Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Svensk debatt om tiggerforbud

tiggingEn svensk statsråd uttalte forrige uke at det bør vurderes å innføre forbud mot tigging i Sverige. Statsministeren presiserer at det foreløpig ikke er fremmet noe slikt forslag fra regjeringen, og tanker vekker motstand både i Sosialdemokratene og Miljøpartiet. I Sverige har kun Sverigedemokratene gått inn for tiggerforbud, og en svensk redaktør sier til Svensk TV at hun tror utspillet fra statsråden er et forsøk på å lokke tilbake velgere fra Sverigedemokratene.

1 comment to Svensk debatt om tiggerforbud

  • Vidar

    Det er intet behov for tigging i en velferdsstat! Tigging fører kun med seg ulemper og kriminalitet, og bør følgelig forbys!
    Merkelig hvordan VENSTRE-orienterte syns det er så fint at «underklassen» nedverdiger seg til denne måten å få inn penger på… 😉

Legg inn en kommentar