Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Støtter islamister og terrorister

ErdoganTyrkias regjering støtter islamister og terrorister i Midt Østen, som ledd i en planlagt politikk. Det fremkommer av et hemmelig regjeringsdokument i Tyskland, melder TV-kanalen DW. Informasjonene i dokumentet stammer i hovedsak fra den tyske etterretningstjenesten. Det konkluderer med at Tyrkia støtter væpnede islamistgrupper i Syria, i tillegg til Det muslimske brorskapet i Egypt og Hamas i Gaza, og at Tyrkia har støttet Den islamske staten.

2 comments to Støtter islamister og terrorister

 • Knut

  Ingen skal beskylde de vestlige statsbærende politikere for å være i forkant av det store, og etter hvert altomfattende problem. Det er blitt et slikt hodebry at de stort sett har gått i vranglås mentalt. I stedet for å være modige å vise handlingskraft, legger de seg på ryggen med halen mellom bena. Slik håper de på det nye herrefolkets nåde. Da vil nok alt gå seg til.

 • JV

  Fra Jehova Guds synsvinkel går nå hele det verdensomspennende scenariet på skinner. Hans utallige menneskelige opponenter vil meget snart åpent erklære krig mot Skaperen slik det profetisk fremgår i Salmenes bok kapittel 2:

  2 Jordens konger reiser seg,
  fyrstene slår seg sammen
  mot Herren og mot hans salvede.

  3 «La oss slite i stykker lenkene
  og kaste reipene deres av oss!»

  4 Han som troner i himmelen, ler.
  Herren spotter dem.

  5 Så taler han til dem i sin vrede,
  i sin harme slår han dem med redsel.

  Når globalistene med Soros, Bilderbergere og Davos-politiker-eliten til slutt mener seg å ha fullført ”die entliche Lösung” ved at de har blandet sammen totalt antagonistiske religioner og kulturer i den hensikt å skape kaos – vil de stå frem gjennom FN og erklære Gud krig ved å forby all offentlig religiøs utfoldelse. Slik kan de med ett fremstå handlekraftige og gjenvinne kontrollen over de skadeskutte landene world wide.

  Dette er eksakt hva Bibelen forteller oss i den siste bibelske boken –Åpenbaringen. Men for Jehova Gud er alt dette nøye forutsett og Hans mottrekk er også lenge forutsagt.

  Når dette globale angrepet kommer vil neste fase være Guds den Allmektiges store oppgjør med eliten. Bibelen forteller profetisk i Jeremia 25:34:

  «Klag og skrik, dere gjetere,
  velt dere i støvet,
  dere herrer over flokken!
  For nå er tiden kommet da dere skal slaktes.”

  Dette betyr HARMAGEDDON – den globale krigen på Guds den Allmektiges store dag. INGEN fiender av Jehova kan denne dagen unnslippe Hans sønn Kristus’ felttog. Kristus er gitt alle fullmakter over jorden i tusen år fremover.

  Det er harde ord fra vår Skaper, men helt nødvendige for det bereder grunnen for et totalt nytt samfunn som skal bygges opp på den lest som menneskene tapte i Edens hage ved å gå imot sin egen Konstruktør kjærlige veiledning og ledelse.

  Hva kan så vi gjøre? Jo, vende oss vekk fra de råtnende politiske samfunnene rundt oss og gjennom gudgitte prinsipper for fred praktisere Guds hensikter gjennom Hans ord etter beste evne. Men tiden er kort, og det er NÅ vi må ta standpunkt. Lykke til med ditt eget valg!

Legg inn en kommentar