

23 comments to Britisk politiker gir Israel skylden for islamistenes terror

 • Antisemittiske holdninger har lange tradisjoner i Europa. Bare nevner pave Urban II som sparket igang det første korstoget. På veien mot Jerusalem skulle de slakte alle jøder de kom over.

 • JV

  Blir man kvitt Israel vil de fleste såkalte kristne miste et av troens hovedgrunnlag. Dette er en av sosialistenes strategier for overtagelse av vestlig kultur. Bort med Jesus og inn med Marx.

  Sanne kristne er derimot forberedt på venstresidens overtagelse av og krig mot alle andre kulturuttrykk – hvori opptatt religion. Dette representerer det nært forestående oppgjøret med all falsk religion – omtalt i Åpenbaringsboken – som kulminerer i Harmageddon.

  Derfor er dagens Israel hovedfienden til sosialistrevolusjonen – arnested som landområdet er for de tre store verdensreligionene. Ekte kristne derimot kjenner Bibelens profetiske utfall av menneskenes kamp mot Skaperen Jehova og Hans sønn Kristus. Dette er noe vi må i gjennom før freden atter kan senke seg over en jord herjet av menneskelige fiender av Skaperen.

  • Tusenkunstner

   Det er leit at sosialdemokrater vil ha vekk Jesus og kristendommen. Men det er jo ikke Marx og kommunisme de vil ha inn. De vil ha inn noe såkalt livssynsnøytralt. Og det er skadelig for samfunnets verdigrunnlag. Men allikevel ikke kommunisme. Som vanlig bare svada og løgnaktig propaganda fra Jehovas Vitner.

 • Muhammedforsker

  Problemet er at Jenny Tonge antageligvis tror at hennes moralske indignasjon er berettiget. Hun er en overflatisk person som ikke kjenne dybdene og bakgrunnen for konflikten. Jeg spør meg selv om det skyldes europeiske lederes lovnad om å snakke pent om islam fra 1970 euro-arab dialog og om signalene er sendt til pressen ved «direktiver».

  Det gir ingen mening å klandre Israel etter arabisk fiendtlighet i 100 år fra Nebi Musa oppstanden april 1920 der muslimer gikk til angrep på jøder i gamlebyen. Det Muslimske Brorskapet ble opprettet i 1928 for å gjenskape det tapte kalifatet i 1924. Resultatene kom med massakre i Hebron og Sefad 1929 i form av terror slik vi ser idag. Det samme med Qassam-oppstanden fra 1936-39.
  Så vet vi meget vel hvordan araberne blankt avviste delingsplanen fra FN i 1947. I 1948 gikk de til krig, la opp til krig i 1956 og 67, og angrep igjen i 1973. Da araberne ikke kunne knuse Israel ble taktikken endret. Løgn fulgte løgn med terror, drap og intifada som virkemiddel.
  La det være 100% klart at Israel har et klart grunnlag i opprinnelig internasjonal folkerett. Allerede under fredskonferansen i Paris 1919 ble arabere og jøder enige om deling. Den endelig teksten i mandatet levner ingen tvil om jødenes legale stilling; » sikre etableringen » – » rekonstituere » er juridiske termer som ble brukt om jødenes «nasjonale» hjem. Derfor har israelere rett til et nasjonalt hjem på sine historiske røtter i Judea og Samaria. Også tyrkerne signerte mandatet som Israels folkerett står på 100% legalt.

  I tillegg trumfet livets rett alle andre hensyn. Dette er nedfelt av FN som en selvfølgelighet, men hva sa Azzam Pasha, generalsekretæren for den arabiske liga, til delingsplanenen; at den ville lede til «momentan massakre». Hva sa Stormufti Hussayni straks Israel ble proklamert; «Jeg erklærer hellig krig mine muslimske brødre. Drep jødene. Drep dem alle».

  Likefullt har Stortinget fulgt linjen fra AUF som forkastet Israels folkerett – til fordel for islamistene Arafat, Abbas og deres mentor StorMufti Hussayni, som overgikk nazistene i antijødisk propaganda, som slynget ut at det nå var en gylden anledningen til å bli kvitt den «skitne rasen» ( jødene ) på egyptisk radio i 1941.
  Som tilskyndet Hitler til Holocaust i nov. 1941 før Wannsee Jan.1942.

  Jamen sa jeg smør. Man høster som man sår. Norge, USA og Europa høster den terroren som de «tålte så inderlig vel» når den rammet jøder under falske påskudd fra A til Å.

 • L.

  «Europa må åpne sine grenser for alle»

  «Tidligere formann i Goldman Sachs International, tidligere justisminister i Irland, og nå FNs ansvarlig for internasjonal migrasjon, Peter Sutherland, har erklært at europeiske land «må åpne sine grenser for alle», inkludert økonomiske migranter. Sutherland sier at å nekte å ta inn alle som ønsker å leve i Europa er en «fornærmelse mot de europeiske verdiene rundt verdighet og likhet for mennesker». Han hevder også at økonomiske migranter er Europas fremtid.»

  Kilde:

  http://www.breitbart.com/london/2016/07/21/europe-open-borders-economic-migrants/

 • Muhammedforsker

  «Gjør ikke Guds hellige Ånd sorg, for Ånden er det segl dere er merket med helt til frihetens dag. 31 Slutt med all hardhet og hissighet, med sinne, bråk, spott og all annen ondskap. 32 Vær gode mot hverandre, vis medfølelse og tilgi hverandre, slik Gud har tilgitt dere i Kristus.»

  Slik taler apostelen Paulus

  Hvordan talte Muhammed ? Hva gjorde Muhammed med jødene i Khaibar i 629 som Arafat’s forbilde og bakgrunn for inngåelse av Oslo-avtalen ?
  Hvilke holdninger formidles på PA-TV fra imamer, muftier og medlemmer av PA-Hamas ? Har jøder / israelere livets rett uføre Quran, Muslim og Bukhari hadith ?

  Abbas Zaki; «Jeg tror allah har samlet jødene slik at vi kan drepe dem»
  Mufti Hussain; «muslimene nedkjemper jødene – intill den siste jøde – kom og drep ham»
  Machmoud Abbas; «vi hilser hver dråpe blod velkommen»
  Arafat ; » Fred for oss betyr ødeleggelsen av Israel » ( ref. konseptet islamsk «fred!» ! )

 • blabla

  Nok et eksempel på at kvinner ikke skulle hatt stemmerett engang

  • Anonym

   «Nok et eksempel på at kvinner ikke skulle hatt stemmerett engang»

   Det var en årsak til at kvinner ikke hadde stemmerett.

 • Anonym

  Hvorfor kan ikke alle disse stygge, islamofile heksene få på seg burka?

 • Anonym

  hvorfor er det ikke en forvirra selmords bomber når vi

 • Syrisk "flyktning" slaktet" gravid kvinne i Tyskland

  Ingenting tyder på terror, sier naturligvis politiet.

 • Runo

  Ny muslim amokk i Tyskland

 • Anonym

  Ser ut til å være ei skikkelig motbydelig røy.

  Født i 1941 så hun er snart dau (forhåpentligvis).

 • enra

  Ja den religion den religion de krangler alle sammen, og alle påstår at de har rett. Jeg mener at de har for liten toleranse for andres meninger. Jeg mener første bud i alle religioner burde vært: Respekter andre meninger enn din egen og vær glad for den troen de har. Men det gjør de ikke, de starter heller en krig. Så det er åpenbart at de tenker som så at hvis har samme tro som så fortjener du å dø. Derfor har jeg startet en ny religion som heter min religion. Forsamlingen er heller ikke så stor for den besår bare av meg. I tillegg kan jeg at det er helt sant for det er jeg har funnet på det.

 • Anonym

  2nd Munich Arrest: Jihadi Ali Sonboly’s Afghan Muslim friend ARRESTED, planned Munich shooting for a year – See more at: http://pamelageller.com/2016/07/2nd-munich-arrest-jihadi-ali-sonbolys-afghan-muslim-friend-arrested-planning-munich-shooting-for-a-year.html/#sthash.1behSY1G.dpuf

 • Anonym

  http://www.verdidebatt.no/debatt/cat1/subcat4/thread11651773/?next=80#post_11652636

  Ingar Evje fortsetter med sine forskrudde anklager mot Israel – stakkars mann – han tror oppstanden fra palestinerne er en reaksjon på statsvold utført av Israel – at den bare kommer nedenfra –

  Han må være en av Norges dummeste menn – godt likt av redaktørene på Verdidebatt – for sine hatefulle bidrag mot Israel – mannen har vært i Israel i tre måneder for Kirkenes verdensråd –

 • Anonym

  http://news.sky.com/story/one-dead-after-blast-outside-german-wine-bar-10511772

  Media fikk det som de ville i 2015 – Merkel stod på sitt – Tyskland er omgjort til et mareritt

  Alle norske kommuner har fått besøk som skal leve på vertslandet – unge menn – Erna Solberg er ikke fornøyd –
  Hun mener Norge kan ta 30.000 i året – DU betaler – Du kjenner forandringen på kroppen – DU mistet nattesøvnen – islam ødelegger din hverdag –

 • Toralf Analytic

  Syrisk asylsøker sprengte seg selv i luften – såret flere ; Klar Israels feil – ikke Demokratene og Obama – som destabiliserte Syria – ikke Al Nusra – ikke MIT og Tyrkia – ikke islam .

  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/tyskland/en-doed-i-eksplosjon-ved-musikkfestival-i-tyskland/a/23748308/

 • Goggen

  Jeg gir hennes foreldre ansvaret for damens villfarelser og bortforklaringer angående Islams ambisjoner om verdensherredømme
  De har videreført dårlige gener

Legg inn en kommentar