Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Gjør fremgang i å bekjempe hudkreft

FerieEn PR-kampanje med sikte på å fremme en fornuftig holdning til soling har hatt en positiv effekt i Israel, hvor folk flokker til de vakre strendene. Den aggressive kampanjen basert på bevissthet, identifikasjon og forskning har tydeligvis lyktes i bekjempelsen av hudkreft i Israel, skriver United With Israel, med Media Line som kilde. Kampanjen har vært ledet av Israel Cancer Association (ICA).

«Vi var tredje i verden i hudkreft og dødelighet etter Australia og New Zealand, og det var selvfølgelig fordi vi har mange folk som kommer fra Europa med lys hud,» sier generaldirektør Miri Ziv i Israel Cancer Association (ICA) til The Media line. «I de siste fem årene har Israel falt til det 20. landet med de høyeste tilfellene av hudkreft, og i form av dødelighet, falt vi til nummer 13 for menn og nummer 20 for kvinner.»

Selv om hudkreft er på vei oppover globalt, har sykdommen stabilisert seg i Israel. Ziv tilskriver suksessen i stor grad til Israel Cancer Association sin fokus på å fremme en fornuftig holdning til soling i TV og i media. Andre årsaker, forklarer hun, er de nyopprettede hudpleie-apps, for eksempel «DermaCompare», og utvikling av immunterapimedisin.

Den nyeste nyeste app, DermaCompare, lansert på markedet for bare seks måneder siden er FDA godkjent, bruker flyvåpenets bildebehandling og store dataanalyser for å spore mistenkelige føflekker ved å få brukerne til å ta bilder av seg selv mens de er kledd bare undertøyet og laste opp til bildene til appen.»

Legg inn en kommentar