Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Vil ha lukkede asylmottak

Vidar_KleppeDet skjer alt for ofte at asylsøkere begår kriminalitet av ulike typer, mener Demokratenes politiske nestleder Vidar Kleppe. Han vil ha lukkede asylmottak, og mener at regjeringen tar en stor risiko og opptrer uansvarlig ved ikke å innføre en ordning der asylsøkerne er under kontroll inntil deres søknader er ferdigbehandlet.

«Da Jan Simonsen fremmet forslag på Stortinget på vegne av Demokratene om lukkede asylmottak fra første dagen nye asylsøkere ankommer Norge og inntil deres søknader er ferdigbehandlet, fikk forslaget ikke engang støtte fra Fremskrittspartiet. Og fremdeles er det kun asylsøkere som har fått avslag på søknadene og motsetter seg hjemsendelse som Fremskrittspartiet ønsker internert,» sier han.

Kleppe mener også at asylsøkere som begår lovbrudd umiddelbart må få avslag på sine asylsønader, og settes i varetekt inntil de enten kan bli dømt og begynne soning i Norge eller bli sendt til hjemlandet for soning, noe han mener vil være det beste.

Kleppe mener at lukkede asylmottak vil redusere både antall overfallsvoldtekter og narkotikahandelen blant annet langs Akerselva i Oslo. Det vil også forhindre asylsøkere i å forsvinne fra mottakene og oppholde seg som ulovlige innvandrere i Norge eller andre europeiske land.

De siste årene har flere hundre mindreårige forsvunnet fra norske asylmottak. Vidar Kleppe, mener derfor også at en ordning med lukkede asylleirer inntil søknadene er ferdigbehandlet, kombinert med en rask saksbehandlingstid, vil beskytte barnene uten å være alt for belastende for asylsøkerne.

Demokratenes leder mener det er bekymringsfullt at så mange barn forsvinner, og undres over hvor de befinner seg og ikke minst hvordan de livberger seg så lenge de åpenbart er skjulte innvandrere ett eller annet sted i Europa. ”Det er sannsynlig at flere av disse barna livberger seg av kriminalitet eller som prostituerte, og det burde bekymre de politikerne som mener at en bedre kontroll med asylsøkerbarn er inhumant,” sier han.

8 comments to Vil ha lukkede asylmottak

 • Harald

  Terningskastene 6 til Vidar Kleppe!

 • Simonsen skriver:Kleppe mener at lukkede asylmottak vil redusere både antall overfallsvoldtekter og narkotikahandelen blant annet langs Akerselva i Oslo. Det vil også forhindre asylsøkere i å forsvinne fra mottakene og oppholde seg som ulovlige innvandrere i Norge eller andre europeiske land.

  Men hva med de drapene som har skjedd,som følge av ikke lukkede mottak.

  Aller helst burde ikke afrikanere/arabere og asiatiske inntrengere ha noen mulighet til og søke asyl i Norge.

 • Ekte journalist

  At kriminalitet, skjending og trakassering av kvinner følger innvandringen er et ubestridelig faktum – velsignet og tilskyndet av pressen FVN – Aftenposten – VG – Dagbladet – Vårt Land – NRK og TV2
  for å nevne noen – trenger ikke nevne navn på redaktørene !!! – vår tids avdankede moralister !

 • Anonym

  Hva skal vi med asylmottak i Norge, Kleppe?

  • Anonym

   Anonym: Det er et subsidiært standpunkt. Demokratene og Kleppe har i mange år gått inn for at Norge kjøper asylmottak i nabolandene til konfliktområdene og sender asylsøkerne dit. Det betyr at ingen asylsøkere blir værende i asylmottak Norge, samtidig som ingen kan påstå at vi ikke følger opp våre internasjonale forpliktelser.

 • Anonym

  Hvorfor skal vi la internasjonale forpliktelser gå foran nasjonale forpliktelser?

 • Demokrat

  Kleppe vil ha asylmottak i Afrika, men så lenge stortinget har vedtatt asylmottak i Norge må mottakende som Kleppe skriver være lukkede.

Legg inn en kommentar