Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Vest-Europa er praktisk talt dødt

BrzeskiEn tidligere polsk sikkerhetsoffiser hevder at «Vest-Europa er praktisk talt dødt» og skylder på Angela Merkels innvandringspolitikk for Vest-Europas død, skriver Daily Mail. Jacek Wrona deltok på et polsk «talkshow» sammen militærhistoriker dr. Rafal Brzeski (bilde), melder wPolityce. Wrona sammenlignet situasjonen med fallet til det romerske imperiet, og sa at: «Europa er på slutten av sin eksistens. Vest-Europa er praktisk talt dødt».

«Disse menneskene lever i et tomrom, uten ideer. Og de har makt», sa den tidligere etterretningsoffiseren. Han mente at EU lider på grunn av politisk korrekthet, som står i veien for effektive etterretningsanalyser basert på nøkterne fakta. Militærhistorikeren,  Rafal Brzeski,  kritiserte den tyske regjeringens svar på de siste terrorangrepene. «Tyskerne har fått nok av dette, men det betyr ikke at regjeringen har fått nok. Dette er to ulike tilnærminger», sa han. Dr Brzeski anklaget Tyskland for «selvsensur» når det rapporteres om terrorangrep og sa at «det er ikke noe verre enn selvsensur i journalistikk».

München var åstedet for et blodig terrorangrep den 22. juli, da en 18 år gammel tysk-iransk bevæpnet mann drepte ni personer. Wrona mente det var lett for München-skytteren å få tak i en pistol på grunn av den frie bevegeligheten i EU. «Hele Balkan er oversvømt med våpen,» sa han.

Kritikere av kansler Angela Merkel gir skylden for de siste terrorangrepene i Tyskland på hennes «åpen dør flyktningpolitikk», der over en million innvandrere, mange flykter fra krig i Afghanistan, Syria og Irak, er kommet til Tyskland i det siste året, skriver Daily Mail. Merkel lanserte en ni-punkts plan på torsdag for å svare på angrepene, inkludert et tidlige varslingssystem for radikaliseringen av flyktninger. Men hun nektet å reversere sin innbydende holdning ovenfor flyktninger.

«Overfallsmennene ønsket å undergrave vår følelse av fellesskap, vår åpenhet og vår vilje til å hjelpe mennesker i nød. Vi har fast avvist dette.» sa Merkel da hun lanserte planen. Merkel gjentok sitt kamprop fra i fjor da hun åpnet grensene for folk som flykter fra krig og forfølgelse, mange fra Syria, og dermed brakte nesten 1,1 millioner innvandrere og flyktninger til Tyskland i 2015. «Jeg er fortsatt overbevist om at vi kan gjøre det – det er vår historiske plikt, og dette er en historisk utfordring i tider med globalisering. Vi har allerede oppnådd veldig, veldig mye i løpet av de siste 11 måneder,» sa hun.

 

4 comments to Vest-Europa er praktisk talt dødt

 • Hvorfor «big government» (som Vest-Europa er gjennomsyret av) alltid vil feile:

 • Anonym

  Vest-Europas problem er ikke umulig å løse. Det er bare noe politikerne sier.

 • STYR UNNA DOCUMENT, RUSTAD OG OLAV DRANGE MOEN!

  Olav Drange Moen – skribent for katolikken og ex-Sosialistisk Ungdomsmedlemmet Hans Rustad og Document.no – viser nå klart via sine artikler at Document.no seiler under falskt flagg. Hele Document-konseptet avslører at nettstedet slett ikke er et konservativt nettsted, men et sted der sosialister kan leke seg med å narre virkelig oppriktig konservative mennesker.

  Nå sist går Document og Drange Moen ut med full slagkraft mot Donald Trumps utsagn om kjøpte og betalte såkalte vitenskapsfolks produksjon av ”KLIMAKRISEN”.

  Hele Doc-redaksjonen oser av forakt for Trump. Doc promoverer sosialistisk tankegods i stor stil. Og det under dekke av å utgjøre et alternativt konservativt nettsted. Men nå ikke bare pipler det frem at hele Document.no representerer en false-flag-operation som narrer bekymrede nordmenn til pengedonasjoner i den tro at nettstedet er stedet for medieelitens alternativ. Mener du noe annet enn Rustad & co modereres du straks bort.

  Ikke la deg lure! Styr unna Document.no!

 • Anonym

  Hvis det som har stått i amerikanske aviser stemmer, at Frankrike har 100k gendarmerie/militaire/politi/heimevern m.m. utplassert med våpen, så ser det mørkt ut for landet. Omregnet til Norge (forholdstall: befolkning) blir det 580 mann under våpen i hvert fylke. Helt klart ikke nok soldater til å sørge for nordmenns trygghet.

  Var det ikke en pensjonert fagmilitær som sa at Norge har en hær som rekker til å sikre Oslo opp til Sinsenkrysset? Et impotent heimevern utstyrt med spretterter er heller ikke spesielt avskrekkende. Kjerringen i Det norske … har bestemt at sluttstykkene skal oppbevares hos lekepolitiet, var det ikke sånn det ble?

Legg inn en kommentar