Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Milliardæren som hater Israel

George_SorosDet hører ikke til det vanlige at amerikanske mangemilliardærer støtter opp om venstreorienterte grupper med store pengebeløp. Men den amerikanske milliardæren George Soros er ikke som andre milliardærer. Han har gitt bort 10 millioner dollar til grupper som motarbeider Israel, støttet enkeltpersoner som beskylder Israel for krigsforbrytelser og gitt stipendier til Israelfiendtlige personer.

Og han har gitt store beløp til Demokratene og Hillary Clinton.

Se reportasjen i Fox News:

 

36 comments to Milliardæren som hater Israel

 • Anonym

  Velkommen etter Jan Simonsen!

  Da jeg påpekte nøyaktig det samme i fjor en gang, fikk kommentaren stå kun et par minutter før du slettet den.

  Soros er en umoralsk slamp.

  Ingen er heller en mer solid dokumentasjon på at finansnæringen må reguleres enn nettopp Soros. Finansindustrien har klart å skaffe seg en makt som har satt folkevalgte politikere helt ut av spill.

  I dag er det blitt så ille at bankene bare kan lempe over tap på skattebetalerne, uansett hvor ansvarsløst de driver.

 • Anonym

  Endelig en person ikke danser etter sionistenes
  fløyte.

 • ALARM!

  Her snakker vi virkelig en av bakmennene i NWO som ønsker nasjonalstatene revet med sine handels- og tollbarrierer som reduserer globalelitens inntjeningspotensial. Det er disse kreftene som nå genererer en planet der krig og trusler er større enn i 1938. Og med et destruksjonspotensiale større enn noensinne.

  Disse politiske ”sjakk”-spillerne har i sine strategiske overlegninger funnet det opportunt å investere noen av sine giga-midler i de dummeste av oss – den alminnelige venstresiden. Hvilket sjakktrekk! Den sosialistiske hvermansen er forledet til å tro at deres bestrebelser bidrar til en ny og snillere verdensorden uten grenser og der et farverikt fellesskap lever idyllisk i fred og kos med hverandre og at likhet og brorskap virkelig etableres.

  Som om ikke dette er nok er sosialist- og arbeiderpartiene kuppet av multimillionærer som møter denne karen og andre årlig på Davos- og Bilderbergerkonferanser. Partitoppene drikker altså te sammen med Soros-gjengen og har klart det mesterstykket å narre den venstreorienterte velgermassen til arbeid for den nye, verdensomspennende globaleliten av griske og grådige kommersialister.

  Sistnevnte har lenge skjønt at de kan tjene mer på at hele verden kan kjøpe litt mer, enn bare å melke de kvantitesmessig mindre befolkede vestlige forbrukssamfunnene som nå er så forgjeldet at det bare er et tidsspørsmål før det hele sprekker. Riv grensene og bland sammen folkeslagene er Soros-guttas agenda. Og med midler på bok større enn mange lands statsbudsjetter har de makt i sine knyttede never.

  De alminnelige vestlige samfunns populasjoner er dessuten så apatiserte av sin til nå materielle velstand at de ikke orker å ta til gjenmæle når deres verdigrunnlag er i ferd med å rives bort under føttene deres. Derfor ikke så mye som blunker de når ”sosialist”-høvdinger med hele kommunebudsjetter på bok holder hånd foran politiske landsmøter syngende ”opp alle jordens bundne træller”. Historiens mest gigantiske bedrag ruller opp foran våre øyne, mens menigmann slett ikke vil ha noen forstyrrelser mellom indrefileten og sjokoladepuddingen selv når Davos-mennesket Børge Brende deler ut norske skattebetalerpenger i hundremillionersklassen til Bill Clinton på snarvisitt i Norge. Amerikanerne er imidlertid i ferd med å våkne,

  England stemmer for Brexit og i Frankrike sies det å være 61 prosent som nå ønsker seg ut av et EU der president Jean Claude Juncker med sin skattefrie millionlønn messer om at landegrenser er det verste som har hendt menneskeheten noensinne.

  Den trojanske hesten var bare et hobbyprosjekt når globaleliten nå forbereder økonomisk, militær og politisk overtagelse av hele kloden. Vorspielet foregår i de vestlige sfærer. Men ingen bør være i tvil om at de øvrige kontinentene er planlagt å falle når vorspielet er lykkelig overstått.

  George Soros og hans likesinnede er jordens farligste mennesker. Agendaen deres strekker seg langt inn i norske regjeringskorridorer. Man har allerede klart å omgjøre demokratiene i vest til demokraturer. Våkner ikke de vestlige populasjonene nå vil de kjapt våkne når deres fundament og basis ligger endelig destruert. Og da er det absolutt INGEN vei tilbake. Vesten må ødelegges for at gale, globalisters drømmer skal kunne gjennomføres. Med det dåraktige stemmekvegets velsignelse.

 • ALARM!

  Konsekvensene av giga-innvandringen blir imidlertid stadig vanskeligere å skjule for eliten også i Norge.

  Nå er landets helsesituasjon så kritisk p.g.a. de nyankomne at helseminister Høie unndrar fra offentligheten de dramatiske konsekvensene som betyr død, invalidisering og ødeleggelse av den tidligere norske gode helsetilstanden.

  http://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2016/08/25/195237866/hemmeligholder-asylsokernes-helsetrussel#article_comments-wrapper

  Så når en bikkje kommer til Norge fra utlandet må den i karantene i ukesvis. Folk med HIV, tuberkulose og medbringende resistente kjøttetende bakterier sklir imidlertid rett inn – stikk i strid med norske helsevernlover. Vi skal ofres nå.

  • Anonym

   Iflg Aftenpesten har innvandrere reddet norsk helsevesen.

   Uten en stri strøm av asylsvindlere fra Afrika og muslimske dritthøl hadde norsk helsevesen gått i stå, skrev Aftenpesten for noen få år siden.

   Nå må heldigvis norgeshistoriens verste krigsprofitør si opp folk.

 • Anonym

  Kan du ikke se å få stoppet denne jødehetsen som tidvis dukker opp
  på bloggen din Jan Simonen?

  • Anonym: Det mener jeg da at jeg er tilnærmet hundre prosent konsekvent på. Jeg sletter alle innlegg som hetser jøder eller smaker av antisemittisme. Det er ikke tolerert på denne bloggen. Jeg er nødt til å være helt konsekvent på det, ellers kan vi risikerer at kommentarfeltet blir overtatt av nynazister.
   Det jeg ikke kan forhindre er selvsagt at noen legger inn antisemittiske kommentarer som får stå på trykk inntil jeg oppdager dem. Det er et åpent kommentarfelt, og jeg sletter kommentarer når jeg får sett dem, men det kan selvsagt ta noen timer. Jeg arbeider ikke hele døgnet med denne bloggen. Jeg arbeider også med flere andre blogger, og har mye annet å drive med også.
   Men alle antisemittiske kommentarer forsvinner straks jeg blir oppmerksomme på dem.

   • ?

    «Jeg sletter alle innlegg som hetser jøder eller smaker av antisemittisme. Det er ikke tolerert på denne bloggen.»

    Hvorfor kaller du bloggen «Frie Ytringer» når den i realiteten er en sensurblogg?

    • Simon Jansen

     Helt siden fariseerne fikk følgende replikk fra en kjent jøde: ”De sier en ting men gjør noe annet”, har de fleste av oss forstått verdien av hykleri.

     Se bare på Hillary. Hun gjør det samme og juger så det renner over. Men likevel leder hun på gallupen.

     En kjent tysk minister sa jo rett ut at kunsten var å lyve så stort og grundig at folk flest svelget det.

    • ?: Fordi jeg har et redaktøransvar for denne bloggen. Så selv om jeg strekker meg svært langt i å godat kommentarer som jeg ikke er enig i , bestemmer jeg selv hvilken profil min egen blogg skal ha, og den profilen skal ikke være nynazisme, jødehat og antisemittisme. De som ønsker å fremføre slike aparte meninger står fritt til å gjøre det på egne blogger.

  • Anonym

   Her om dagen var det en som antydet at Israel stod bak Utøya-massakren. Jeg synes det er helt greit at Simonsen lar det stå. Jeg er «jødevenn», men også ytringsfrihetstilhenger. Slike latterlige konspirasjonsteorier faller på sin egen urimelighet.

   • Anonym: Nå må du skjerpe deg litt. Jeg lar aldri slike kommentarer stå. Denne ble slettet straks den ble oppdaget. Du kan jo bare se etter selv om du finner den igjen. Men som sagt: Det kan ta tid. Jeg sitter ikke oppe om nettene for å kontrollere kommentarfeltet fra time til time. Ellers er eg enig i at enkelte konspirasjonsteorier faller på sin egen urimelighet, og slår tilbake på avsenderen.

    • Anonym

     Det hadde vært fint om du slettet NWO-konspirasjons-tullet også.

     • HAPPY`GO LUCKY

      Og får jeg legge til, slett ALT som truer med å avsløre hvorfor globalkapitalist-billionærer med ett er blitt svært opptatte av å fremstå som sosialister.

      Hvordan slikt kan være mulig er bare tullete og tøysete konspirasjonsteorier! Peace in our time folkens. Alt du ser er det det gir seg ut for å være – som for 80 år siden. Happy go lucky!

     • Anonym: Jeg er enig i at det er tull, og jeg ønsker selvsagt heller ikke at kommentarfeltet skal svømme over av konspirasjoner. Men det er tross alt noe helt annet enn jødehat og antisemittisme, så lenge det ikke vipper over til påstander om at «jødene står bak». Det er ganske ufarlig om noen får fremføre litt spesielle teorier om Ny Verdensorden. Det hører til under ytringsfrihet. Hadde det blitt dominerende i form av spamlignende kommentarer ville jeg måttet vurdere sletting. Spam godtar jeg ikke fordi spammerne i mange tilfeller overskygger seriøse skribenter.

      • m.ole

       Det fantes for eksempel for kort tid tilbake KUN et mulig alternativt parti til dagens Storting – Demokratene. Av en eller annen forunderlig grunn er denne ENE alternative muligheten lagt i ruin.

       Men jeg ville da aldri ha kommet med et konspiratorisk utspill om at det liksom skulle vært kuppet av liberalister fra andre liberalistiske partier. Pølsevev sier jeg da. Alle partiene på Stortinget er så demokratisk innstilt at de helt sikkert ønsker Demokratene velkommen på banen

       . Samme med mediene. Mistanker for eksempel i retning av Simonsen som muldvarp er grepet ut av tomme luften.

       • m-ole: Den mistanken har jeg aldri hørt om før. Den tror jeg ikke finnes. I så fall må det være en konspirasjonsteori fra håpløse konspirasjonsteoretikere (smil). Forøvrig ligger ikke Demokratene på noen måte i ruiner, men er mer oppegående enn på flere år, med en ekstremt dyktig leder i Makvan Kasheikal og med Vidar Kleppe tilbake i en ledende posisjon i partiet som politiske nestleder. Det er grunnen til at jeg meldte meg inn i partiet igjen, etter at det faktisk en periode var på vei utfor stupet. Men nå er det for full fres fremover igjen. Og tiden burde være inne. Problemene med stor innvandring gjennom mange år begynner etterhvert å bli ganske synlige.

        • Anonym

         Det er for mange politisk uskolerte i Demokratene. Kleppe og Simonsen har lang fartstid. De fleste andre er i praksis blanke ark, Dessverre mangler de i tillegg politisk talent.

         Demokratene vil aldri nå ut til mange velgere. Et pussig fenomen er at utviklingen i Danmark og Norge er ganske like. Frp og DF vokste, men begge har skuffet. I Danmark finnes et mylder av småpartier i skyggen av DF. I Norge finnes vel bare Demokratene?

         Uansett er jeg rimelig sikker på at tiden har løpt ut for politiske løsninger. Alvorlig og omfattende vold er under oppseiling i Vest-Europa. Heller ikke det er vanskelig å skjønne. Jeg har kalt det et folkelig opprør tidligere, men med det mente jeg vold. Det var bare alt for tidlig å skrive at det ville utarte i vold. Nå sier til og med seriøse politikere det samme; «jeg er redd …osv», så de fleste vet jo hva som venter.

         Utopiske prosjekter går alltid på trynet.

        • @Jan Simonsen
         Det er rimelig at du snakker varmt om Demokratene i Norge. Det skulle bare mangle ettersom du er inne igjen etter en liten tenkepause. Når du skriver at det nå er full fres igjen etter at det faktisk var en periode der partiet var på vei utfor stupet, må jeg høfligst minne deg på at det snart er 1. september. Jeg antar at du meget vel vet hva denne datoen innebærer. Det er en dato som vil bety et være eller ikke være for de personer du ukritisk hyller. Dette er mitt svar til deg Jan, og ikke en innblanding i partiets indre anliggender. Du forstår sikkert hva jeg mener.

         • Olaf: Kryptiske personlig meldinger er det vel mest naturlig å sende over email, og ikke gjennom et kommentarfelt. Fortsatt uten å diskutere interne forhold i Demokratene her. Jeg skriver nå fra Kristiansand hvor jeg er på besøk hos Demokratenes nye leder og min mangeårige venn Vidar Kleppe. Her er alt under god kontroll.

 • Anonym

  Veldig pussig at artikkelens hovedperson George Soros er så antijødisk all den stund han selv er jøde. Hva skurrer her? Og for all del – ikke konspirasjonsteorier takk. Bare behagelige eventyr.

  George Soros, opprinnelig navn György Schwartz vokste opp i Ungarn, og overlevde krigen trass sitt jødiske opphav.

  https://no.wikipedia.org/wiki/George_Soros

  • George Soros er vel først og fremst anti-israelsk. «Forrædere» finnes i alle leirer. Det er forøvrig uvesentlig i debatten om Soros sine meninger om han er jøde eller kineser.

   • Over alt

    Simonsen: ««Forrædere» finnes i alle leirer.».

    Ja der er du inne på noe Jan. Og det du indikerer er vel ingen konspirasjonsteori når det er du som sier det?

 • 维吾尔族

  Simonsen: «Det er forøvrig uvesentlig i debatten om Soros sine meninger om han er jøde eller kineser.»

  Vel, da har du vel gjort et unntak for Kinas uigurer Jan?

 • Hvorfor ble dette innlegget slettet?

  Det er for mange politisk uskolerte i Demokratene. Kleppe og Simonsen har lang fartstid. De fleste andre er i praksis blanke ark, Dessverre mangler de i tillegg politisk talent.

  Demokratene vil aldri nå ut til mange velgere. Et pussig fenomen er at utviklingen i Danmark og Norge er ganske like. Frp og DF vokste, men begge har skuffet. I Danmark finnes et mylder av småpartier i skyggen av DF. I Norge finnes vel bare Demokratene?

  Uansett er jeg rimelig sikker på at tiden har løpt ut for politiske løsninger. Alvorlig og omfattende vold er under oppseiling i Vest-Europa. Heller ikke det er vanskelig å skjønne. Jeg har kalt det et folkelig opprør tidligere, men med det mente jeg vold. Det var bare alt for tidlig å skrive at det ville utarte i vold. Nå sier til og med seriøse politikere det samme; «jeg er redd …osv», så de fleste vet jo hva som venter.

  Utopiske prosjekter går alltid på trynet.

  • Anonym

   Korrekt beskrevet. Men vold er det allerede.Nå venter vi bare på at befolkningene i mottakerlandene besvarer vold med motvold.I mellomtiden har det rukket å bli 6 måneders ventetid for våpentillatelser ved flere politikamre. 2017 blir et grufullt år.

 • Konspirøs

  Her er en god innføring i HELE politikerelitens konspirasjonspåstander:

  https://www.youtube.com/watch?v=6qYQC_oGWmA

  For dette er vel konspirasjoner – eller Jan?

  • Konspirøs: Hvorfor skulle jeg mene det. Dette var en solid underbygget og god, men selvsagt ensidig og propagandistisk, video, som på en grundig måte viser problemene med masseinnvandringen til Europa, og spesielt Sverige. Vel verd å se. Jeg så ingen konspirasjonsteorier her, kun fakta. Det er en video som alle anbefales å se.
   Konspirasjonsteorier er det først dersom man dikter opp usannsynlige hypoteser og påstander og årsaksforholdene, som eks. at det står en hemmelig bevegelse (globalister, NWO, jødene osv) bak, og styrer innvandringen. Mens faktum selvsagt er at de kommer hit av ulike personlige grunner, fordi de er forfulgt, fordi de ønsker å begå kriminalitet, fordi de er medlemmer av IS, for å få et bedre liv materielt sett, osv.

   • Anonym

    Fattige mennesker fra dysfunksjonelle land vil forfølge hvite europeere (inklusive de med europeisk opprinnelse i Canada, USA osv) i jakt på bedre liv, helt til det

    1. Ikke finnes flere hvite å parasittere på

    eller

    2. Hvite mennesker forstår at bare folkegrupper som naturlig hører sammen, kan bo sammen.

    Samme pokker hvilke besvergelser man fremfører i dag, så vil ett alternativene over bli en realitet.

 • Knut

  ”Operation Mockingbird” lever dessverre i beste velgående. I det FN-styrte forsøket på en (ny) verdensorden, ønsker de å snu opp ned på alt. I den kategorien finner vi også kjeltringer som George Soros. Og fra lilleputtlandet dukket også Kristin Halvorsen opp, statsråd i den rødgrønne regjeringa som understreket hvor viktig det var med en ny verdensorden.

  Det handler om å styre folket til det bifaller ”The Dark Horses” oppfatning av virkeligheta. Intensjonen er falsk men virkningsfull. Journalister og redaktører har oppdraget. De fleste går på limpinnen. Mens folket bearbeides, fortsetter prosjektet; å føre oss mot stupet og det bunnløse mørket. De er forblindet av sin egen naivitet og hykleriske godhet. Men det hele er så feilslått at det med stor sannsynlighet vil være uopprettelig. At EU blir revet opp innenfra er et gode i seg selv, men da kan det være for sent.

  Den tause og hjernevaskede majoritet sitter musestille og ser på.

  • Anonym

   INGEN skal få meg til å undres over hvordan Hitler kunne få en hel nasjon til å bøye seg for hans vanvittige påfunn uten å mukke. Det ser vi gjenta seg i vesten i dag der menneskene finner seg i å ranes av nye utopiske lederes sinnsvake innfall mens befolkningene styres mot sikker undergang til akkompagnement fra deres voldtatte døtre.

   Etter å ha spist middag på Ikea i Oslo kan for øvrig nevnes at hele familien nå har vært så syke som vi aldri før har vært. Aldri mer Ikea for oss. Vel hjemme sa vi til naboene at vi kom hjem fra utlandet. Dvs. Furuset.

  • Anonym

   Det må være helt utrolig, ja nærmest uvirkelig for Putin å se på nært hold i sanntid at hans store opponnent de siste hundre årene nå totalødelegger sine egne samfunn uten at han behøver løfte en finger. Eller løsne ett eneste skudd.

Legg inn en kommentar