Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Ungarn arrangerer folkeavstemning om EUs «flyktningekvoter»

orbanI fjor vedtok EU en kvoteordning for de mange innvandrerne som søkte om asyl i Europa. Ordningen med fordeling av asylsøkerne mellom medlemslandene var omstridt og flere østeuropeiske land stemte imot. Blant dem var Ungarn. Landets statsminister tok initiativet til en folkeavstemning om hvorvidt Ungarn skal ta imot de kvotene landet er pålagt av EU eller ikke.

Avstemningen skal finne sted 2. oktober, og valgkampen er allerede i gang. Regjeringen, som er imot å ta imot flyktninger/innvandrere har laget en plakatkampanje for å informere sine innbyggere om fakta i saken.  Plakatene har følgende tekster, skriver den østerrikske avisen Wochenblick:
Visste du at siden begynnelsen av migrasjonskrisen er mer enn 300 mennesker drept i terrorangrep i Europa? drept?  Visste du at en halv million ulovlige innvandrere har kommet til Europa i det siste året? Visste du at Brussel ønsker å bosette så mange ulovlige innvandrere i Ungarn, som det tilsvarer befolkningen i en hel by?
Visste du at siden begynnelsen av migrasjonskrisen har angrepene på kvinner i Europa økt dramatisk?
Visste du at terrorangrepet i Paris ble begått av innvandrere? Visste du at alene venter i Libya nesten en million innvandrere til å reise inn i Europa?

7 comments to Ungarn arrangerer folkeavstemning om EUs «flyktningekvoter»

 • Anonym

  Ungarn viser vei. Saken er at flere hundre millioner mennesker kunne tenke seg å emigrere fra fattige land. Så kommer i hovedsak unge kravstore menn med en rekke behov – økonomiske – familiære – religiøse – politiske – seksuelle – som ikke kan innfris av vertsland i Europa. Ifølge Gallup ( 2009 ) fantes opp mot 700 millioner potensielle migranter. Dette må EU ha visst, men ikke tatt forholdsregler mot. Saken er at EU har sviktet grovt – EU skulle beskyttet yttergrensene, men istedet har EU tilskyndet en lavintensiv islamsk innvandring full av høyeksplosive elementer.
  Dersom Merkel får fortsetter sitt vanstyre kan Tysk ungdom komme i mindretall ! – stakkars tyske kvinner – stakkars europeere – som vil våkne til nye mareritt i den pågående religionskrigen med islam.

  EU er Europas verste fiende – folk vet det og merker det – derfor vil motstanden vil fortsette å vokse –

  • Anonym

   Det er ikke bare innvandring fra muslimske land som er ille. Innvandring fra Afrika og resten av den tredje verden er like skadelig.

   Jeg minner nok en gang om at nasjoner ikke er tilfeldige sammenslutninger eller at grenser er vilkårlige streker på et kart.

   • Tusenkunstner

    Arbeidsinnvandring uten begrensninger slik EØS avtalen legger opp til er vel den type innvandring som er den største trusselen mot almenn velstand.

    • Anonym

     «Arbeidsinnvandring uten begrensninger slik EØS avtalen legger opp til er vel den type innvandring som er den største trusselen mot almenn velstand.»

     EØS-innvandringen har først og fremst ødelagt deler av arbeidsmarkedet. Den norske velferdsmodellen er irreversibelt ødelagt av ikke-vestlig innvandring.

     Den økonomiske biten foreligger det bunkevis av dokumentasjon på.

     Arbeidsmarkedet ble underminert for de svakeste nordmenn i og med åpning av grensene mellom land med ulike økonomier. Det var enkelt å forutse. Fri flyt skaper også ubalanser, særlig finansielle. I tillegg kapasitetsproblemer i offentlig sektor.

     Drittunger i voksne kropper har styrt.

 • Anonym

  Steng grensene til Europa og Norge.

 • Anonym

  Både Tsjekkia og Slovakia sier nei til å motta en eneste muslim.

  http://www.express.co.uk/news/world/694819/EU-SLAP-IN-THE-FACE-Slovakia-Brussels-refugees-Turkey

  Islam må forbys i Europa, og samtlige muslimer må oppfordres til å returnere til land de kommer fra eller har røtter i. Om nødvendig må det tas i bruk tvangsmidler. Vi kan ikke la et helt kontinent gå til grunne ved å vise til overjordiske regler som er «ubrytelige». Lover og regler skal være praktikable, det er en absolutt betingelse.

  Det er tvangstanker (galskap) å hevde at folkeslag er rettslig forpliktet til å utrydde seg selv.

Legg inn en kommentar