Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Stjålne barn

Barnevernet2Historien om det norske barnevernet kan bli stående som et mørkt kapitel i Norges historie, antydes det i denne ferske australske dokumentaren, som blant annet tar utgangspunkt i den norsk-polske familien som ble fratatt sine barn like etter fødselen, fikk dem tilbake etter å ha dokumentert at påstandene om at moren var psykisk funksjonshemmet ikke stemte, men som i dag har måttet flykte til Polen fordi de fryktet en ny inngripen fra et barnevern.

3 comments to Stjålne barn

 • Anne Gro Lenvik

  Norske barneverns myndigheter bør pågripes snarest. Men hvem skal pågripe de når hele det Norske systemet nå er blitt så korrupt at alt dreier seg om å administrere nye EU-direktiver og islamiserings lover fra de internasjjonale fimurer dyret mot folket vilje.

  Jeg tror vi i fremtiden vil se hele Europa etterhvert vil gå inn i en stagnasjon som vil føre til borgerkrig,krigssoner og diktatur slik som i midt-østen.

  • Anonym

   Krigen kommer, det er helt sikkert. De som er ansvarlig for den vil oppleve hvor få de er. Det er media som har styrt samfunnet rett i avgrunnen, men de tillitsvalgte kan ikke fri seg fra ansvaret. De er valgt av folket og skal styre til folkets beste. Ikke medias. Det hjelper ikke å vise til at media har drevet sjikane.

 • Jasper

  Med all respekt til Einar Salvesen.

Legg inn en kommentar