Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Islam, en fare for Vesten

garfors322-1«Flere vestlige land  har denne sommeren opplevd terror som har tatt hundrevis av liv. Den samme terror truer nå naive land som Sverige, Danmark og ikke minst Norge, som har vært med på krigføring i muslimske land. Et farlig spill som vi burde holdt oss langt vekk fra. Men dessverre, så skal alltid norske myndigheter være ”beste gutt i klassen,» og gjerne stille opp når de blir oppfordret av USA og EU til å gå til krig,» skriver Amund Garfors, og fortsetter:

«Vi bombet Libya sønder og sammen. En vanvittig avgjørelse som har ført til historiens største flyktningekatastrofe i flere land rundt Middelhavet. Den gradvise og nesten usynlige islamiseringen av hele Vest-Europa kan bli dette kontinentets undergang. Spesielt når man ser hvilke elendig lederskap både land som Tyskland, Sverige og Frankrike har. Og Norge følger hakk i hel. Også nordmenn ser ut til å ha resignert og bivåner utskiftingen av sin egen befolkning,  som går i rekordfart.

Men så lenge folks lommebøker er velfylte, ser det ikke ut til at Ola og Kari Nordmann bryr seg nevneverdig om at befolkningen skiftes ut. Der en primitiv, voldsforherligende ”religion” og ideologi vokser med dramatisk fart. Det mens velferdsstaten sakte men sikkert nedbygges, forandres og går til grunne.

I tillegg er folket blitt hjernevasket og helt likegyldig. Der de bare passivt ser på at våre tidligere frihetsverdier rives vekk. Og det mens de rettigheter våre forfedre har kjempet for og forsvart, langsomt forsvinner. Der t.o.m vår statsminister Erna Solberg og FrP leder, finansminister Siv Jensen omfavner islam som en ”kulturell berikelse”. Ja, der de to kryper for EU og demonstrer for Brussel at Norge er blitt en politisk korrekt nasjon. Og som gjerne lar seg diktere. Bare helt ufyselig!

Og det mens radikal Islam begynner å erobre oss, som disse inntrengerne påstår de har rømt fra. En radikalisme de gjerne vil beholde, så fort de har landet på vestlig jord. Der alle deres krav blir innløst momentant. Og halalslakt og hijab er blitt en del av vår kultur. Mens frihet og demokrati er i ferd med å fases ut, og vår kulturarv snart er en saga blott. Det mens likegyldigheten ruger og strutsene har sovnet med både øyner og sine ører fulle av sand. Eller er vi kanskje vitne til den vestlige sivilisasjons frivillige kollaps og kapitulasjon?

14 comments to Islam, en fare for Vesten

 • Anonym

  Islam representerer ingen fare så lenge ideologien isoleres til land der det bor muslimer. Det er liberalistene og menneskerettighetsforkjemperne som slipper inn muslimer som er problemet. Man kan ganske enkelt kriminalisere islam, deportere samtlige muslimer, så er problemet løst. Men så lenge dagens folkemordere peker på sine egne regler som «umuliggjør» repatriering, så vil det hangle og gå helt til konflikten er et faktum. Det er umulig å bevise at det blir en blodig konflikt, men det er for sent å gjøre noe den dagen den er et faktum. Normalt legger man et forsiktighetsprinsipp til grunn, altså søker man å forebygge, unngå det som legger grunnlag for en konflikt. Liberalistene og menneskerettighetsforkjemperne har gjort det motsatte.

  • «Islam representerer ingen fare så lenge ideologien isoleres til land der det bor muslimer.» Tja, si det til Israel og de kristne minoritetene der nede. IS, Hamas, Hizbollah, Ayatollah.. Listen er lang. Trusselen fra islam kan kun bekjempes ved åndelig krigføring; GUD(Jesus) mot Satans demoner(!).

   • Anonym

    «Trusselen fra islam kan kun bekjempes ved åndelig krigføring; GUD(Jesus) mot Satans demoner(!).»

    Ja, det funker nok. Det funket jo for presten i Normandie.

  • Vidar

   Islam representerer både en fare og en ondskapens trussel mot ALT den kommer i berøring med, hvor enn den opptrer!
   Men med globalisering og multikulturalisme – kombinert med sekularisering, kultur og religions-relativisme, og en utrolig naiv forståelse av «menneskerettigheter» – er det nå fritt fram for denne ondskapen også her i Europa!

 • Amund Garfors

  Våre uansvarrlige, naive og snillistiske politikere, myndigheter, biskoper, redaktører, asyladvokater og andre som blir steinrike på ødeleggelsen av Norge, de bør snarest mulig ta innover seg at ingenting annet enn islam gror og vokser i de land der man planter ideologien islam! Demokrati og menneskerettigheter som er fremmedord i muslimske land, det gror ikke der hvor denne ideologi vokser, og som blir kamuflert som relogion.

  Fremtidens historikere vil om mulig kanskje kalle denne opprivende og farlige tid vi nå lever i for «smillismens» eller «naivismens» eller den «uansvarlige tid» – til sammenligning med tidligere epoker i verdenshistorien, og som vi i dag kaller for antikken, renessansen og opplysningstiden.

  I de tiårene etter 2dre. verdenskrig har det dessverre vokst fram en del nye og farlige idealer som prøver å indoktrinere oss med at «alle mennesker er like» og like mye verdt og der vi her i vesten skal stå til rette for den jævelskap som er påført andre land i tidligere tider. Og det verste av alt, de prøver t.o.m å fortelle oss at alle religioner er like mye verdt, og at islam er velkommen med sin månegud Allah inn i kristne land. Har de ikke gått galt før, så vil det i hvert fall gå galt da!

  Vi er også blitt hjernevasket og indoktrinert, der våre myndigheter er med på ødeleggelsene av våre gode og frie land i Europa, med Angela Merkel og Jean Claude Juncker i spissen, og som vil ha bort grensene mellom alle land og som prøver seg på se etter «det gode» hos alle mennesker og kulturer som lurer seg inn bakdøra til Europa. Selv om det eneste riktige er kritisk tenkning og sunn fornuft! Noe som dessverre blir sett på som rasisme og fremmedfrykt.

  Og der psykopatene som dessverre styrer denne verden får lov til å kjøre oss alle rett i undergangen.

 • «(…) Det mens velferdsstaten sakte men sikkert nedbygges, forandres og går til grunne.»

  Jeg tror faktisk løsningen på dette islam-problemet er å avvikle velferdsstaten slik vi kjenner den i dag (stor velferdsstat = kommunisme). Jo mindre gratispenger, dess færre lykkesøkere fra det store, islam-dominerte utland.

  Har vanlige mennesker virkelig lyst til å betale godt over halvparten av sine inntekter i skatter og avgifter for at makteliten skal hevde seg, innenriks som utenriks . Jeg stemmer heller for å innføre en USA-modell, hvor enkeltindividet får mer frihet ved å bevare mer av lønningsposen, og dessuten mer ansvar ved å selv stå for innkjøp av privat helseforsikring (til en rimelig penge!), arbeidsledighetsforsikring (dette kan forsåvidt gis av arbeidsgiver), sykeforsikring, etc.

  – Uføre skal som tidligere få trygd fra staten.

  – Svært begrenset statlig organisasjonsstøtte!

  – Den enkelte kommune og kirke får ansvaret for dem som faller utenfor samfunnet. Stikkord: kommunalboliger, mat-kuponger, middagserveringer (frivillig, i regi av kirken), helseforsikring (frivillig veldedighetsordning i regi av kirken), familie- og barnehjem (med begrenset makt), rusomsorg (kirken)

  – Det må naturligvis innføres en akseptabel minstelønn (lærling og trainee unntatt).

  – Utmelding av FN, EØS og Schengen

  – Lukket og kontrollert landegrense. Lukket asylmottak ved gardemoen. Kristne asylsøkere prioriteres.

  – Familiegjenforening ikke tillatt for andre enn kristne asylanter

  – Nye statsborgerskap «på prøve»

  – Bistandsbudsjett begrenset til å gjelde dem som virkelig lider nød i vår verden (sult- og naturkatastrofer, misjonering hvor der er åndenød, etc)

  Bare noen tanker jeg hadde. Beklager rotet..

 • *famlie- og barnevern (med begrenset makt)

  Mer til listen:
  – Det bør innføres strengere krav til å få uføretrygd (analfabetisme er ikke god nok grunn)
  – Barnetrygd-ordningen avvikles. Heller 1 gratis fritidsaktivitet for hvert enkelt barn (kommunalkassen).
  – Pensjonister får (selvsagt) pensjon som før

  Med mindre sosialpenger å distribuere, og mindre byråkrati, kan mer midler bevilges til politi og forsvar. En stats fremste (og egentlig eneste mandat) er å sørge for sine innbyggeres rettsikkerhet og nasjonale sikkerhet for krefter utenfor grensene.

  En til til: Islamister, fascister, kommunister og frimurere får ikke være ansatt i det offentlige!

  • Videre, for utlendinger som vil til Norge:

   – Turistvisum for turister fra ikke-vestlige nasjoner
   – Green Card for jobbtakere og studenter (marsjordre ut av landet hvis loven brytes). Bilaterale forbindelser til land først i prioriteringsrekken.

 • Jan Hårstad

  Historien om One World Government. Skal man vinne en krig må man ha nøyaktig klart for seg hvem som er den sentrale fienden,hvis ikke taper man.
  Prosjektet om en verden uten grenser og nasjoner starter allerede på 1920-tallet med Coudenhove-Kalergi og H.G.Wells. De som ga sin tilslutning til prosjektet var datidens overnasjonale bankhus og konserner. Og slik er det den dag i dag.
  Merkelplanen var et dokument som ble overrakt Merkel i oktober 2015 av tenketanken European Stability Initiative. Her kan vi liste opp minst 10 tenketanker for globalisering som hele tida mater politikere med direktiver for hva de skal si og gjøre. George Soros Open Society Foundations er en del av dette,samt FN ved Peter Sutherland.
  Meningen er at EU skal sammenføres med det gass og oljerike Arabia og redselsfulle stater i Gulfen så som Qatar,Bahrain,etc er allerede Nato-medlemmer som Tyrkia. Statene i NordAfrika er både kandidatmedlemmer til EU og Nato.
  Som globalistene ser det er den arabisk-afrikanske innvandringen et redskap for å utviske nasjonale identiteter,blande raser som Kalergi anbefalte og fjerne grenser.
  Som Juncker forleden dag sa det: «Grenzen schlimmste Erfindung aller Zeiten».
  Det er fullstendig feil å sikte inn liberalere og menneskerettighetsfolk som motoren i dette, de er ideologene – så som norske Klassekampen – for globalismen i skoler og media.
  Alle de største selskapene i hele verden er finansiører for de tenketankene som frambringer politiske avgjørelser. Politikerne på høyt nivå går på direktiv fra disse.
  Det som er hovedfienden for globalistene er ikke radikalt islam,ei heller terrorister som de helt fra 1979 definitivt har brukt for å knuse sine fiender og som de akter fortsatt å bruke mot Kinas Zianjang og Russland i Krim og Kaukasus.
  Det en trenger til er studier av globalismens strategier og det er det mange websider som bedriver.

  • Høyreekstrem?

   Hårstad: Den gode nyheten er at unionister og andre utopister har tapt. Deres visjoner ligger, igjen, i grus. Det er bare ikke alle som har forstått det enda.

   Brexit er begynnelsen på slutten for EU. Frankrike er på full fart etter Storbritannia og når Frankrike sier takk for seg faller resten sammen som et korthus.

   Vi som hele tiden har vært imot EU har hatt rett hele tiden og vi har vunnet. Vi er også de som vet best hvorfor unionsprosjektet strandet, men det er ikke de siste unionister interessert i å høre.

   EU-ekstremistene vil gå løpet helt ut og jeg vil ikke bli forundret om Merkel & Co legger opp til å i siste innstans holde unionen «samlet» med militære maktmidler. Unnskyldningen som vil bli brukt er at Europa ikke kan overlates til «nasjonalistiske og høyreekstreme» krefter.

 • En erkjennelse/påstand har ikke større kvalitet enn den epistemologiske prosessen som man har brukt for å komme fra til erkjennelsen/påstanden. Det er den samme epistemologiske prosessen som ligger til grunn for påstanden om Thor/Odins sannhet som ligger til grunn for påstanden om at «Allah eksisterer og Muhammed er hans profet». Slik sett er sistnevnte påstand like «troverdig» som at Thor og Odin eksisterer i virkelighetens verden.

 • Jan Hårstad

  Helt enig,Høyreekstrem.En må jo ikke et sekund tro at prosjektet om Europas Forente Stater,Europahæren og sammenslåingen mellom EU og NordAfrika (Eurabia) vil bli oppgitt frivillig.
  Allerede nå driver man og burer inne masse folk i Europa som har feilaktige synspunkter og dette vil bli satt i system i 2017. Dess verre det går multikulturell globalisering,dess verre blir angrepet på det politiske kritikermiljøet.
  Det er derfor jeg har skrevet lenge her på Frie ytringer: organiser dere og studer hva globalistene forbereder. Det blir ingen søndagsskole med «demokrati» og den slags.
  Det er ikke Jihad og Islamisme som er fienden. Det er kritikerne av det som er fienden. Forstå det.

 • Close all mosques & ban the Koran:

  Poll-topping Geert Wilders launches ‘de-Islamization’ manifesto

  https://www.rt.com/news/357340-geert-wilders-manifesto-islam/

 • Jan Hårstad

  For å forstå hva EU-prosjektet går ut på må man lese litt om Coudenhove-Kalergi som la grunnlaget rundt 1925. På webben
  http://www.thetruthseeker.co.uk ligger det i dag en innføring i Kalergis tenkning som mange her vil ha nytte av.

Legg inn en kommentar