Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Vil forsegle grensene og anbefaler befolkningen å bevæpne seg

Milos_ZemanTsjekkias sosialdemokratiske president, Milos Zeman, har oppfordret sitt land til å forsegle grensene for alle flyktninger i et forsøk på å beskytte Tsjekkia fra islamistisk terrorisme, skriver den amerikanske tenketanken Clarion Project. «Vårt land har rett og slett ikke råd til å risikere terrorangrep som det som skjedde i Frankrike og Tyskland,» sier presidentens talsmann Jiri Ovcacek til Deutsche Welle.

Ved å akseptere innvandrere vil vi skape grobunn for barbariske angrep. Presidenten er ikke enig med noen aksept for innvandrere i det tsjekkiske territorium,» legger han til.
Presidenten har en sterkere politisk rolle i tsjekkia enn i andre sentraleuropeiske land, men hans makt er fortsatt delt med statsministeren. Han har vetorett over lovgivning, men kan ikke selv lage lover.
I et intervju ned det tsjekkiske magasinet Blesk ba Zeman nylig tsjekkerne om å bevæpne seg for å kunne forsvare seg mot terrorister.
«Jeg tror at innbyggerne skal ruste seg mot terrorister. Og jeg må ærlig innrømme at jeg har ombestemt meg, fordi tidligere var jeg imot at borgere skulle ha for mange våpen. Etter disse angrepene, mener jeg ikke det,» sa han. Zeman sammenliknet Tsjekkia med Israel, hans favorittland: «Der går nesten hver mann med et maskingevær over skulderen,» sa han, og oppfordret de tsjekkerne som allerede har våpen til å bære dem i offentligheten.
«Disse menneskene vil måtte venne seg til det faktum at deres våpen ikke kan være skjult i et skap hjemme. Ikke maskingevær, men en pistol, for eksempel. Og pistolen bør være klar for en situasjon hvor den må benyttes,» sa president Zeman.
Zeman har også tidligere gjort seg bemerket med sterk støtte til Israel og kraftige advarsler mot muslimsk innvandring. Under Tsjekkias nasjonaldag i fjor deltok han på et folkemøte arrangert av den tsjekkiske søsterorganisasjonen til den norske «Stopp Islamiseringen Av Norge». Møtet samlet flere tusen deltakere. Også sin nyttårstale i år brukte Zeman til å advare mot den muslimske innvandringen i Europa.

2 comments to Vil forsegle grensene og anbefaler befolkningen å bevæpne seg

  • Anklager - Avslører - Avstandstager ????????

    I Muhammeds ånd;

    Germany’s migrant rape crisis has now spread to cities and towns in all 16 of Germany’s federal states. Germany now finds itself in a vicious circle: most of the perpetrators are never found, and the few who are frequently receive lenient sentences. Only one in 10 rapes in Germany is reported and just 8% of rape trials result in convictions, according to Minister of Justice Heiko Maas.

    Up to 90% of the sex crimes committed in Germany in 2014 do not appear in the official statistics, according to André Schulz, the head of the Association of Criminal Police.

    «There are strict instructions from the top not to report offenses committed by refugees. It is extraordinary that certain offenders are deliberately NOT being reported about and the information is being classified as confidential.» — High-ranking police official in Frankfurt, quoted in Bild.

  • […] nazisme, og tramper på amerikanernes Syria-politikk. Han har også bedt folk som eier skytevåpen bære det på seg i tilfelle terrorangrep, og han vil stenge grensene for muslimer og plassere asylsøkere på […]

Legg inn en kommentar