Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Derfor meldte jeg meg frivillig til den israelske hæren

Kvinelig_rabisk_soldat_IsraelMonaliza Abdo er en arabisk kristen kvinne fra Haifa, en by i det nordlige Israel. Araberne er ikke forpliktet til å tjenestegjøre i hæren, men hun har likevel bestemte seg for å bli med i en IDF-enhet for å hindre terrorangrep og ulovlig narkotikasmugling. Hvorfor er det viktig også for en arabisk kvinne å tjene i IDF? Se her:

2 comments to Derfor meldte jeg meg frivillig til den israelske hæren

  • Muhammedforsker

    Rart med det når man lever i lyset og får del i Kristi lys som skinner for alle som tar imot ham slik at fornuften, respekten og kjærligheten kan seire. Godt å se at lys kan tennes i det totale mørket etter Muhammed –

  • Roger K

    Ei virkelig söt jente

Legg inn en kommentar