Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Nigel Farage om Donald Trump og Brexit

 

12 comments to Nigel Farage om Donald Trump og Brexit

 • Democrategate

  Skal Europa reddes må EU avvikles …. som en
  tvingende nødvendighet ….

  Skal Norge reddes må Stortinget innse at det ikke kan
  administrere demografisk avvikling……

  Skal FREDEN bevares må Europa erkjenne spenningene og
  den demografiske dynamikken med islam / muslimer…

  Islam må rett og slett holdes i sjakk – se til Frankrike –
  Brussel – Marseille – Malmø – Rotherham – Duisburg,
  Dusseldorf, Nørrebro – pluss et tusenstalls forsteder
  rundt omkring i Europa –

  Det er muslimer markerer avstand – dumme Norge
  legger til rette for splid, terror og økonomisk kollaps
  over tid…utvid perspektivene…utvid horisonten…
  utvid kunnskapene….når pakistanere feirer …
  ..skjer det på vertlandets bekostning på gruppenivå…
  når arbeidsdeltagelsen ligger på noe over 30 % for
  pakistanere mens den for indere ligger på det dobbelte….
  finnes en god forklaring – forklaringen er islam !
  Forklaringen Pakistan som et av verdens mest
  dysfunksjonelle og terror-pregede land er……?

  ISLAM – QURAN – arven etter MUHAMMED…

 • Anonym

  I motsetning til politikerne som styrer etter følelser og overtro, så foregår ressursallokering stort sett rasjonelt. Det betyr at flinke mennesker i Norge ikke vil finne seg i å bo i et land omgjort til en dysfunksjonell kloakk; en blanding av Afrika og Pakistan. Kapitalen vil ta veien ut av Norge.

  Det er umulig å se for seg hvordan man har tenkt seg at under 3,8 millioner etniske nordmenn i dag, stadig synkende, skal evne å forsørge en stadig større andel mennesker fra den tredje verden. Det er allerede for mange snyltere i dag til at det kan gå bra. På papiret ser det bare dårlig ut, men det er fordi man legger et premiss til grunn som med ett hundre prosent sikkerhet er ugyldig. Nemlig det premisset at innvandrernes etterkommere vil bli som etniske nordmenn.

  Den grufulle virkeligheten er at nesten ingen nordmenn under femti år vil få pensjon. Det er ikke noe jeg finner på. Les hva andre makroøkonomer skriver om dette. Lyspunktet er at det vil gå ut over politikerne i størst grad. De er helt avhengig av offentlige budsjetter. Ikke noe hadde vært mer gledelig enn å se en liberalist fra Frp eller Venstre tigge på Egertorget.

 • Jan Hårstad

  I Tyskland/Frankrike snakker man nå om lovgivning som skal frata fremmedkrigere deres statsborgerskap,dvs pass. Dette er jo en avskrekking som Jihadistene kan tygge på, men ifølge TV2 klokka 21 ikveld skal Syriakrigerne fra Lislebygata i Fredrikstad få helt normal behandling og møte en komite av integreringsfolk av den politisk korrekte sorten.
  Norge følger jo EU i ett og alt, men her kjører de snillisme så det suser. Med slike holdninger vil flere enn allerede de 90 «norske» krigerne,dra ut og komme hjem som om ingenting var hendt. En skal ikke bli forundret om de blir langt bedre behandlet enn en vanlig norsk arbeidsløs?

  • Anonym

   Jan H.

   Et samfunn kan bare være en nasjon (i ordets rette betydning) så lenge det er tillit mellom innbyggerne. La oss tenke oss forvaltningsorgan fylt opp av «norske» pakistanere og somaliere. Ingen etniske nordmenn, bortsett fra menneskerettighetsreligiøse, ville hatt noe med forvaltningen å gjøre. Det hadde blitt etablert et etnisk norsk system utenfor den norskpass-baserte, pakistansk-somaliske, forvaltningen. Politikere kan mene hva de vil om det, men de hadde ikke kunnet gjøre en dritt. Det bør gå opp for politikere at de ikke kan vedta at folk som hverken vil eller ønsker å bo sammen, skal fungere sammen. USA er på fulle fart mot en oppsplitting. Det samme er mange land i Vest-Europa.

   14. august 2016 at 21:04

  • Anonym

   Initiativet til. Fredrikstad
   er ganske sikkert et som Simonsen vil kunne
   anbefale

 • Anonym

  Grande egner seg godt som tigger!

 • Democrategate

  «Muslim who beheaded coworker “justified his actions based on his reading of the Quran”
  https://www.jihadwatch.org/2016/08/oklahoma-muslim-who-beheaded-coworker-justified-his-actions-based-on-his-reading-of-the-quran

  Slike naboer synes UDI, Stortinget, Merkel, Solberg, Støre, Jagland
  vi fortjener – for ikke å glemme alle landets avisredaktører –
  også i FVN – den såkalte Fædrelandsvennen …..

  • Anonym

   Man skal være bra kynisk og savne ellers naturlig utrustede empatiske sjelsevner når man stiller seg bak islam som beror på Quran. At venstremedia har gjort det til en hovedoppgave kan det dessverre gjøres lite med – ettersom forstokkelsen er permanent….vernet demens i FVN….

 • Jan Hårstad

  FRP forsøker å lansere det slik at de er en slags bremse for islamiseringen av Norge,men Aftenposten i dag forteller at i første halvåret av 2016,er 1096 «syrere» innvilget familiegjenforeining og med den følger et anseelig antall barn.
  For de som ikke har forstått det ennå: FRP er ett av de ledende partier i Norge i hykleri. Unisont stemte FRP-blokken på Stortinget for å overføre finanskontroll til EU,sammen med AP naturligvis. Noen uker etter,30 juni sier Siv Jensen at hun er Nei til EU. (NTB 30 juni 2016)
  Disgusting med mennesker med to tunger.

 • Psykiatrisk epidemi

  Muslima forsøkte å meie ned politifolk mens hun ropte «Allah». «Etterforskningen» viser at det har ingenting med terror å gjøre, bare psykisk sykdom. Hva er årsaken til den psykiatriske epidemien som herjer blant bare en bestemt religiøs gruppe?

  • Psykiatrisk epidemi

   Og hvorfor gir den psykiske sykdommen alltid samme utslag, nemlig angrep på vantro griser? Verdens beste psykiatere må settes på saken. Vi må komme til bunns i denne mystiske og uforklarlige epidemien.

Legg inn en kommentar