Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Roste Trump fra landsmøtesalen

Geert_Wilders3Blant de internasjonale topp-politikerne som overvar landsmøtet til det republikanske partiet i USA og nomineringen av Donald Trump til presidentkandidat, var den nederlandske partilederen Geert Wilders, kjent for sin klare tale mot islam. I et intervju med Wall Street Journal fra gulvet i konferansesalen roste han Donald Trumps kritikk av muslimsk innvandring til USA, skriver Wall Street Journal.

Ifølge den amerikanske storavisen omfavnet han Trumps deltagelse i det han kalte «den patriotiske våren» i Europa og USA, som i hovedsak har gått ut på å begrense innvandring. «Sinte mennesker har blitt midten av det politiske spekteret», sa Wilders, som blir sett på som en av Europas mest prominente kritikere av islam, som han har beskrevet som en fascistisk ideolog, skriver Wall Street Journal. «Det dreier seg ikke om venstre og høyre, det handler om vanlige folk og deres problemer,» sa Wilders sa, og la til at politikere som ignorerer stemmen til den vanlige velger er «veldig dumt».

De nyeste meningsmålingene fra Nederland viser ifølge Wall Street Journal at Wilders Frihetsparti ville dominert det nederlandske parlamentet dersom det hadde vært valg i dag. Hans parti er både negativ til innvandring og til EU, og Wilders har etter den britiske folkeavstemningen som endte med utmeldelse av EU foreslått at også Nederland trekker seg ut av EU.

Selv Wilders avviste å offentlig støtte noen amerikansk kandidat eller på annen måte blande seg i amerikanske politikk, skriver Wall Street Journalat deres reporter hørte ham si til en delegat, «Vi har ikke råd til å la Clinton være president.» Blant andre europeiske topp-politikere som var til stede under kroningen av Donald Trump var Nigel Farage, lederen for det britisk uavhengighetspartiet, som får mye av ansvaret for at britene sa nei til EU under den nylig avholdte folkeavstemningen.

Wilders deltok på landsmøtet som en personlig gjest invitert av Tennessee- senator Bill Ketron, som sier han har kjent Wilders i årevis, og at hans egen posisjon om innvandring samsvarer med den nederlandske parlamentarikerens, skriver Wall Street Journal.

Denne støtten til Trump er nok mer uventet:

28 comments to Roste Trump fra landsmøtesalen

 • Anonym

  Iflg Fox News fikk en 84 år gamle presten skåret over strupen i den lille franske byen Saint-Etienne-du-Rouvray under morgenmessen. En nonne svever i livsfare.

  Det har sikkert ingenting med islam å gjøre, og det gjelder uansett ikke alle.

 • Anonym

  Europas ledere driver krigføring mot europeere. Alkisen Juncker sier det klarest: No matter how bad migrant crisis, jihadi terrorism get, we’ll never give up on open borders

  https://www.jihadwatch.org/2016/07/juncker-no-matter-how-bad-migrant-crisis-jihadi-terrorism-get-well-never-give-up-on-open-borders

 • Anonym

  «Daily Mail Columnist Katie Hopkins argues European leaders are failing to effectively tackle terrorism and the continent may be headed toward a civil war.»

  I går, og det fortsetter i dag, var temaet borgerkrig på mange nyhetskanaler, både i Europa og Australia/USA∕Canada. Det viser nyhetsfeeden min. Men dagens offentlige pisserenne er mye mer virkelighetsfjern enn noen gang. En voldelig konflikt de fleste med et minimum av resonneringsevne i mange år har skjønt ville komme, er straks en realitet.

  Det finnes ikke en gang en teoretisk mulighet for å unngå en konflikt. De ansvarlige vil få mye å stå til rette for den dagen det skal ryddes opp og skyld skal fordeles.

 • Anonym

  Hollande har nå kalt inn til dialogmøte med representanter for «alle religionene». Det løser nok problemet.

  • Anonym

   Fox Business latterliggjorde i går europeiske politikeres, fra høyre til venstre, mest lavpannede «argument»; [vi] lever i 2016 nå, ikke …. Hva det egentlig betyr klarte ingen av de intervjuede å svare på. En dansk politiker sa han hadde blitt kjørt av en flink innvandrersjåfør til studio [DR], altså den vanlige anekdotiske tilnærmingen til et uløselig problem. En engelsk oberst [pensjonert selvsagt] sa det alle vet. Nemlig at politikerne i praksis har abdisert. Andre krefter vil ta over. Det får han helt rett i. Når det gjelder Hollande er han allerede så skadet av cover up-forsøket på det som hendte Bastille-dagen at han i praksis er ute av fransk politikk etter valget.

 • Anonym

  VG skriver 18.13 at det kan være et terrorangrep. De har altså fortsatt ikke konkludert. Det kan jo være at presten mistet hodet ved et uhell.

  • Anonym

   Tvangsdeportering er et mye bedre alternativ enn krig. Det sparer liv. Franske myndigheter besitter tilstrekkelig med maktmidler til å okkupere områder i Maghreb-landene, Afrika og andre land hvor de kan tvangssende mennesker som ikke frivillig reiser til landene de har sine røtter i, og hvor de hører naturlig til.

   Selv om liberalfascister ikke vil skjønne det, så er det altså et faktum at nasjoner og grenser hverken er tilfeldige sammenslutninger eller streker på et kart. Jeg har derfor ingen ting imot pakistanere som bor i Pakistan.

 • Muhammedforsker

  Koranen 8:12 – “I will cast terror into the hearts of those who disbelieve. Therefore strike off their heads and strike off every fingertip of them”

  Politikere, redaktører, kommentatorer, biskoper, statsministre, partiledere og regjeringsmedlemmer kan alltids forsøke å benytte tolk;

  https://www.document.no/2016/07/26/muslimske-tolker-truer-rettssikkerheten-tyskland/

 • Høyreekstrem?

  Nå som også en prest har fått snittet over strupen og en nonne knivhugget av islamister, kan vi da forvente at kirken begynner å ta islam litt mer alvorlig? Jeg mener, alle foruten kirken har jo for lengst oppdaget at islamistene ønsker å utrydde alle annerledes troende enn dem selv, ikke minst kristne.

  Kan vi nå håpe på at norske biskoper går sammen om å advare mot visse deler av «fredens religion»?

 • Muhammedforsker

  «Kan vi nå håpe på at norske biskoper går sammen om å advare»..?

  Nei, – de kommer fortsatt til å bekrefte islam som fredens religion
  uansett empiriske, historiske, ideologiske, umoralske eller forhold
  – som at islam er koherent med Koranen – som at muslimer har et forbilde i Muhammed til forveksling med kalifen for IS, som følger
  Koranen og hadith i minste detaljer til store linjer.

 • Anonym

  Islams vektskål for dårlige og gode gjerninger gir plutselig ekstra terror
  https://sites.google.com/site/haugesundsiden/nyheter/13

  • Muhammedforsker

   Media forsøker å klamre seg til motiv i Syria og IS mens religionskrigen utspilles på europeisk grunn – invitert og tilskyndet av EU.

 • Anonym

  Kirka har fått akkurat det den har bedt om.

  The mosque in Saint-Etienne-du-Rouvray was inaugurated in 2000 on a plot of land offered by the Catholic parish of the city.

  http://chb44.com/2016/07/imam-saint-etienne-du-rouvray-appalled-death-friend-priest/

 • ‘Violent explosion’ outside German office for migration — ‘Arab men’ fled scene

  Den norske dawahpressen unnlater bevisst å melde at «personene» som rømte fra stedet var arabere. Goebbels hadde vært stolt.

  https://www.jihadwatch.org/2016/07/violent-explosion-outside-german-office-for-migration-arab-men-fled-scene

 • Anonym

  Pave Frans: – Verden er i krig, men det er ikke en religiøs krig

  Den motbydelige paven pisser på den slaktede presten. Det eneste som betyr noe for ham er å forsvare islam. Nå prøver han å presse Polen til selvmord også.

  • anonym

   Tror neppe du har særlig omsorg for katolikker
   Det skinner altfor godt gjennom i din kommentar.
   Dessuten er det katolikker som har størst antall
   drepte fra muslimske menn

 • Pave Francis lyver

  Pave Francis er full av den anti-judeo-kristne ånd og
  løgnens ånd. Guds ord er skapere enn et tveegget
  sverd mens pave Francis er glattere enn en ål.

  • anonym

   Der finnes ingen «judeo kristen ånd »
   Som er likeverdig med den hellige ånd
   Kjetterie fra alfa til omega

   • anonym

    Når man ytrer noe slikt som
    «judeo /kristen ånd »
    Da lurer jeg oppriktig på:
    HVA er det som forener kristne og jøder!?

    • Anonym

     Hva forener det jødiske med det kristne ?.

     Svar; Israel`s overlevelse og profetene – for å nevne noe.
     Forventningen om Messias – Jesu gjenkomst –

     «Fatt da et annet sinn og omvend dere, så deres synder kan bli utslettet, for at husvalelsens tider kan komme fra Herrens åsyn, og Han kan sende den Messias som forut er utkåret for dere, Jesus, Ham som himmelen skal huse inntil de tider da alt det blir gjenopprettet som Gud har talt om ved sine hellige profeters munn fra eldgamle dager av.» (Ap gjerninger 3:19-21)

     — «alt det blir gjenopprettet som Gud har talt om ved sine hellige profeters munn fra eldgamle dager av.» —-

     — ALT blir gjenopprettet – hva kan det vel være –
     hvor er sentrum for begivenhetene ?

     – folkeslagenes tid er over – Gud dreier fokus mot
     sine ubetingede løfter til Abram`s slekt..

   • Anonym

    Til anonym
    Det burde ikke være vanskelig å erkjenne at det finnes en rekke fellesnevnere mellom jødisk og kristent;
    – påske-måltidet – bøkene i GT – geografisk fokus i åpenbaringen…

    Angrep fra alle kanter not kristne og Israel…fra islam, humanisme, ateisme, sosialisme…

 • Knut

  Media er sjokkert over Trump, og vi andre, sosialist-statens nikkedukker (§ 92) skal også være sjokkerte … Hurra for nasjonalsosialistene …!

  Tror forresten Trump er i ferd med å spole verden tilbake til virkeligheten … bort fra dette patetiske selvbedraget, et slags fata morgana som maktmenneskene har peilet seg inn på som det sikreste punkt for seg selv og sine … Det er dette norske ”politikere” har sett seg snøblind på. De har latt seg forføre og håpefullt ser et Soria Moria skinne i det fjerne.

  Men dessverre er vi kommet inn i et farlig farvann. Skipperen har navigert feil. Øverste sjef har misforstått sekstanten og styrer ikke lengre etter Nordstjernen.

  Skip O’Hoi

  Den arabiske halvmåne forut …

Legg inn en kommentar