Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Vil Europa å tape kampen mot islam?

Mark_steyn-150x150Radikal islamister burde i utgangspunktet være en svak fiende for Europa og den vestlige verden, mener den kanadiske forfatteren og samfunnsdebattanten Mark Steyn. Likevel frykter han at Europa vil gå under for radikal islam. Hvorfor han gjør det forklarte han grundig under et foredrag han holdt i fjor for Heritage Foundation, med tittelen «Islam and the End of Europe». Dette foredraget kan du hører her:

 

 

10 comments to Vil Europa å tape kampen mot islam?

 • Anonym

  Jeg klarer ikke med min beste vilje å forstå logikken i å skille mellom islam og radikal islam. Du ville blitt sett på som mentalt syk om du under krigen skilte på nazisme og radikal nazisme. Vi var i krig med nazismen, og vi er i krig med islam.

  Islam er en kreftsvulst som ikke kan eksistere i Europa. Det er enten eller, ikke både og. Det går rett og slett ikke. Valget er europeernes eget så lenge de besitter maktmidler.

 • Knut

  Europa har allerede tapt kampen mot islam. Det kunne forresten aldri bli noen kamp, fordi dem som burde ha sine mange varsellamper blinkende hysterisk, har koplet dem ut og de skjønner ikke hva som foregår. Når noen ber dem om å forsøke og se hva som er på gang, ser de kun på sitt blinde øye!

  Jagland syns har måtte reise til Tyrkia for å håndhilse og bli go´venner med The Devil Him Self, som noen kaller ham.

  Han følte han måtte treffe Erdogan som var så trist og lei seg fordi vesten ikke støtter ham hundre prosent i kampen i det selvregisserte dramakomedien som handlet om et statskupp. Men Torbjørn, den talende bajas kan dette med dialog, en medisin som hjelper mot alt. Ingen kan gjøre det bedre. Til og med diktatorer blir frilynt og yndig etter Jaglands dialogbehandling.

  Og det tok ikke lange tiden. Nå er Tyrkias frelser, han som truer med å sende inn millioner som et siste kvelertak på vesteuropa, igjen på beina. lykkeligere som aldri før og det til tross for at Jagland forsøkte å legge inn et godt ord om menneskerettigheter … Noe som Saudi i FN passer på at alle land, også Norge, overholder!

  Den deporterte tosken som er plassert i europarådet, stedet hvor de mest ubrukelige politikere kan sitte å mumle meningsløst tull uten å gjøre noen skade, lovet Recep Tayyip sin fulle moralske støtte i den storstilte utrenskningen av sine motstandere. Det måtte folk flest skjønne var veldig viktig. Når Tyrkia er blitt et fullblods diktatur, først da kan det bli demokrati som et demokrati skal være i hodet på de totalitære; uten ytringsfrihet og andre friheter som kritikk av politikk og politikere.

  • Anonym

   Folket har slett ikke tapt kampen Knut. Kampen er ikke en gang begynt. Langt mindre utkjempet. De som styrer støttet av den liberalfascistiske pisserennna er ikke så tallrike som de tror. Det er nettopp det som har felt alle som tror de har makt. De oppdager det først etter at den har gått tapt.

   Kort fortalt vil muslimene enda en gang bli fordrevet fra Europa. Det eneste spennende er hva som skjer med quislingene. Jeg så en danske som skrev i et leserinnlegg at lyktestolper kan brukes til mer enn i dag.

   • Knut

    Drømmen om å henge sine motstandere i lyktestolper er på linje med det islamske barbari. Det er ingen seierherrer verdig. Kun for barbarer.

    De som drømmer om en fysisk og voldelig kamp, bør våkne og se hvilke realiteter vi lever i. Det kommer aldri til å bli noe som ligner på folkets opprør eller enda mindre en borgerkrig. Til det har vi altfor lenge blitt neddopet i den sosialistliberalistiske tornerosesøvn. Men en dag vil vi alle våkne til et mareritt vi ikke klarer å komme oss ut av.

    Kanskje litt pessimistisk, men når det ser som mørkest ut og alt håp er ute, kommer plutselig seieren!

   • Anonym

    Dialogen Jageland driver med i Tyrkia er ikke dialog, men underkastelse.

 • Erling

  Leste om en som kalte ‘Det liberale samfunn’ ( dvs. Vesten) som ‘kulturselvmordsbombere’

  • Anonym

   Det dukker stadig opp nye oksymoroner Erling. «Liberalfascist» har jeg rappet fra avisen Business Insider.

   @Knut

   Om du leser noen av Johs. Andenæs’ bøker, så vil du se han tar opp temaet hevn etter krigen. Hevnen over de som svek Norge.

   Det er helt unaturlig å ikke ta hevn. Det faller utenfor den menneskelige natur. Quisling fikk dødsdommen fordi noe annet ville vært en umulighet. Folket krevde mannen avlivet. Myndighetene visste at dødsstraff var den eneste utgangen. Se blant annet Haakon Lies betraktninger rundt dette.

   5. august 2016 at 22:23

 • Høyreekstrem?

  Europa vil ikke tape kampen mot salafismen, ganske enkelt fordi det store flertall av både innfødte og innvandrere er imot.

  Men Europa vil bli mer og mer muslimsk. Forutsett at det ikke skjer en politisk omveltning der partier som Front National vinner frem, stanser innvandringen og returnerer de som kan returneres.

  Tyrkias president sammenligner muslimsk kolonisering i Europa med en erobring. Europa blir erobret ifølge Erdogan.

  • Anonym

   Som nesten alle tar du feil på ett punkt. Nemlig at det europeiske samfunnet vil forbli upåvirket mht kompetanse, teknisk og økonomisk utvikling, produksjonsevne osv. Jeg kan illustrere det med følgende: Om Norge mister sine 200.000 høyest kvalifiserte mennesker, vil det være en katastrofe. Mye ville gått i stå umiddelbart. Stanset opp. Om Norge mister 200.000 av sine lavest kvalifiserte vil det være en fordel. Vi har et stort overskudd av ukvalifisert arbeidskraft.

   Sverige mister ca 50.000 høyt kvalifiserte etniske svensker årlig, og forskningen flytter etter disse menneskene. Det er alt for ensidig å se kun på innvandringen isolert og dens sosiale virkninger. Du må se på årsak-virkning samfunnsøkonomisk og, IKKE MINST, den kortsiktige UNDERLIGGENDE tendensen. Det er den som forteller oss hva vi har i vente om få år. I de yngre aldersklasser finner du fremtiden.

   Hvis du gidder å lese hele perspektivmeldingen til regjeringen Stoltenberg, vil du se at det ligger et helt urealistisk premiss til grunn for beregningene, nemlig den at innvandrernes etterkommere vil bli som etniske nordmenns etterkommere. Det er ikke et snev av realisme i denne forutsetningen. Derfor vil en realistisk fremskrivning vise helt for jævlige tall, og disse tallene er det foreløpig bare noen få økonomer som har turt å snakke om. Blant annet er par i Finansavisen, Tino Sanandaji og Magnus Henrekson i Sverige.

   Sannheten har blitt et problem. Virkeligheten er mye verre.

Legg inn en kommentar