Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Når sannheten stemples som hatefull tale

 

15 comments to Når sannheten stemples som hatefull tale

 • Høyreekstrem?

  Man kan vel si det slik at desto mer fastspikret en løgn er, desto mer ekstremt kan det bli oppfattet å påpeke løgnen.

  I middelalderen ble det oppfattet som ekstremt, eller direkte ondskap, å hevde at jorden ikke er flat og ikke utgjør universets sentrum.

  Under den tyske nazitiden ble det stemplet som hatefult å hevde at jøder hadde de samme menneskelige kvaliteter som germanere.

  I vår tid har det blitt hatefult å advare mot de sider ved islam som fremheves av salafister og terrororganisasjoner som Taliban og IS.

  Det er altså hatefult å påpeke nettopp det enkelte mener er bunnbjelken i islam: Krig mot vantro.

 • Anonym

  Hun har rett. Sannhet er vår tids ekstremisme –
  sannhet tåles ikke – sannhet fortrenges og forties –
  sannhet sensureres i media – sannheten er et
  PA-Hamas sammenlikner Oslo-avtalen med
  Muhammeds avtale før Khaibar i 629 –
  Sannheten er at palestinerne / islam forkynner
  programfestet reprise ;

  Preacher: «We Shall Slaughter You Without Mercy»

  • Kåre

   Bill Clinton var en like stor idiot som norske politiske eksperter og fjomser på rams – trenger ikke nevne navn – de fyller alle partier på Stortinget – alle som kjøpte PLO Fatah Hamas – i særklasse den moralsk korrumperte inkompetente Støre med utpreget vanvidd som utenriksminister – akkurat hva som skal til for å nå toppen i Arbeiderpartiet – ravende applaudert dumskap – med invitasjoner til Abbas for å dele Israel –
   Guds profetiske arv.

   Man lurer på hva som feiler Rune Edvardsen i Sarons Dal – og de besøkende som ufrivillig bekrefter galskapen

 • Karsten

  Jan Simonsen er en hederlig og modig mann –
  i motsetning til media ellers som ikke tør å
  pirke i islam –

  Man finner ikke mange kunnskapsrike mennesker med
  personlig integritet i verden i dag – de aller fleste er
  avveket – viker unna –

  Jan Simonsen har i flere år frontet saker som bryter
  meninger – så kommer du inn her med ekstrem og
  innholdsløst svada – tomprat – personlig angrep som
  ikke har noe med saken eller artikkelen å gjøre.

  Du fremstår som i særklasse lite reflektert – håper du
  kan ta det til deg – som anonym bølle

 • Anonym

  «De som forvalter hatet» og andre besynderlige karakteristikker benyttes om modige personer som Pamela Geller. Det sier jo ikke så rent lite om hvilke arsenal av «argumenter» avsenderen er i besittelse av.

  Det begynte med «tonen», der «journalister» og andre «eksperter» opphøyde seg til smaksdommere.

  Nå er deres tid snart over og de vil gå til i historien som alle andre usle quislinger har gjort før dem.

 • Anonym

  I en artikkel i The Telegraph rettes pekefingeren også mot den katolske kriken og ikke minst paven (som bl a polakkene er i ferd med å få helt vrangstrupen).

  Pope Francis called the murder of an 86-year-old Catholic priest while saying Mass in a suburb of Rouen this week “an act of absurd violence”. Why “absurd”? Others speaking for the Catholic Church have described the killers of Fr Jacques Hamel as “psychopathic” or “madmen”. They seem not to want to talk about the motive for the violence as stated by the killers themselves – their Muslim faith.

  Men selv en journalist i The Telegraph må velge sine ord med omhu for ikke å bli tilsmusset i den offentlige pisserennna av psykotiske idioter som Bob Geldof og Russel Brand.

 • Anonym av åpenbare årsaker

  Vil NRK noen sinne erkjenne at de har prioritert feil, – at de har valgt løgn fremfor historisk, juridisk og moralsk sannhet i vurderingene om islamske og jødiske interesser i M.Ø ? Vi NRK innrømme at de har vært Det Muslimske Brorskapet og OIC’s talerør ?
  At NRK aldri har formidlet objektive nyheter – at de har fortiet islamske motiv som waqf, sharia, jihad, ummah, hudna, kitman, taqiyaa og kalifat ? – at NRK har støttet lysskye krefter og islamsk fascismen i linjen etter Stormufti Hyssayni som mentor for Arafat og Abbas. Når NRK ikke en gang klarer å ta stilling mot Hamas – hva er de gode for ? Svar : MINUS NULL

 • Tore

  Tenk – et helt billedgalleri av slike som ikke er i kontakt med sannheten –
  av politisk programfestede årsaker –

  https://www.document.no/2016/07/30/samfunnsuvitere/

 • Don Wolvie

  Livets vann: Fokuset bør være på roten til problemet, ikke konsekvensene. Dessverre jobber de folkene som jobber for den ideologien som er problemet for fullt hele tiden med å lede oppmerksomheten bort fra dem selv og over på andre ting. De gjør da disse tingene så synlige som mulig og seg selv så usynlige som de klarer. Man bør vel strengt tatt ikke gå løs på verken muslimer eller jøder som folkeslag, men derimot blottlegge den spesifikke politiske ideologien som er skyldig i det meste av faenskap i vesten i moderne tid. Når sannheten om dem kommer for en dag vil de miste kontrollen på de områdene de har bombet og herjet med som de fleste innvandrerne kommer fra, og dermed har man plutselig mange steder å repatriere innvandrerne til i motsetning til i dag.
  For snart 70 år siden hadde vi ingen fiender i Midtøsten, vi hadde vel Lawrence of Arabia. Ikke var det vel en eneste muslim i Europa heller, kanskje med unntak av Frankrike hvor noen kolonimuslimer hadde blitt tatt med tilbake til hjemlandet av franskmennene selv.

 • Don Wolvie

  Hva! Postene mine ble slettet av noen som skrev en slik overskrift i denne artikkelen og driver en blogg som feilaktig er kalt Frie Ytringer? Da har du i hvert fall bevist for de som leste dem at det jeg sa er sannheten, og da snakker vi om litt mer enn konsekvensene av sannheten, som er muslimsk innvandring til Vesten. Altså det Geller snakker om.

  “To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.”
  ~Voltaire

  “If we do not believe in freedom of speech for those we despise we do not believe in it at all.”
  ~Noam Chomsky

  • Don Wolvie: Du har fulgt denne bloggen så lenge at du godt vet reglene. jeg har ofte gjort det klart at jeg ikke aksepterer nazipropaganda, antisemittisme eller/og Holocaustfornekting i kommentarfeltet. Det er nødvendig for å forhindre at nynazister skal overta kontrollen over kontrollfeltet. Jeg har ingen problemer med at du argumenterer for at Tyskland ikke startet andre verdenskrig, og nevner opp alle krigsforbrytelsene begått av de allierte, som eksempelvis bombingen av Dresden. Men i ditt innlegg, som jeg slettet, kalte du Holocaust for en løgn. Den debatten vil jeg ikke ha her. Den får du ta andre steder.

   • Don Wolvie: Beklager, men jeg har sett meg nødt til igjen å slette ditt svar på denne kommentaren min. Du gjentar at Holocaust er en løgn. Det er som nevnt mange ganger tidligere et tema jeg ikke vil ha debatt om her, fordi en slik debatt trekker til seg nynazister. Du skriver at det er straffbart å frata deg din rett til å ytre deg på denne bloggen. Det er feil. Ytringsfrihet gir deg full rett til å ytre dine meninger på en egen blogg. Det er ikke min plikt å tillate alle slags ytringer på en blogg som jeg redigerer.
    Like lite som det er VGs plikt å trykke alle de leserinnleggene de får inn på sin nettside, eller en forleggers plikt å trykke alle bokmanus han får tilsendt.
    Ytringsfrihet dreier seg om at du ikke skal forfølges av myndighetene for å gi uttrykk for dine meninger. Det er noe helt annet.
    Jeg bestemmer profilen på denne bloggen, og den kan bli ødelagt dersom det begynner å hagle inn med konspirasjonsteoretiske kommentarer om at Holocaust ikke har eksistert. Det har jeg skrevet før at jeg ikke ønsker, og det står ved lag. Jeg tillater massevis av kommentarer, blant annet fra ekstremister, som jeg selv er dypt uenig i. Men jeg setter en klar grense for nazistiske ytringer, ren Holocaustfornektelse og antisemittisme.

 • Anne Gro Lenvik

  Don Wolvie sier: «løgner som «Holocaust» !!!
  Hvem tror «Don Wolvie» at han lurer. De finnes omfattende dokumentasjon at de fleste Jødene døde av effektiv utrenskning gjennom gassing og skudd osv, så du må være ganske hjenedød når du sier noe så fundamentalt feil på alle måter

  Du sier: ««Det Gode» mot de folkene som styrer verden nå, og de som styrer verden nå er i hvert fall ikke Nazister, det er rimelig sikkert. De som styrer nå er de som «bekjempet» nazistene, altså folkene du tilber.»

  Nei, de som styrer verden nå er de samme som var med på å skape de menneskeskapte ideologiene Nazistene, kommunismen og islam. Det er de samme ondskapsfulle kreftene som har utviklet seg fra den romersk katolske Kirken som er en falsk Kirke som drepe Jesus, skapte Islam og som nå benekter sannheten fordi sannheten om islams bestialske barbari er den del av den ondskapsfulle ideologien som nå styrer verden.

  Sannheten er at det romersk katolske Jesuitt vatikanet fortsatt spiller en stor rolle i å spre sin gift ut til verden ledere via globalisme og multikuluturalisme og islamisering som i dag er blitt de nye dikatoriske ideologiene etter de forrige misslykkede forsøkene med både kommunisme og Nazisme:
  https://plus.google.com/112893050475337112783/posts/iuq2NkrkCmh
  Det er her du også finner deres enorme lobbyvirksomhet for fremtidens generasjoner og ledere også:
  http://frimurer.no/loger
  Den samme organisasjonen som også skapte diktatorer som Erna Solberg, Jonas Gahr Støre, Jens Stoltenberg, Siv Jensen blant mange:
  https://sites.google.com/site/harstadsiden/nyheter/13
  Du vet, dem som styrer etter de internasjonale dyrets regelverk
  Et enormt apparat som ber sine medlemmer sværge lojalitet til sitt virke som prøver å overtstyre GUD(Jesus) og vår frihet:
  http://www.tempelridderordenen.no/
  Resultatet ser vi stadig da verden går i stadig forverrende,diktatorisk og overtyrende retning mot ondskap. De er da man må se hvilke frukter denne lobbyvisksomheten dems gir over hele verden av ondskap.

  • Anne Gro: Godt skrevet, og med det setter jeg lokk på den debatten. alle nye kommentarer om Holocaust, vil jeg måtte slette. Selv de som argumenterer for at holocaust har funnet sted. Det er så åpenbart at det er helt unødvendig å argumentere for, og vil kun trekke opp en uønsket debatt.

Legg inn en kommentar