Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Mener vi er i krig med islam

KøbenhavnEn ny undersøkelse referert i avisen Local viser at en betydelig minoritet av danskene mener at landet er i krig med den islamske religion og dens tilhengere. Undersøkelsen fant at 33 prosent av danskene mener at Danmark er i krig med islam, mens 56 prosent er uenig med denne påstanden. 11 prosent av 1,045 respondentene svarte at de ikke visste.

Undersøkelsen spurte respondentene om de var enige eller uenige i påstanden om at «Danmark, sammen med resten av den vestlige verden, er i krig med den islamske religion og ikke bare radikaliserte muslimer».
Funnene ble publisert i kjølvannet av en rekke angrep på sivile mål i Europa og USA i de siste ukene.
Jørgen Bæk Simonsen, en islam-ekspert ved Københavns Universitet, sier til dansk TV2 at resultatene av undersøkelsen r «urovekkende». «Det er tankevekkende at vi nå har nådd et punkt der den måten vi snakker om hverandre på har ført til at en tredjedel av landets befolkning tror at vi er i krig med islam,» sier han.
Undersøkelsen identifiserte også grupper i undersøkelsen der flertallet mener at Danmark er i krig med islam. Det gjaldt blant annet personer over 70 år, personer med lavere utdanningsnivå, og velgerne til Dansk Folkeparti.

13 comments to Mener vi er i krig med islam

 • Anonym

  33 prosent er oppsiktsvekkende mange tatt i betraktning at samtlige medier påstår at vi ikke er i krig med islam.

  Vi var i krig med nazismen som ideologi, ikke den enkelte nazist. Vi er i krig med islam som ideologi, ikke den enkelte muslim. Det er et historisk faktum at vi har ligget i konflikt med islam. Konflikten pågår fortsatt. Det hjelper ikke det minste at den offentlige pisserenna forsøker å fortelle skrøner om at problemet er enkelte radikaliserte muslimer.

  Vi kan ikke sameksistere med muslimer. Det er det faktum vi må forholde oss til.

 • Anonym

  I hele Europa lever folk i frykt for muslimenes barbari. Ingen vet hvor muslimene slår til neste gang.

  A flash-mob prank gone wrong caused chaos and panic in a small beach town on the Costa Brava in Catalonia on Tuesday night, according to eyewitness reports from the scene and regional emergency services.

  Diners in restaurants in Platja d’Aro, in the Girona province of Catalonia in north-eastern Spain, saw a group of men arrive in an apparently aggressive manner and decided it might be a jihadi attack, with hundreds fleeing the scene.

  • Anonym

   Denne videoen viser hvor ødelagt Europa er. Europeere er fratatt sine hjemland. De får aldri friheten og tryggheten tilbake. Og uendelig mye verre skal det bli.

   • Anonym

    «Og uendelig mye verre skal det bli.»

    Ja, det ender opp i krig. Helt som forventet. Det er bare naive tullinger som tror galskapen (les: multikultur) kan løses politisk. Påstanden er ingen feberfantasi, men en realistisk betraktning.

    11:02

 • Anonym

  Politikere og «journalister» er i krig med egen befolkning.

 • Vidar

  De som virkelig mener det er «urovekkende» at fler og fler nå FORSTÅR at vi er i (ideologisk, religiøs og praktisk-politisk) krig med islam, samt at fler og fler også nå TØR å gi uttrykk for sin oppfatning, mangler i beste fall respekt både for sine medmennesker og for demokratiet! I verste fall mangler de ethvert ønske om å BEVARE sine medmennesker og vår sivilisasjon og demokrati! Men jo fler som blir bevisste på hva islam – og muslimsk innvandring – er og medfører, jo fler vil også innse at vi ER i krig! En krig vi må vinne, for å kunne fortsette å eksistere som frie, siviliserte mennesker!

 • Anonym

  Vi er ikke i krig med islam.

  Men vi er under angrep av islam.

  Det kjempes overhodet ikke tilbake.

  Å skrive noen kommentarer her og der, stemme på innvandringskritiske partier når man blir spurt ved valg osv. kan ikke måles opp mot de metoder som blir begått i islams navn, i angrepet på den vestlige sivilisasjon og dens medlemmer. I tillegg har de mest avskyelige tragedier som er skapt med vilje i islam sitt navn, rett og slett mengdevis av apologeter og beskyttere av de som i utgangspunktet skulle gått i front mot ondskapen.

  Det er ikke krig, det vi ser. Det er det motsatte. En fullstendig forvridd oppfatning av virkeligheten, der maktapparatet har vedtatt at godt er blitt ondt, og ondt er blitt godt. Og befolkningen er delt, der den ene siden har falt for den nye definisjonen av hva eksistensen skal innebære av faenskap i våre tidligere trygge samfunn, og den andre siden kaver der ute i det mørkeste kommentarfelt-hav, mens de kjemper innbitt mot at apatien skal ta overhånd.

  Derfor er ikke det ikke noen krig det vi ser. Det vi ser er at likegyldighet, forfengelighet og redsel fører til tidenes underkastelse.

  Man føler liksom at man er bundet på hender og føtter, ettersom motparten har lagt sine premisser for hvordan samfunnet skal føres videre, og hva som er lov av virkemidler, språk og taktikk i så måte.

  I stedet for å sette spørsmålstegn ved disse premissene og reglene, lar man seg heller lede av disse, ut i den endelige underkastelsen.

  Den dagen man gjetes utfor stupet i godhetens navn, kan man på den uhyggelige reisen nedover skrenten trøste seg med at man ikke trosset elitens premisser.

  Man undersøkte ikke, eller stilte i det minste ikke spørsmål ved demokratiets elitebaserte rammer. Å nei, ikke vi på vår side. Vi er bedre enn som så, på vår ferd nedover stupet.

  • Vidar

   Joda, vi ER i krig! For en langsom okkupasjon er også en form for krig, selv om motstanden er liten…
   Men bare vent, motstanden kommer til å vokse, når folk bare begynner å kjenne på kroppen virkningene av islam!

 • Karsten

  Frihet, velstand og trygghet blir ikke anerkjent og respektert av folkevalgte myndigheter og mediene – sann nyhetsformidling
  koster. Dersom media – som opinionsdanner – hadde vært på
  tå hev – dersom media hadde vært sann ville vi ikke ligget på
  etterskudd.

  Selv holder jeg alle unntatt innvandringskritiske røster –
  ansvarlig for ulykken som remmer Europa – og særlig
  venstresiden – som har kneblet og trakassert alle som
  ville advare mot en befolknings-utvekslingen som gir
  gradvis større rom for islam.

  I særklasse står NRK, TV2, Dagbladet, VG, Aftenposten
  ansvarlig for at Norge avhendes – regelrett gis bort til
  fremmede – en fremmed makt representert ved islam –

  Det kalles LANDSVIK – og rammes av Grunnloven –

  Videre har alle folk rett til egen kultur – noe som er problematisert
  opp i skyene – som nok et brudd på internasjonale konvensjoner.
  Folk flest er ikke blinde – de ser forskjell på islamsk kultur og den
  tradisjonelt norske / europeiske –

  Til sist nevnes at organisasjonen Fritt Ord er med på det bunnløse
  sviket av Norge – som varmestue for kvasi-prinsipielt forfall.

  Igen – MEDIA – alle redaktører bør stilles ansvarlig for å
  fremme demografisk undergang for Norge – islam høster
  hva som ble sådd av Muhammed fra Medina ( 622 ) til
  Kybar ( 629 ) til hans smertefulle død etter forgiftningen
  som betimelig reaksjon på orgien i halshugginger og
  voldtekter – nylig ble det oppdaget at en imam i Cardiff
  sanksjonerte en muslims rett til å ha sex-slaver under
  henvisning til «det beste menneske som noen sinne
  har levd».

  Flotte folk ! Veldig reflekterte ! Viktig å lyttet til – gi dem
  masse oppmerksomhet til fortielse av sannheten !

  Imamen i Cardiff lever i det minste «i lyset» – i motsetning
  til pressen og de folkevalgte – ( folke er virkelig nedsnødde
  som kan stemme på Stortingspartiene – ikke ETT duger )

 • Anonym

  Vesten har vært i krig med Islam de siste 1400 årene, eller er det noe jeg ikke har fått med meg som har endret på dette?

Legg inn en kommentar