Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Kritiserer mediemobbing av Brexit-velgere

Morrissey2-150x1501De som stemte for at Storbritannia skal forlate EU utsettes for mobbing fra mediene. Det mener den britiske artisten Morrissey. Han skal opptre i Israel i neste uke, og er intervjuet av det israelske magasinet Walla. «Det er sjokkerende at BBC tilsmusser de som stemte for å forlate EU. Man fordømmer nærmest disse menneskene som uansvarlige fulle rasister,» mener den verdenskjente artisten.

Morrissey har tidligere fremhevet lederen for det EU-kritiske britiske uavhengighetspartiet, Nigel Farage, som et forbilde. Han sier til det israelske magasinet at både BBC, som Sky News og Fox News, «ikke egentlig fortalte oss nyheter, men prøvde å påvirke oss med sine meninger». Han mener at mediene dermed sviktet deres moralske plikt til objektiv nyhetsdekning.

Allerede i 2013 trakk Morrissey frem sin bekymring for Europas fremtid da han forklarte hvorfor han ville ha gitt sin stemme til Farages parti dersom han hadde brukt sin stemmerett, noe han ikke gjorde. Morrissey mente at Farages EU-kritikk var logisk.

Morrissey har tidligere kritisert den britiske innvandringspolitikken som har mener har omgjort britiske bydeler til områder hvor det knapt snakkes engelsk lenger. Og etter at han ble overrakt bynøkkelen til Tel Aviv under sin forrige konsert i Israel ble han så begeistret at han malte Davidstjerner på trommesettet som han ikke bare brukte i Israel, men også under konserter i Storbritannia.

1 comment to Kritiserer mediemobbing av Brexit-velgere

 • Democrategate

  Ordinære medier kan vel bare opptre så fordomsfullt og
  ansvarsløst fordi de er drevet av uvitenhet.
  Med litt hell skal en ikke se bort fra at England kan bevares
  etter Brexit fra islams mørke dersom EU`s dødelige grep slipper
  taket. Når London har fått en muslim til ordfører, skjønner en lett
  hvilket bunnløst nivå metropolen har falt til – tilskyndet av media.

  Tillater et lite off topic eksempel: Muslimer tror altså at Kaaba
  angivelig fantes lenge før Kaaba ble bygd – imponerende !

  Vi leser fra Al Islam org.

  «The Ka’aba, The House Of Allah

  In the province of Hejaz in the western part of Arabia, not far from the Red Sea, there lies the town of Makka. In the center of this town there is a small square building made of stones, about 60 feet long, 60 feet wide and 60 feet high. Since time immemorial this town and this stone built house has been known to world travelers. This is Baitullah, the House of Allah. Its sanctity and antiquity is older than history itself.

  Tradition goes that the Kaaba was ordained by Allah to be built in the shape of the House in Heaven called Baitul Ma’amoor. Allah in his infinite Mercy ordained a similar place on earth and Prophet Adam was the first to build this place.

  The Bible, in the Chapter of Genesis describes its building when God ordained Abraham to erect a Shrine for worship when Abraham was ordered to go to the Southern desert with his wife Hagera and infant son Ismael.

  The Old Testament describes this building as the Shrine of God at several places, but the one built at Ma’amoor is very much similar to the one at Makka. There is no doubt that it was referring to the stone built house at Makka.» – Yeah right !

  Så langt muslimers historiesyn;
  https://www.al-islam.org/story-of-the-holy-kaaba-and-its-people-shabbar/kaaba-house-allah

  Om noen kan redde England – er det Brexit velgerne – til
  skuffelse for media – forstå det den som kan ?

Legg inn en kommentar