Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Stor innvandring svekker velferden

Vidar_Kleppe2«Sosial trygghet er en viktig forutsetning for alles deltakelse i samfunnet. Da trengs gode offentlige velferdstjenester for norske statsborgere. Arbeid til alle er det viktigste virkemiddel mot fattigdom. Svak økonomi og en stor innvandring til Norge svekker også muligheten til å trygge norske velferdsordninger i fremtiden,» skriver Demokratenes leder, Vidar Kleppe, og fortsetter:

«Vi vet at det finnes sammenhenger mellom arbeidsledighet og fattigdom, mellom sykdom og fattigdom, og mellom alderdom og fattigdom. Disse sammenhengene vil vi arbeide for å redusere. Både den enkelte og samfunnet har ansvar for å gjøre noe med fattigdommen. Tilknytning til arbeidslivet er det viktigste for å hindre fattigdom for den enkelte. Derfor legger også Demokratene opp til en politikk der næringslivet skal gjøres sterkt og konkurransekraftig.

Demokratene vil vektlegge et bredt forebyggende perspektiv, gjennom å bidra til å endre forhold som skaper og opprettholder fattigdom i oppvekstmiljø, utdanningssystem, innenfor arbeidsmarked og arbeidsliv, og innenfor velferdsordningene. Det må settes inn virkemidler tidlig, slik at vi hindrer utstøting og sikrer et inkluderende arbeidslivet.»

23 comments to Stor innvandring svekker velferden

 • Anonym

  Som høyre-ekstrem ber jeg om unnskyldning for å minne om at den demografiske dynamikken som følger innvandringen også svekker sikkerheten, tryggheten og tilliten som det sosiale limet /

  For å si det rett ut; det er islam / muslimer som gruppe som svekker velferden – ikke nødvendigvis innvandringen – fordi islam / muslimer ikke passer inn i demokratiske samfunn – fordi islam er uforenlig med menneskeverd, frihet og demokratiske prosesser – fordi islamsk demokrati er en farse – en tom frase pga. sharia – fordi demokrati forutsetter ytringsfrihet – som islam vil legge lokk på ref. OIC.

  • Anne Gro Lenvik

   Ingen normalt mennneske vil bidra til et samfunn der man vet at man betaler skatt til en islamsk og muslimsk ideologi og til mennesker som bruker alle krefter og penger de får til å bekjempe vårt samfunn, vårt demokrat og som har til hensikt å myrde,massakrere,undertrykke og til sist utrydde oss og vår frihet.

   La oss likevel si at Nordmenn velger å prøve å glemme at dette skjer, noe som uten tvil vil ressultere i at de tilpasser seg å leve med bestialske barbarer og dermed vil de og hele samfunnet vårt uansett måtte la seg tilpasse og bli smittet av dette barbariet som gjør Norge like utstabilt som alle krigssonene og diktaturene i midt østen.

   Dessverre ser det ut til at det er dette alternativet som Ola og Kari Dunk Dunk og Dunk ønsker seg bare mer og mer fordi de vil ikke innrømme at de allerede er smittet av de parasitt liknende kreft viruset til islam:
   https://sites.google.com/site/veientilgud/nyheter/23

 • Anonym

  Det er ikke snakk om å svekke velferden.

  Det norske velferdssamfunnet er allerede dødsdømt.

  Er virkelig Vidar Kleppe så dum at han ikke skjønner det?

  Det er rent ut sagt utrolig at ingen skjønner hva økonomer sier. Selv ikke når det står svart på hvitt at det ikke vil være penger til pensjoner, våkner nordmenn opp.

 • Tusenkunstner

  Demokratene har som vanilg rett. Innvandring, EØS og Schengen svekker velferden. Sier seg i grunn selv.

 • anonym

  Det faktisk koste livet
  Å være intim med innvandrere

 • Runo

  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/krim/tromsoe-drapet-utvist-asylsoeker-27-siktet-for-drap-paa-linn-olsen-uteng-32/a/23752330/

  Hvorfor tar du ikke opp dette Simonsen?
  Nok en nordmann ofret pga et sykt system
  Denne banditten burde vært i lukket mottak

  • Runo: Min politikk er å presentere nyheter som ikke kan leses i de store norske avisene. Det har ingen verdi for meg å skrive om nyheter som folk kan lese om i VG. Det måtte i så fall være en kommentar som en meningsartikkel. Men det er jo ikke så mye annet å si enn at vi igjen har fått et bevis på konsekvensene av den innvandrings,- og asylpolitikken som har vært ført de siste tiårene.

   • Anonym

    Alt du skriver om på FY med unntak av uighurene og noe Israel-stoff, har jeg lest andre steder.

    Det er kommentarfeltet som gjør at jeg stikker innom FY.

    • Anonym: Vi får vel ta en test på det da? I hvilket annet norsk medieorgan har du sett filmen «Stjålne barn»? I hvilken norsk avis har du lest om Tim Kaines dårlige rykte i håndteringen av islamister? Hvilken norsk avis har dekket Geert Wilders besøk på republikanernes landsmøte? Hvilken norsk avis har skrevet om at en sentral britisk politiker gir Israel skylden for islamsk terror i Europa? Slik kunne jeg vel fortsette med sak etter sak. Men leser du grundig utenlandske anti-jihad-blogger og større utenlandske aviser har du nok lest noe av dette tidligere. Det er selvsagt riktig, Men det er det ikke alle som har tid til å gjøre. Derfor er nok artiklene nye for de aller fleste av mine lesere. Og nok årsaken til det gode besøket.

     • Anonym

      Med «andre steder» mente jeg selvsagt utenlandske aviser og nettsteder. Men som sagt, for å presisere:

      Det er et ÅPENT kommentarfelt som trekker meg hit.

      • Anonym: Uansett om det åpne kommentarfeltet trekker lessere eller ikke håper jeg på å fortsette med det også fremover. Men det har i den siste tiden vært en del alvorlige misbruk av kommentarfeltet, som har gjort det nødvendig å fjerne over 50 kommentarer med personangrep enkelte dager, inkludert alvorlige voldstrusler. Dessverre får jo slike trusler og personhets bli stående noen timer, siden jeg ikke kan sitte oppe om nettene for å følge med på kommentarene, og heller ikke alltid på dagtid. Så dersom dette misbruket fortsetter er jeg nødt til å overveie å stenge kommentarene, uansett hvor populære de måtte være. Men det kvier jeg meg for, og forsøker i det lengste å unngå. Det har noe grunnleggende med ytringsfrihet å gjøre.

       • Anonym

        Uten å nevne navn så er det vel rimelig sikkert hvem som står bak sjikane og trusler, eller …?

        Hva med å statuere et eksempel? Melde saken til politiet. Det er straffbart å true en navngitt person.

     • Tusenkunstner

      Og i hvilket norsk medium slipper partiet Demokratene til? stort sett kun på en viss blogg.

 • Runo

  Hvor er rosetoget for denne stakkars kvinnen?

 • Anonym

  Hvorfor ikke bare utveksle morderen med nordmannen som er fengslet der nede? Noen mening om dette?,JS

 • Runo

  «Min politikk er å presentere nyheter som ikke kan leses i de store norske avisene» Det har ingen verdi for meg å skrive om nyheter som folk kan lese om i VG.» Setning nr 1 er jeg med på, men nr 2 forstår jeg ikke.
  Norsk MSM inkl. VG, er totalt korrupt og ovehodet ikke etterrettelig. Det er vel nettopp ved å ta opp de stor VG nyhetene på en alternativ måte, at din blogg kan bli interessant og et alternativ til den venstrevridde ensrettingen som MSM står for for eks den amerikanske valgkampen hvor MSM er mikrofonstativ og heiagjeng for Hillary Clinton og samtidig anklagetribunal for Trump.

  • Runo: Joda, delvis riktig. Dersom nyhetsfremstillingen i VG/Dagbladet ikke er riktig, eller mangler viktige faktaopplysninger, som eksempelvis utelatelse av en opplysning om at en drapsmann var asylsøker, ville jeg selvsagt skrevet om det dersom jeg fant sikre kilder for det i seriøse utenlandske medier. Det har jeg ofte gjort. I dette tilfellet ble det offentliggjort i de store medienes dekning at den mistenkte drapsmannen var asylsøker. Så her fant jeg ikke noe nytt å tilføye.

   • Neger i Israel

    Der er alltid noe som kan tilføyes, i dette tilfelle at Norge har mye å lære av Israel om hvordan man kvitter seg med uønskede asyl-negre. Israel sender de uønskede negrene (kalt «infiltratører») til Uganda, uansett hvor disse negrene måtte ha sin opprinnelse. De fleste av kommer visstnok fra Sudan og Eritrea, men til Uganda sendes de uansett. Det er ikke noen «kjære mor» for asyl-negre i Israel. Disse negrene blir ikke engang anerkjent som asylsøkere, men stemplet som «infiltratører». Så her er det mye å lære for oss i Norge!

    • Hodeløs fransk prest

     Frankrike har mye å lære av Israel. Så vidt jeg skjønner har rabbinere hodene festet til kroppen.

Legg inn en kommentar