Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Truet og spyttet på nudister

GeldenI den tyske byen Geldern i Nordrhein-Westfalen-regionen satt flere nudister fredelig ved bassengkanten i et svømmebasseng da seks menn i 20-årene og med skjegg stormet bassenget, spyttet på både kvinner og barn, og kalt kvinnene for «sluts», skriver den britiske avisen Daily Mail.

De unge muslimske mennene ropte «Allahu Akbar» og fortalte nudistene at de ville bli utryddet. For nudistene var det en skremmende opplevelse, spesielt tatt i betraktning de siste ukenes mange terrorangrep i Tyskland og Frankrike.
«De mener at vi tyske kvinner  alle er «sluts» og de vil utrydde oss alle,» sier en av naturistene, en lokal mor, til Breitbart. Hun forteller at de aggressive unge muslimske mennene gjorde henne virkelig redd. Hun forteller også at mennene på bassengkanten ble stemplet som «vantro». Muslimene snakket både arabisk og flytende tysk.

3 comments to Truet og spyttet på nudister

 • Anonym

  Det vekker ikke den aller minste medfølelse i meg når jeg leser denne historien. De som nå blir utsatt for «berikelsen» har selv valgt den.

 • Knut

  Det blir bare oftere og oftere, at vi i stille fortvilelse ikke kan gjøre annet enn bare riste på hodet over Allahs hellige fotsoldater og deres iherdige forsøk i kampen om å nå det endelige mål, å islamisere verden gjennom frykt og forferdelse. Og hyklerne, de selvoppnevnte rettferdige, maser om at ikke alle er sånn. Nei, vi vet jo det!

  Ifølge President Erdoğan finnes ikke moderat islam, kun islam! Moderat islam er styggedom og finnes derfor ikke, har han sagt. Og hvorfor skulle det ikke være slik? Alle muslimer blir jo undervist fra den samme boken, en bok som er dømt til å være uforanderlig til evig tid. Ingen har vel hørt om ”den nye koranen”

  Men selvfølgelig; alle muslimer går ikke ut på gata for å drepe en kristen prest eller andre vantro for å opprettholde status-Q i sitt forhold til avguden sin. I stedet gjør de mindre alvorlig ting som å spytte på folk og hetse og plage dem som ikke kler seg ”riktig”

 • Vidar

  Naturisme er nok OGSÅ et uttrykk for den farlige (sic) individuelle friheta, som islam er så panisk redde for! Men Jan, du burde ikke helt bevisstløst blande begrepa «naturisme» og «nudisme»… Du veit da bedre enn som så?

Legg inn en kommentar