Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hvorfor Israel og Singapore elsker hverandre

Israel_Singapore-150x150Tidligere i år møttes Israels statsminister Benjamin Netanyahu Singapores statsminister Lee Hsien Loong i Jerusalem. Lee var på en historisk fire-dagers tur til Israel, og var det første statsoverhodet fra Singapore som har besøkt Israel. Men forholdet mellom de to land har vært svært godt lenge. Hvorfor får du svar på her.

5 comments to Hvorfor Israel og Singapore elsker hverandre

 • Tusenkunstner

  Systemet i Singapore er vel litt for kaldt og kapitalistisk etter min smak. I slike land som Singapore og Japan virker det som de lever for å jobbe. Ikke jobbe for å leve som i grunn er en litt mer behagelig tilnærming til tilværelsen.

  Men å tusle rundt i Orchard Road i Singapore en dag er jo hyggelig det. Rent og pent. Husk å ikke stump sigaretten på bakken. De er strenge på slike bagateller i Singapore.

 • Anonym

  Enig med enra. Det er viktig at vi oppfører oss når vi besøker andre land og ikke slenger rundt oss med søppel. Og ikke tillate at turister slenger søppel fritt rundt i gatene kan nok virke veldig strengt på Tusentuller, men for oss andre er det normal folkeskikk.

  • Tusenkunstner

   En sigarettsneip tåler vel også asfalten i Singapore. Selvfølgelig skal man ikke bare hive søpla ut av vinduet. Det gjør de i U-landene og det gjør enkelte innvandrere i Norge. Men sigarettsneiper på asfalten eller i offentlige askebegere holder jo ansatte i renholdsbransjen i arbeid.

   • Agnes, Tel Aviv

    Jeg er ny på denne bloggen så derfor vet jeg om denne «Tusenkunstneren» er ironisk, en som bevisst forsøker å fremstille seg selv som dum og uintelligent? En slag stutum?

    Han skriver blant annet:En sigarettsneip tåler vel også asfalten i Singapore.

    Ja, klart asfalten tåler det, men hva om samtlige innbyggere i Singapore tenker det samme Tusenkunstner. Hva om 5-6 millioner innbyggere samt like mange turister tenker slik? Eller tenker «tusenkunstner» at det er bare han alene som skal ha lov til å forsøple hvor hen han reiser??

    Merker at jeg blir veldig irritert på menneskestype Tusenkunstner representerer. Mennesker som tror de kan ta seg til rett uansett hvor de er. Mennesker som tror de er bedre enn andre og derved kan heve seg over andre mennesker.

    Tusenkunster»:Men sigarettsneiper på asfalten eller i offentlige askebegere holder jo ansatte i renholdsbransjen i arbeid.»

    Denne argumentasjonen til Tusenkunstner blir så retard at jeg avstår fra å kommentere den.

 • Ola

  Støtter Agnes fra Tel Aviv fullt ut. Petitessenes til tusenkunstnr er irrelevante.

Legg inn en kommentar