Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hetsen mot Donald Trump

Donald_TrumpDonald Trump har i hele valgkampen appellert om støtte fra amerikanske våpentilhengere, amerikanere som ikke ønsker en strengere våpenlovgivning fordi de mener de har rett til å forsvare sine liv og deres eiendommer mot kriminelle voldsmenn. Det gjorde han også da han under valgmøtet nylig oppfordret denne velgergruppen til å forhindre Hillary Clinton fra å bli valgt gjennom å støtte hans eget kandidatur. Det var ikke akkurat slik det ble fremstilt i norske medier.

I norske medier ble en slengbemerkning fra Trump om at ”second amendment people”, kanskje kunne stoppe Hillary fra å komme i en posisjon til å innsette liberale høyesterettsdommere som ville uthule den amerikanske grunnlovens bestemmelse om rett til å bære våpen, fremstilt som noe i nærheten av en oppfordring om å drepe Hillary Clinton.
Men forklaringen lå selvsagt i at det var en henstilling til medlemmene og støttespillerne til en av de mektigste organisasjonene i USA, National Riffle association, til å stemme på Trump. Her er Trumps egen forklaring:

 

30 comments to Hetsen mot Donald Trump

 • Hillary Suggested Obama Assassination

  In 2008, Hillary Clinton cited the possible assassination of Barack Obama as the reason why she was staying in the presidential race despite falling far behind, a comment the media is ignoring while accusing Donald Trump of advocating the death of Clinton.

  http://www.infowars.com/hillary-suggested-obama-assassination-yet-media-blasts-trump/

 • Tusenkunstner

  Det er skamelig at norsk media aldri skriver om Trumps politikk. De viser bare frem naar de synes han har sagt noe stygt.

  Blant annet saa beskyldes han for aa vere slem mot soldater bare fordi han paapekte at fruen til han som holdt en tale paa Hillarys landsmote ikke sa noe.

 • JV

  ”Jehova Gud satt grenser mellom nasjonene”.
  Dette utsagnet finner vi flere steder i Bibelen og innholdet understrekes av Guds inngripen i forbindelse med at Han forvirret språkene i Babel da menneskene den gang også ville skape One World Order uten Sin Skaper.

  Den vestlige eliten kjører dermed i dag et nytt forsøk på å undergrave nasjonenes grenser for å oppnå et verdensherredømme i opposisjon til Gud. Når så NWO møter kraftig motstand eksempelvis fra Donald Trump i USA er det således ikke merkelig at alle midler tas i bruk for å stanse en presidentkandidat som vil beholde de eksisterende landegrensene og ikke ønsker å ta over klodens øvrige landområder på sikt.

  Trump er som alarmerende sand i det hittil vellykkede NWO-eksperimentet der politikere har kuppet alt som heter medier, byråkrati, politikk og sosiale plattformer som ledd i å skape et nytt verdensherredømme. En behøver ikke som norsk statsborger å reise langt for å se dramaturgien til denne globale elitens hensikter. Den såkalte norske ”borgerlige høyresiden” kjører på for fullt å omstrukturere det lille landet Norge til en multikulturell republikk som sin skjerv til NWO-agendaen. Sverige likeså. Og hvilket politiske bedrag er det ikke når krøsuser i hundremillionersklassen har kuppet ”arbeiderpartiene” mens de holder hånd foran AP’s landsmøter og synger ”opp alle jordens bundne træller” av full hals.

  Så godt er man i gang med selve den ”endelige løsningen” at dersom noen – som Trump eller en hvilken som helst ”lille mann” – skulle finne på å komme med motargumenter – ja så kjører de hele samfunnsmaskineriet på vedkommende – kjøpte og betalte som klakørene i mediene jo er.

  Men vi er egentlig vitne til den egentlige bakmannen Satan Djevelens siste krampetrekninger for å skaffe seg verdensherredømme over skapningen før Jehova Guds nært forestående store dag da Han skal dømme verden med rettferdighet og reetablere sitt samfunnssystem som ble forsøkt kuppet allerede i Edens hage.

  Satans fremste våpen i sin kamp mot sin Gud og Skaper Jehova er politikk og religion. Det sanne kristne derfor venter på er at Han skal legge i nasjonenes sinn å ødelegge all falsk religion en gang for alle. Dette fremgår tydelig av Åpenbaringsboken, men vil like fullt komme som et sjokk på menneskeheten som ”vil stå med blussende ansikter av forbløffelse” når eventet kommer over dem.
  Når politikereliten deretter seierssikre vende seg mot Jehovas tjenere kommer andre og siste akt i oppfyllelsen av Jehova Guds løfter – Harmageddon. Dette vet sanne kristne og vi venter i spenning på det vi hver eneste dag ser stadig klarere tegn på. To verdenskriger er for ikke lenge siden startet midt i kristenheten for deretter å bli temmet. Nå er det islam som står for de blodige eksessene. Men for legitimitetens skyld vil all religion bli målet når oppmerksomheten skal avledes fra NWO-agendaen og politikerelitene møte Gud selv til den siste drakamp om verdensherredømmet.

  Utfallet er gitt på samme måte som bibelske profetier er historie skrevet på forhånd. Den enkelte må imidlertid selv avgjøre hvilken side han eller hun vil stå på. Tiden er kort og valget er ditt!

 • Democrat-Gate

  Når Trump insisterte på at Obama og Hillary var grunnleggerne av IS meldte han seg samtidig ut av kampen om å bli USA’s neste president. Og jeg som trodde fyren var litt smart.

  Hvordan skal fornuftige folk ta ham på alvor ?

  At Det Hvite Hus under Demokratene skapte grobunn for IS og støttet rebellene mot Assad gjør ikke Obama og Hillary til «grunnleggere» .

  Var det kanskje ikke kalifen Abu Bakhir Al Bagdadi som grunnla IS ? Hvilke bevis har Trump for sin idiotiske påstand ?

  • Democrat-Gate: Igjen misforstår Trumps motstander med overlegg. Trump har aldri insinuert at Obama og Clinton positivt etablerte en organisasjon som IS. Det han påpeker, i likhet med flere andre kompetente eksperter, blant annet tidligere CIA-ansatte, er at deres politikk resulterte i etableringen av IS. Den kan sågar ha ytet støtte til islamske grupper i opposisjon til Syrias president, som senere har vist seg å være islamske ekstremister og koblet seg til al Qaida. Men at Obama med overlegg etablerte IS har nok Trump aldri ment. Hans utsagn tolkes oftest av hans motstandere i verste mening og mot bedre vitende.

   • Democrat-Gate

    Jeg fulgte CNN et par timer der saken ble diskutert i natt. Problemet med uttalelsen oppstår når Trump blir spurt om hva han egentlig mente. Referat av ordvekslingen følger mot slutten av artikkelen ;

    https://www.document.no/2016/08/11/er-trump-blitt-nuts/

    • Amund Garfors

     Det er jo ingen hemmelighet at det var USA som sjøl bygde opp bin Laden og hans folk innafor Al Qaida i Aghanistan, den gangen de kjempet mot Sovjetunionen. Og hvorfor skulle de ikke da også bygge opp IS? Der Saudi Arabia og Qatar har finansiert det hele, mens USA var med på planleggingen og oppbyggningen av det hele. Så derfor har Donald Trump sine ord i god behold! Men selvfølgelig er sannheten alltid vond å høre.

     • Democrategate

      Obama administrasjonen har utvilsomt mye ansvar for IS,
      men Obama og Hillary er ikke «grunnleggere» – selv om de la forholdene til rette. En viss presisjon i ordbruken må forventes – så har jo Trump sagt at uttalelsen var sarkastisk ment –
      dvs. han mente det ikke.

   • Democrat-Gate

    OK. Takk for svar.
    Har sett nøye over ordvekslingen der Trump presiserte hva han mente – og må vel si meg enig.

 • Anonym

  Donald Trump har uttalt at han er tilhenger av frihandel på LIKE VILKÅR. I norske aviser fremstilles det som om Trump vil innføre tollavgifter, og med det mure landet inne. Det er altså feil. Trump vil svare på andre lands toll og avgifter som rammer amerikansk eksport ved å innføre tilsvarende (mottiltak) slik at handel skjer på like vilkår, og det er jo ikke mer enn rett og rimelig. Det kan godt hende norske «journalister» er så dumme at de ikke skjønner dette, de kan jo knapt legge sammen tall, og at det er forklaringen på hva de skriver, selv om jeg tviler.

  • Democrat-Gate

   Apropos tall ;

   http://www.usdebtclock.org

   Hvor skal Hillary ta pengene fra til storsatsingen på veier etc ?

   • Anonym

    Problemet til pisserenna, både i USA og Vest-Europa, er at velgerne deres skaper lite, ingen ting, faktisk går de aller fleste av dem i stort minus. Sagt med andre ord er det for få hvite europeere igjen til å forsørge en stadig voksende andel mennesker fra (og med opprinnelse i) den tredje verden, som er netto bidragsmottagere. Før eller siden vil liberalfascistene gå tom for penger. Hva de gjør når (ikke om!) den dagen kommer, aner jeg ikke. Jeg leste et intervju med Joseph Stiglitz (Columbia) som også påpekte den helt åpenbare mangelen på penger og menneskelige ressurser.

    Heller ikke Trump sin økonomiske politikk er særlig troverdig. Jeg har ikke hørt en samfunnsøkonom som tror på de dynamiske effektene skattesenkingene han lover vil gi. USA står, i likhet med Vest-Europa, overfor et valg hvor de skal kutte i budsjettene. Det er ikke spesielt vanskelig å se hvor det må kuttes, nemlig i velferd, for det er her de store pengene ligger. Og akkurat det kvier alle politikere seg for å gjøre. Men det må kraftige kutt til, og de som produserer må få beholde det samme som i dag. Det blir sikkert sosial uro i flere land, men det er umulig å videreføre dagens underfinansierte velferdsstater.

 • Gustav N.

  Hva med å spørre Hillary om hva som skjedde med den 27 år gamle mannen Seth Rich som trolig stod bak lekasjen av Hillarys ulovelige og udemokratiske utmanøvrering av Bernie Sanders?

  Hvorfor reagerer ikke norske medier på politiske mord i USA som kan knyttes opp til Hillary og hennes støttespillere?

  http://youtu.be/6UFSu4z7gBU

  • Gustav: Det er utrolig mye rare påstander man kan finne på nettet, og det er ganske utrolig at noen tror på tøv som dette. Hadde Hillary Clinton vært ansvarlig for politisk mord ville hun ha vært fengslet og ventet på en rettssak. Og hadde det bare vært bitte litt hold i disse spekulasjonene ville de vært blåst opp i alle verdens aviser og TV-kanaler. Når ingen seriøse medier, i noe land på hele jordkloden, har beskylt Clinton for å være knyttet opp mot politisk mord, burde det da være mulig for alle å forstå at dette er renspikket vrøvl-

   • Clinton Body Count: Murdered DNC Staffer Was Wikileaks Source?

    • Infowars: Igjen, Inforwars er en totalt useriøs konspirasjonsteoretisk side styrt av en person som har diktet opp titalls konspirasjonsteorier de siste årene, sannsynligvis for å tjene penger på å spre dem. Jeg ønsker verken at FY skal bli en nettside for nynazister eller for konspirasjonsteoretikere, så jeg kommer til å vurdere å slette alle kommentarer som linker til helt åpenbare konspirasjonsteoretiske nettsteder, slik jeg har slettet alle kommentarer med lenker til nynazistiske sider.

     • Rand Paul calls for indictment of Hillary Clinton

      Fox News er vel ikke konspiratorisk, Jan Simonsen?

      • Rand Paul: Selvsagt ikke. Fox News er en seriøs nyhetskilde, og Rand Paul er en seriøs politiker. Og dette intervjuet handler da heller ikke om konspirasjonsteoretiske spekulasjoner om at Hillary Clinton er ansvarlig for drap, men om hennes uforsiktige håndtering av e-mail, som jo er et faktum hun ikke engang selv benekter, men kun forsøker å bagatellisere.

 • Gustav N.

  Jan Simonsen,

  Nynazisme? Det er kraftige beskyldninger.

  Er Sputnik News og Wikileaks skjulte nynazister?

  http://sputniknews.com/military/20160809/1044103047/wikileaks-seth-rich.html

  Selv er jeg en (skuffet) Bernie Sander tilhenger. Første gang jeg har blitt beskyldt for å være nynazist(!)

  • Gustav: Jeg har da ikke sammenliknet konspirasjonsteoretikere med nynazister. Jeg bare presiserer at jeg verken ønsker at nynazister eller konspirasjonsteoretikere skal dominere dette kommentarfeltet. Du er selvsagt ikke nynazist. Du er nok heller en konspirasjonsteoretiker som tror på alt mulig vrøvl som du leser på useriøse nettsteder. Og i tillegg er du dårlig til å tolke hva som skrives, siden du tror at jeg insinuerer at du er nynazister. Det er ingenting i min kommentar ovenfor som kan tolkes slik.

 • Democratgate

  «WE’RE SPEEDING UP OUR FUNDING OF ISIL FORCES»
  ( OBAMA 7-7-2015 )

  • Democratgate: En feilsnakkelse. Lett å forstå. Det Obama mente å si her var at han trente opp styrker mot IS. Det fremgår jo tydelig av sammenhengen, selv om de som har laget dette klippet unnlater å ta med noe særlig mer en feilsnakkelsen. Det er mye å kritisere Obama for, muligens inkludert at hans politikk, og kanskje også tidligere støtte til grupperinger som endte opp som IS. Det er ikke nødvendig å bli så usaklig som dette.

   • Democratgate

    Burde kanskje nevnt at det ble postet med tanke på sarkasmen eller «feilsnakkelsen» til Trump om IS.
    Obama og Hillary`s `rolle i Irak, Syria, Egypt og Libya kan vel vanskelig bli mer mislykket – gitt resultatene –

 • Høyreekstrem?

  Problemet for Donald er at han er «løs på avtrekkeren» hver gang han treffer på en person som sier ham imot. Det kan ha med lynne å gjøre, men også fordi han er vant til at alle står på pinne for ham.

  Hadde han hevet seg over småligheter ville han nok vunnet på det. Til hans forsvar skal det sies at motparten sparer ikke på kruttet for å ta ham nettopp på sleivsparkene. Alle skremsler tas i bruk, ikke minst hitling og verdens undergang.

  Disse overdrevne skremslene i retur bidrar til å glatte ut bildet en del og det kan muligens skjule seg en strategi bak Trumperns tilsynelatende skyting i blinde. Han vet meget godt hva responsen blir og jeg er ikke en av dem som avskriver ham som idiot.

  • Anonym

   Trump er ikke idiot. For han har gått på Wharton, og der slipper de ikke inn idioter selv om foreldrene er styrtrike. Warren Buffett har forresten gått der. Du må ha gode karakterer fra et anerkjent universitet, samt en skyhøy GMAT-score, for å komme inn på et MBA-studium på Wharton. Det forutsettes at du kan legge ved søknaden «A letter of recommendation».

   Det er ikke sånn som de fleste i Norge tror, nemlig at rike kan kjøpe seg inn ved anerkjente læresteder i USA. Det er myter og vandrehistorier. De eneste som slipper inn på gode universiteter selv om de er tjukke i huet, er negre som har en egen kvote. Sjekk SAT score, black vs asian for eksempel.

 • Anonym

  hadde Trump ytret seg på Jan Simonsens blogg
  så kan du være sikker på han hadde fått advarsler i fleng

Legg inn en kommentar