Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Muslimske innvandrere satt fyr på buss

Buss_brannFranske tenåringer ropte Allahu Akhbar, stanset og satt fyr på en buss, i bydelen Saint-Denis i Paris. Det skjedde natten til torsdag 28.juli, og ble knapt nevnt i noen aviser. Maskerte ungdommer satt opp en veisperring, truet sjåføren, knuste vinduene og satt fyr på bussen, ifølge den israelske avisen Israel National News. Passasjeren klarte heldigvis å rømme bussen før den ble satt i brann av de muslimske ungdommene.

 

21 comments to Muslimske innvandrere satt fyr på buss

 • NRK: Knivmann i London var nordmann

  Mannen som i natt drepte en kvinne og såret fem personer med kniv i London var en nordmann av somalisk opprinnelse. Det opplyser politiet i London.

  • Anonym

   Nordmann blir han aldri, fordi det er en folkegruppe. Man forblir somalier uansett om hvor i verden han bor.

   • Brøytekjepp

    «Man forblir somalier uansett om hvor i verden han bor.»

    Korrekt!

    • Anonym

     Han er somalier med norsk statsborgerskap.

     • Anonym

      Muslimers lojalitet er alltid til ummahet. Dette er elementært. Kun de mest naive tullebukker tror at muslimer har noen som helst lojalitet overfor Norge eller andre land i dar al-harb. Statsborgerskap er kun et effektivt hjelpemiddel i erobringen av våre vantro land.

      • Somalisk "nordmann"

       I følge Jan Simonsen er statsborgerskapet det viktigste, så derfor kan man i følge ham ikke utvise noen som har norsk «statsborgerskap». Det ville stride mot «menneskerettighetene».

       • Anonym

        Statsborgerskap kan tilbakekalles. Selv om den som fratas statsborgerskapet ikke har et annet. Den juridiske statusen til en person uten statsborgerskap er «statsløs». Et land har en suveren rett til å innvilge og tilbakekalle statsborgerskap. En person kan også frasi seg et statsborgerskap.

        Ikke ett eneste land i Vest-Europa kommer utenom repatriering. Uansett hvor ubehagelig og usannsynlig det synes i dag. Retten til et landområde er nemlig moralsk.

       • Somalisk: Det er ikke engang praktisk mulig å utvise en person som kun har norsk statsborgerskap. Hvor skulle vedkommende utvises til. Det er ingen som har en forpliktelse til å ta han imot. En person med dobbelt statsborgerskap kan derimot fratas sitt norske statsborgerskap og sendes tilbake til det andre landet der han også er statsborger.

        • Somalisk "nordmann"

         De fant veien fra Somalia til Norge og finner sikkert veien tilbake, i hvert fall om de får litt oppmuntring fra nasjonalister.

         • Anonym

          Hvordan somaliere og andre fra den tredje verden forlater Norge, og med hvilken rettslig status, er uinteressant. Faktum er at det vil skje. For disse menneskene kan bare oppholde seg i Norge så lenge det finnes noen som er villig til å fø dem. Utviklingen er dynamisk så problemet vil løse seg selv den dagens det ikke lenger finnes forsørgere. Her er jeg helt enig med professor i etnologi Karl-Olov Arnstberg (Stockholms Universitet) som mener det i boken han har skrevet sammen med Gunnar Sandelin.

  • Anonym

   Quisling var statsminister i Norge også.

  • Anonym

   Journalister er mer motbydelige enn det NS- folk var.

 • Høyreekstrem?

  Det er urovekkende at en så alvorlig sak får dårlig dekning i media. Dette ser mest ut som et planlagt terrorangrep.

  Det pågår en prosess der sterke krefter i fransk media ønsker lagt lokk på saker som innvolverer invandrere/muslimer. Terroristene skal ikke nevnes med navn. Får disse aktivistene viljen sin vil sannsynligvis ikke fransk media omtale selv pågående terrorangrep.

  De som står bak den skandaløst lettsindige innvandring og integreringspolitikken ønsker nå å sensurere bort alle konsekvenser de selv bærer et ansvar for. Samtidig undrer de seg over at de såkalte høyrepopulistiske partiene har så stor fremgang.

  Evnen til selvkritisk innsikt glimrer med sitt totale fravær blant aktører innen politikk og media.

  • Anonym

   Problemene forsvinner ikke selv om mediene lar være å omtale dem. Det er helt sikkert. Like sikkert er det at vold og terror ikke lar seg hemmeligholde i en tid hvor det finnes så mange alternative nyhetskanaler, som eksempelvis FY.

   Jeg har skrevet i noen år nå at et folkelig opprør er under oppseiling. Det har jeg fått rett i, og det er det som skremmer de som styrer aller mest. Ikke terroren. For det er den innfødte befolkningen som utgjør den virkelige maktfaktoren. Ikke importert mental sjuke skrullinger.

   Det vil bli verre i Vest-Europa. Mye verre. Jeg hørte et intervju med FBI-sjefen tidligere denne uken som spådde store konflikter i Frankrike, Tyskland og UK i løpet av året. Senest neste år. Han pekte også på det samme som jeg har skrevet i mange år nå, nemlig at det går ut over produksjonsevnen. Ingen går på jobb med livet som innsats i en krigssone. Før eller siden vil det bli innført tvangslover i enkelte bydeler, regioner eller land, ellers vil økonomien stoppe helt opp. Det betyr for eksempel portforbud i byer.

   Det finnes ikke en realistisk tilnærming til det problemet de som styrer selv har skapt. Derfor blir det løst av andre. Hvem gjenstår å se.

 • Anonym

  Nå nekter muslimske å begrave
  prestemorderne etter sine tradisjonelle regler.
  Det må da for noen av dere mest aggressive
  antiislam kommentatorer ha noen betydning?

 • Om jeg slipper inn en løve/villdyr på stortinget er det ikke min feil om løven river i stykker noen stortingspolitikere. Det er løvens feil, så ikke klandre meg for løvens handlinger

 • Anonym

  Hvis ikke du hadde sleppt løven inn, så hadde ikke noen blitt reven i stykker. Så du er absolutt å klandre. Hvorfor slapp du inn en løve når du visste at den ville skade og drepe folk?Er du ond?

  • Anonym

   Når politikere i Europa slepper inn horder av ikke-vestlige menn med voldelig kultur, så er det politikere å klandre for drap, voldtekt og kriminalitet mot opprinnelsesbefolkningen.

  • Anonym

   Den som slipper en løve løs i Stortinget, gjør en velgjerning.

 • Anonym

  Den ene kvinnen på bildet ble drept – den andre hardt skadet.

  http://www.telegraph.co.uk/news/2016/08/04/russell-square-stabbing-suspect-and-victim-are-named/

  Medlemmer av det norske rektum, prester og biskoper, «forskere» og «journalister» er de ansvarlige.

Legg inn en kommentar