Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hjelper gründere

Sivert_BjørnstadFremskrittspartiet i regjering gjennomfører en rekordsatsing på gründere, skriver frp.no. «Nytenking vil skape fremtidens arbeidsplasser», sier næringspolitisk talsperson i FrP Sivert Bjørnstad. «Gründere har fått en enorm økning i tilgang til statlig kapital. Dette gjør det lettere for gründerbedrifter i oppstartsfasen, og er svært viktig for å skape nye norske arbeidsplasser», sier Bjørnstad.

Regjeringen la i fjor frem en gründerplan for å styrke og skape en bedre kultur for gründerskap i Norge. Planen består av tre satsingsområder. Bedre tilgang på kapital i tidlig fase, økt tilgang på kompetanse og et mer attraktivt gründerland, skriver frp.no.
«Norge har enorme muligheter til å utpeke seg som et ledende land for nytenking og nyskaping. Vi har mange kloke hoder i Norge, som brenner for å skape noe. Da er det viktig at også politikerne satser på gründerne», sier Bjørnstad.
 Fremskrittspartiet gikk til valg på å skape en enklere hverdag for gründere. Dette løftet har FrP gjort en stor jobb for å holde i regjering, skriver frp.no, som viser til at Dagens Næringsliv i juli skrev om rekordutdeling av etableringsstøtte, og gründerne jubler.
«Et godt eksempel på at satsingen fungerer er gründerkollektivet Mesh. Disse utvider nå fra 4000 til 10.000 kvadratmeter, for å få plass til flere gründerspirer og deres idéer. Det er gledelig å se at flere ønsker å satse på nye løsninger», sier Bjørnstad til partiets nettside.
«Regjeringens gründerplan fortsetter innsatsen for å styrke næringslivets konkurransekraft og omstillingsevne. Det er viktig å legge til rette for omstilling i næringslivet, og derfor er økt satsing på forskning og innovasjon nødvendig. Fremtidens arbeidsplasser blir skapt av de som tør å ta en sjanse, og som bruker sine egne evner og idéer til å skape noe nytt. Jeg er glad for at Fremskrittspartiet i regjering også satser på disse menneskene. Denne satsingen har stor verdi for norsk næringsliv», sier han.

Legg inn en kommentar