Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Visepresidentkandidat med tvilsomt rykte

Clinton-Kaine-HPDemokratenes presidentkandidat Hillary Clinton  annonserte nylig sin  visepresidentkandidat, Virginia senator Tim Kaine. Han  har en historie med å omfavne islamister, skriver den amerikanske tenketanken Clarion Project. I følge den anerkjente tenketanken har Tim Kaine utnevnt en Hamas-supporter til et viktig verv i sin delstat.

Han talte på en middag til ære for en terrormistenkt medlem av Det muslimske brorskapet, og har mottatt donasjoner fra kjente islamistiske grupper.

Da Kaie var guvernør i Virginia i 2007 utnevnte han lederen for Muslim American Society (MAS), Esam Omeish, til medlem av delstatens «Immigration Commission». En utnevnelse han ble kritisert for av moderate muslimske organisasjoner. Muslim American Society regnes for å være en gren av Det muslimske broskapet i Amerika, ifølge Clarion Project..  Esam Omeish var også tilknyttet en lang rekke andre islamske organisasjoner med bånd til Det muslimske bororskapet. Etter sterkt press trakk Omeish til slutt fra vervet, og Kaine erkjente at flere av Omeish sine uttalelser bekymret ham.

I september 2011 talte Kaine talte på et middagsarrangert i regi av New Dominion PAC som presenterte en Lifetime Achievement Award for Jamal Barzinji, som regnes for å være en av grunnleggerne av  det amerikanske muslimske brorskapet.

Barzinji fikk sitt hjem undersøkt som en del av en terrorundersøkelse i 2003. Det amerikanske tollvesenets spesialagent  David Kane saifølge Clarion Project  i en edsvoren erklæring om Barzinji og nettverket av organisasjoner han ledet, at han ble etterforsket fordi han «var medlem av et lukket forbund med den palestinske organisasjonen Islamsk Jihad og med Hamas.

11 comments to Visepresidentkandidat med tvilsomt rykte

Legg inn en kommentar