Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Historien om den islamske staten

isCNN har laget en dokumentar om Den islamske staten. Der gis svaret på hva vi vet om Den islamske staten, og når vi fikk vite det. Dokumentaren tar også opp spørsmålet om hvorfor og hvordan Den islamske staten ønsker å skape frykt for bevegelsen. En tysk journalist dro inn i IS-kontrollert område, og kom levende ut igjen. Basert på hans historie presenterer CNN oss for dagliglivet i områdene kontrollert av Den islamske staten:

2 comments to Historien om den islamske staten

 • Anonym

  «Enkelttilfelle» skreik «Allahu akbar» og hogg løs på politikvinner i Charleroi. Det har ingen ting med islam å gjøre, og skal naturligvis behandles som en individuell handling. I motsetning til «høyreekstreme» som kommer fra flokker (som er medskyldige).

 • Høyreekstrem?

  Paradokset med IS er at denne ekstreme gruppen langt på vei er skapt av eliten i Vesten. Riktignok ikke tilsiktet, men indirekte via sin påtatte toleranse og altruisme.

  Tusenvis av muslimer reiser fra Europa for å verve seg til krig i IS. Europa produserer altså terroristene som massemyrder sivile og driver etnisk renskning i stor stil.

  Når så det de «høyreekstreme og islamofobiske» har advart mot i mange år slår til nøyaktig slik de har sagt reagerer eliten med å kutte i ytringsfriheten.

  Winston Churchill sa engang at hans fiender skulle han nok klare å hanskes med. De han fryktet var sine venner…

Legg inn en kommentar