Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Islam, verdens mest intolerante religion?

Robert_SpencerRobert Spencer er en av verdens mest anerkjente islamkritikere. Han har skrevet ni bøker om temaet. En av de mest kontroversielle er nok boken «The Truth about Muhammad.» I et foredrag i Heritage Foundation var hovedtemaet innholdet i denne boken, som har undertittelen «grunnleggeren av verdens mest intolerante religion». Hvorfor den kjent islamkritikeren mener at islam er en religion gjennomsyret av intoleransen, kan du høre her:

3 comments to Islam, verdens mest intolerante religion?

 • Anonym

  Den katolske kirke har i praksis konvertert til islam. Robert Spencer setter på plass et islamofilt fjols av en prest:

 • Anonym

  Robert Spencer, og andre, som tør å si åpent hvilket fascistisk og menneskefiendtlig svineri islam er, er jo levende bevis på at det stemmer. De må leve på hemmelig adresse med beskyttelse 24/7. De kunne levd som frie mennesker om politikerne hadde gjort jobben sin. Jeg så en som skrev i et kommentarfelt at han håpet på enveis bussturer til Akershus festning om ikke mange år, og det er jo lett å forstå det hatet som har bygget seg opp i brede lag av befolkningene i Vest-Europa.

 • Anonym

  Når islam utgyter sin intoleranse, så er det godt å vite at vi har en slik fin og tolerant religion i jødedommen. Den verdige og respektfulle måten som Jesus og de kristne blir omtalt på i jødene Talmud, er virkelig et eksempel til etterfølgelse. Ikke minst Gittin 57a er et høydepunkt av menneskelig toleranse.

  https://www.amazon.com/dp/0691129266/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=1O1CMYK2DHQ4F&coliid=I18W71ZEGI0TP4

Legg inn en kommentar