Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Muslimene invaderer Praha

Prague-ISIS-Demo2-640x480I Tsjekkia har det vært stor folkelig motstand mot muslimsk innvandring. Det eksisterer flere grupperinger som arrangerer demonstrasjoner mot muslimsk innvandring. En av de mest originale demonstrasjonene fant sted i Praha lørdag. En gruppe demonstranter kledde seg ut som muslimer og illustrerte gjennom sitt skuespill en islamsk invasjon av landet.

Demonstrantene har fått støtte fra den tsjekkiske presidenten, Milos Zeman, som representerer det sosialdemokratiske partiet. Under en nasjonal feiring i november i fjor deltok han sammen med lederne for en organisasjon som tilsvarer den norske «Stopp Islamiseringen av Norge»-organisasjonen. Tidligere i år kommenterte han den islamske innvandringen til Europa i en tale i Bratislava.

4 comments to Muslimene invaderer Praha

Legg inn en kommentar