Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Raser mot AP-politiker

MakvanI et intervju med Fædrelandsvennen sammenlikner AP-politikeren Abdullahi Mohamed Alason forholdene i Norge dersom det blir innført nijabforbud i skolene, med forholdene i Aleppo i Syria. Den eneste forskjellen vil i så fall være skytingene, sier han. Det opprører Demokratenes leder Makvan Kasheikal (bilde).

«Bare det at jeg og Abdullahi Mohamed Alason, som begge har en opprinnelse utenfor Norge, får lov til å drive politikk her i landet bør være nok til å fortelle hvilke forskjeller det er mellom Norge og Syria,» sier han.

«Denne sammenlikningen er en ren fornærmelse av det norske samfunnet som er bygget på demokrati og menneskerettigheter. Det å sammenligne situasjonen i Norge med krigsforbrytelsene i den syriske byen Aleppo, viser bare at Alason må være ekstremt lite informert, eller bevisst ikke vil være ærlig om den faktiske situasjonen i muslimske land,» legger han til.

Alason mener også at et forbud mot bruk av heldekkende klær i offentlige skoler vil skape skiller og ikke bidra til integrering. «Det er liten tvil om at det er barnas foreldre som bestemmer at de skal bære hodeplagg. De bestemmer det ikke selv. Så når Alason er imot forbud blir mitt spørsmål: Hvor er barns rettigheter i denne situasjonen,» spør Kasheikal.

«Her tilsidesetter Kristiansand AP barns rettigheter i deres drøm om et multikulturelt Norge som aldri vil kunne eksistere før en tar et oppgjør med disse totalitære systemene. Demokratene kan ikke godta at en skal gå på kompromiss med barns rettigheter. Dette er en undergraving av de demokratiske prinsippene, som AP vil sette til side for å tilfredsstille krav fra landets imamer,» avslutter han.

 

5 comments to Raser mot AP-politiker

 • Democrategate

  Når det gjelder avisen med det totalt misvisende navnet «Fædrelandsvennen» skal en ikke undre seg. Det har vel
  knapt passert en eneste 17 mai uten at FVN har benyttet
  nasjonaldagen til å undergrave den ved å propagandere for
  «vi ønsker flerkulturen velkommen» etc., for ytterligere
  belastning med problemstillingene som hefter ved islam.

  • Democrategate

   Meget bra parert av Kasheikal forøvrig – uten at det vil få FVN-redaksjonen til å rette søkelyset på AP som hovedarkitekten bak ødeleggelsene av Norge, som skjøt fart allerede tidlig fra 1980 og utover på 1990 tallet – til resten av tragedien er kjent med bydel etter bydel på fremmedkulturelle og menneskefiendtlige hender der taxinæringen overvåker unge muslimske jenter – tilpassing til muslimske krav – arabisk språk-intervensjon i skolen etc. Man kunne ikke tro det uten at man så og erfarte det med egne øyne – alt tilskyndet og ønsket velkommen av FVN – som talerør for AP

   • Målfrid Endressen

    Det som er skremmende er at den politiske settingen nå føres av to utlendinger som begge kan være potensielle muslimer, og man vet at når de har spilt frem sitt politiske veggspill for å vinne falsk tillitt hos folket så kommer alltid vendingen plutselig og uforberedt.

    Paulus’ første brev til tessalonikerne 5:3;
    «Når de sier: «Fred og ingen fare», da kommer plutselig undergangen over dem, brått som riene over en kvinne som skal føde. Og de kan ikke slippe unna.»
    http://www.bibel.no/Nettbibelen.aspx?book=1TH&chapter=5#3

    Fiendens bekreftelse:

    Koranen 9:5
    «Så når de hellige måneder er gått bort, så drep og bekjemp de vantro(ikke-muslimer) hvor enn du finner dem, og ta dem til fange og omring dem og ligg i bakhold og lur dem i hver en krigsmetode(krigslist) , men hvis de omvender seg[underlegger seg] og ber regelmessige bønner[til Allah] og betaler skatt[til islam’s veldedige formål], så er Allah barmhjertig og tilgivende».

 • Anonym

  Klar tale fra lederen av Demokratene. Veldig bra!

 • Vidar

  Det er ISLAM som «tilsidesetter barns rettigheter» – og AP og samtlige øvrige partier som bekjenner seg til ideologien «multikultur» opptrer i praksis også som islam-medløpere!
  Vi må velge mellom islam/multikultur eller FRIHET! Her kan vi ikke få «både i pose og i sekk», uansett hva både politikere og imamer måtte prøve å innbille både seg selv og oss andre!

Legg inn en kommentar