Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Kastet fra bygning og steinet

steinetDen islamske staten har igjen kastet en homofil mann fra et tak på en høy bygning og deretter tvunget en menneskemasse til å kaste steiner på ham. Det siste var ikke nødvendig for å drepe den mistenkte homofile irakeren fra Kirkuk. Han var allerede død, ifølge ARA News. «Han ble kastet ned fra taket foran dusinvis av mennesker», forteller en lokal aktivist til ARA News, på betingelse av anonymitet.

«ISIS oppfordret folk til å steine offeret selv om han allerede var død. De begynte å  steine liket, » forteller han. ISIS har offentliggjort bilder av henrettelsen som viser to maskerte opprørere kaste den unge mannen fra et tak. Andre bilder viser offeret mens han  blir steinet av lokalbefolkningen.

«Sivile som lever under Den islamske statens undertrykkelse er tvunget til å følge enhver ordre av gruppen, ellers kan de bli drept,» sier lederen for Nineveh media centre Raafat al-Zarari til ARA News. «Det hender folk ikke har noe annet valg enn å vise lojalitet til IS. Det er en bitter realitet i områder kontrollert av denne terrorgruppen.»

I følge øyenvitner har Den islamske statens shariadomstol vedtatt en beslutning om å drepe alle homofile menn ved å kaste dem fra toppen av en bygning. I løpet av de siste tre årene har gruppen henrettet flere titalls angivelig homofile menn i de områdene Den islamske staten kontrollerer.

11 comments to Kastet fra bygning og steinet

 • Muhammedforsker

  Slike saker har nok intet med Muhammed, Koranen eller islam å gjøre.

  Det har kun med den islamske staten å gjøre – de har nok misforstått Muhammed –

  At Muhammed selv, som ideal for tanke- og holdningsløse muslimer, er jevngod med kalifen endrer intet på medias beundring, tildekking og tilrettelegging for islam – sa jeg jevngod ? Nei forresten, om vi skal tro hadith var han verre – om Koranen ble fulgt fullt ut ville Europa sett ut som en blodpøl – ikke kun preget av disse sporadiske enkelthendelsene som preger nyhetene nesten hver dag.

  Det er EU’s verk – ene og alene – med lakeiene i media som supporter- og heiagjeng !

 • Muhammedforsker

  Ansbach: Selvmordsbomber erklærte lojalitet til IS

  Mer om den «psykiatriske klienten» ( norsk presse ) ;
  https://www.document.no/2016/07/25/ansbach-selvmordsbomber-erklaerte-lojalitet-is/

 • Anonym

  Eksempler på noen kommentarer fra folk som fremdeles har forstanden i behold – i motsetning til skyldige redaktører, journalister, biskoper og politiske partier som advokerer for og administrerer demografisk undergang som med sosiologisk presisjon skaper uønsket dynamikk, press, slitasje, terror og den sikre død;

  «Selvfølgelig kan vi ikke stole på tyske myndigheter eller noen andre myndigheter i vest Europa når det nettopp er disse myndighetene som er skyld i muslimske terroraksjoner og annen innvandrerkriminalitet fordi de ved sitt grusomme vanstyre har dratt denne innvandrerkriminaliteten inn i våre land med fritt forsett og åpne øyne!
  Hvorfor ikke stille disse myndighetspersonene personlig til ansvar for hver eneste kriminelle handling begått av innvandrere de har dratt inn i våre land?»

  «Det skrives mye om islam, muslimer, og om andre kriminelle innvandrere, men hva med å skrive om de politikerne som aktivt og passivt drar dette inn i våre før så fredlige land??
  Hvorfor blir ikke politikernes destruktive vanstyre skrevet om og de skyldige stilt til ansvar?»

  «Det fjerde muslimske terrorangrepet i Tyskland på en uke, og mediene sliter med å bortforklare.»

 • Mr.s O.Watson

  Man kan ikke ta for hardt i mot Europas ansvarlige elite tatt i betraktning hva som står på spill.
  Det har ikke manglet på advarsler og kunnskap om hva islam sanksjonerer

 • Anonym

  Topp 100 (verstinglista)

  1. Liberalfascister

  2. Menneskerettighetsforkjempere

  3. «Journalister»

  4. Biskoper

  5. Prester

  6. Medlemmer av DnR
  .

  .

  92. Muslimer

  100. Nazister

 • Moskus

  Hvorfor formuleringen «henrettelsen som viser to maskerte opprørere»? «Opprørere»? Bruk heller et annet ord: «Terrorist», eller i det minste «IS-kriger».

 • Anonym

  Ingen kjemper hardere enn Kirka, det gjelder både den protestantiske og den katolske, for å islamisere vesten.

  UK: Muslim hate preacher who glorifies jihad murder welcomed by Archbishop of Canterbury

  https://www.jihadwatch.org/2016/07/uk-muslim-hate-preacher-who-glorifies-jihad-murder-welcomed-by-archbishop-of-canterbury

 • Anonym

  Og så har Husseins JV team slått til igjen og Kirka har fått akkurat det de hvileløst har kjempet for.

  • Som man sår, skal man høste

   Ingen har kjempet mer innbitt og fanatisk for akkurat dette enn Kirka. De har demonisert og forfulgt enhver som ikke betingelsesløst har hyllet islam og lagt seg paddeflat for den muslimske invasjonen.

 • Hvor er du, min Klimagud?

  Hvor var Allah og Klimaguden når dere trengte dem som mest?

Legg inn en kommentar