Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Volds- og narkotikabyen Oslo

garfors322-1«De av oss som så Dagsrevyen på NRK sist lørdag fikk bare bekreftet det jeg lenge har sagt. Og det er at den byen er fortapt for oss nordmenn! TV-teamet fra NRK skal ha all takk og ros for at de i det hele tatt tok sjansen å filme og undersøke hvordan utviklingen på Grønland og Tøyen nå er kommet fullstendig ute av kontroll på et sted der folk er nødt til å ferdes hver enste dag,» skriver Amund Garfors som er medlem av Demokratene i Nordland. Han fortsetter:

«Disse utenlandske ungdomsgjengene herjer omtrent fritt og kan gjøre et opphold på en T-banestasjon eller oppe på gata til en risikosport i særklasse. Unge utenlandske gjenger selger narkotika og dop i massevis. Og bærer kniver og stikkvåpen for å knuse ansiktet til slike de ikke liker. Ja, som bare prøver å finne ut hva som foregår.

Og vi fikk også se den smilende byrådsleder Raymond Johansen. Nei, her var det ikke mye bekymring å spore. Han var heller stolt av den raskt økende tilstrømningen av innvandrere til Oslo. Der folkemengden øker grunnet en befolkningsdrevet og lovprist import av fremmede som bare gjør den byen enda utryggere og farlig i framtida. Hvor lenge skal disse politikerne som Raymond Johansen og hans likemenn bare feie disse store problemene med den økte kriminaliteten under teppet? Hvor lenge tror de at de bare kan late som ingenting? Hvor naiv er det lov å bli for en politiker? Før de blir sparket ut av både rådhus og regjeringer i dette forskrudde landet?

Sannheten er kun farlig for dem som leverer løgnen. Og det er våre politikere og PK-folket. For dem handler det mest om å skjule for oss vanlige borgere i dette engang så fredelige og trygge landet. Ja, denne gedigne løgnen de serverer oss hver eneste dag. For den tror vi ikke lenger på! Og sjøl har de alt å tape ved å la folket få vite hva som egentlig foregår i kongeriket. For da vil de avsløre seg sjøl, og der spillet vil være over. Nei, livet er ikke enkelt for slike hyklere som selger ut både sitt fedreland og sitt folk. Og det bare for å få flotte skattefrie og prestisjefulle jobber i FN-systemet eller i Brussel.

Det eneste som kan gi dem samvittigheten tilbake er å la sannheten komme til utrykk. Men dessverre, de ser heller at Oslo går til grunne i vold, narkotika og raseopptøyer. Der de foretrekker livsløgna.

Hvem husker ikke Politimester Willy Haugli som på 80-tallet forsøkte å rydde opp i all kriminaliteten i den byen? Men der dette ikke tåltes av politikere som heller ville la galskapen fortsette. Og der hedersmannen Haugli ble sparket og sendt nordover…

Hylekoret eier ikke skam! I stedet for å rydde opp og ta debattene, så går de heller til frontalangrep eller utestenger varslerne. Det eneste håp jeg nå ser for Oslo, det er at Raymond Johansen setter seg på flyet til Singapore. Deretter møter han myndighetene og får seg et kurs i hvordan en by/land gjøres totalt fritt for kriminalitet og narkotika. Jeg ønsker Johansen god tur. Og håper han får noen lærerike dager i Singapore».

8 comments to Volds- og narkotikabyen Oslo

 • Jan Hårstad

  Fint Amund. Det våre korrekte ikke vil forstå er at bilbrannJihad,narkotikaJihad og voldtektsJihad befinner seg i en symbiose som tar sikte på å destabilisere og undergrave våre samfunn som ifølge Islam er vantro- krigens hus hvor kafirene bor.
  All faenskapen holdes sammen av Jihadideologien mot Vesten.
  Store prosjekter er nå på gang i EU og FN for å kriminalisere alle partier og personer som skriver slikt som dette, mens «venstreside» miljøer får penger for å overvåke enhver som tar Islamisme i sin munn.
  Slik går både Oslo og Malmø mot kaos og forfall.

  • Amund Garfors

   Mange takk Jan Hårstad for din gode kommentar. Ja som vi vet så henger alt sammen i en symbiose som du så godt beskriver som tar sikte på å destabilisere og undergrave hele vårt samfunn. Der våre politikere har ønsket denne tragiske og skremmende utviklingen velkommen hvor vi «vantro hunder» og kalifer bor, og som muslimene gjerne ser at vi forsvinner ut av vårt eget fedreland. Og der vi t.o.m får regninga for vårt egen utryddelse og utskifting av vårt eget folk. Større svik har vel aldri dette landet været i nærheten av?

 • BRAVO, Amund! Du ser tingene mye klarere enn de aller fleste. Også enn de aller fleste i Oslo, selv om du bor 1.500 km herfra.
  Vi har svært mange kriminelle i Oslo. Og statistikken viser ikke til fulle hvor enormt overrepresentert muslimene er. Dette fordi de som har fått norsk statsborgerskap eller er født i Norge av muslimske foreldre, plutselig har blitt norske.
  Håper å få deg aktivt med i Demokratene igjen, og ser frem til å lese flere av dine glimrende analyser.

 • Lavintensitetskrigen er igang i Sverige allerede og starter opp her også om ett par år!

 • Anonym

  Fattig trøst, men det er verre i Sverige. Mot systemkollaps:

  http://borsen.dk/nyheder/opinion/artikel/11/148557/artikel.html

  Næringslivsavisen «Børsen» er streng og forfølger publisering, så jeg tør ikke legge ut artikkelen (bak betalingsmur).

 • Karlene P. Grinnell

  Takk også til Jan Simonsens’ Blogg for at det Amund Garfors simpelthen MÅ få sagt/ MÅ få gjøre de *noenlunde fremdeles TENKENDE* i samfunnet vårt oppmerksom på! Jeg har jo lest MANGE av Amunds sine innlegg som ingen vil legge ut; de er for Ukorrekte, må vite! Det verste med å være Ukorrekte er at det er den MEST korrekte måten å ødelegge et land! En har sett før i historiens løp at *pendulumet* har svingt så langt i den ene retningen at det er NØDT til at det må snu og begynne svinge andre veien; denne gang MÅ det svinge til høyre! Ellers vil det krasje og forbli i den mest ekstreme som finnes der ute til venstre: et Islamst STAT i Norge med Sharia og alt annet som følger med!

 • Amund Garfors

  Tusen takk Karlene for dine gode og oppmuntrendene ord om meg, og som jeg settter meget stor pris på. Jeg er ikke vant å få mye ros for den jobben jeg gjør og har gjort for mitt fedreland og mitt folk. Men det er akkurat slik det bruker å være. De som gjør alt de kan for å få landet over på devfremmedes hender, der fedrelandet skal fylles med mennekser som ikke på noen måte burde hatt adgang til riket, de blir hyllet og rost og overøst med millioner av kroner fra den norske stat. Mens vi som bare vil beholde vårt land, der vi kun ønsker å leve i ro og fred, og der vi bare vil det beste for for land og folk, vi blir uglesett og passet på av PST. HVor galt og på trynet er ikke det meste blitt i disse vanvittige tider, der landssvikere blir mangemillionær på å gi husrom og opphold til våre fiender som hater oss? Og som gjerne skjærer stupen av på oss, når den dagen kommer…

Legg inn en kommentar