Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

En tale for Trump

Donald_Trump2Laura Anne Ingraham er en amerikansk radio talk show vert, bestselgende forfatter, og konservativ politisk kommentator. Hennes nasjonalt talkshow, The Laura Ingraham Show, blir hørt over hele USA på Court Entertainment. Ingraham er også offisiell gjestevert for Fox News Channel The O’Reilly Factor. Hun holdt en av de mest populære talene til støtte for Donald Trump under republikaneres landsmøte.

Mest bifall fikk Laura Anne Ingraham 13.55 minutter inn i talen, da hun trakk frem USAs mest populære president i moderne tid, Ronald Reagan, og kom med en beskjed til de amerikanske mediene. I ettertid ble hun selv hetset av de mest venstreorientert TV-kanalene for en «uheldig» armbeveglse (Se video nummer 2)

3 comments to En tale for Trump

Legg inn en kommentar