Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Bekymret over å kunne få Hillary Clinton som USAs president

Nigel_FarageHvor bekymret bør vi være over å få Donald trump som amerikansk president, spør programlederen i et engelsk TV-program. Utgangspunktet er et spørsmål fra salen der en person er bekymret over sikkerheten til Storbritannia etter at landets velgere vedtok å gå ut av EU, og Donald Trump samtidig vil overlate mer ansvar til Europa for Europas egen sikkerhet. Spørsmålet går til avtroppende leder for Uavhengighetspartiet Nigel Farage.

«Vel,» svarer han «vi kan risikere å få Hillary Clinton i Det Hvite Hus».

 

4 comments to Bekymret over å kunne få Hillary Clinton som USAs president

 • Anonym

  Bare det faktum at den vesteuropeiske folkemordpressa er pro Clinton, burde få alle normale mennesker til å støtte Trump.

  Det er også i Israels interesse å holde skrekkøgla Clinton borte 1600 Pennsylvania Avenue.

  • Silje Arnheim

   Robert Spencer kommer i denne videoen frem med veldig gode eksempler på at Hillary Clinton egentlig betyr døden for det amerikanske demokratiet om hun får komme i Presidentstolen. For å ikke snakke hvor farlig en slik utvikling kan bli også for oss andre som avhengiger av at USA kan beskytte oss. Så kjære Nordmenn. Her må vi advare alt vi kan mot å slippe dette Clinton dyret til. Det kan sette en eksplosjons fart i islamiseringen som ødelegger vårt demokrati.

 • Amund Garfors

  Ja fri og bevare oss fra å få denne skrekkøgla Hillary Clinton inn i Det Hvite Hus. Det blir som å gå fra asken til ilden, der denne kjerringa er finansiert fra Saudi Arabia for at islamiseringen av USA skal gå sin gang. Samt at de fortsatt kan ha sine folk fra Muslim Brotherhood innafor veggene der, og en rekke muslimske rådgivere og banditter som hun vil overta etter Obama Hussein. En må bare be til Vår Herre i Himmelen at Donald Trump finner så mye brennbart stoff han bruke mot henne, at amerikanerne endelig forstår hvor farlig denne dama egentlig er. Og der hun har masse blod på sine hender, ikke minst den amerikanske ambassadøren i Bengazi og som ble drept på en grusom måtte, der han bøte med livet grunnet løgna til Hillary.

Legg inn en kommentar