Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Israel hjelper mot islamsk terror

Vidar_Kleppe«Norge har bestandig hatt et godt forhold til Israel siden landet ble uavhengig 14. mai 1948. Demokratene ser det som viktig å etablere ett nærere forhold og samarbeide i tiden som kommer. Israel vil være en helt naturlig og meget kjærkommen samarbeidspartner spesielt i kampen mot islamsk terror.» Det mener Demokratenes stifter og tidligere leder, Vidar Kleppe, som i dag blant annet er fylkestingsrepresentant i Vest Agder.

«På det området har Israel en stor kompetanse og en meget god utbygget etterretningsorganisasjon,» fremhever han.

Kleppe vil flytte den norske ambassaden i Israel fra Tel Aviv til Jerusalem. «Norge har ambassader i mange land, og alle ligger vel i hovedstedene. Dette mener Demokratene er riktig, og vil derfor flytte Norges ambassade i Israel fra Tel Aviv til Jerusalem. Noe jeg for øvrig som stortingsrepresentant sammen med Jan Simonsen, foreslo for stortinget uten å få den nødvendige støtten,» forteller den tidligere stortingsrepresentanten.

3 comments to Israel hjelper mot islamsk terror

Legg inn en kommentar